90 napos diéta 90 napos diéta fogyókúra leírás, 90napos diéta, 90 napos diéta étrend

90 napos diéta,90 napos diéta, diéta, fogyókúra, fogyás,90napos diéta,90napos diéta étrend, 90 napos fogyókúra

90 napos diéta,90napos diéta étrend, 90 napos fogyókúra

90 napos diéta. Tartós fogyás, diéta fogyókúra leírás

Az anyagcsere nemcsak egészségügyi szempontból játszik lényeges szerepet, de a sikeres fogyás alapfeltétele is. Bár a 90 napos diéta esetleg több időt igényel, mint más rövidebb időtartalmú diéták, de a végeredmény rendkívül hatékony, és látványos. Anélkül sikerül a tartós fogyás, hogy az egészségi állapot romlana, sőt a 90 napos diéta hatására a karcsú alak mellett megmarad a ragyogó hangulat és javul a fizikai ellenálló képesség.

 

A 90 napos diéta alapfeltételei és előnyei: 

  • A 90 napos fogyókúra elsőszámú alapfeltétele a megfelelő anyagcsere. Valójában ez a tényező teszi lehetővé számunkra a zsírégetést és a méreganyagok kijuttatását a szervezetből. Emellett a megfelelő anyagcsere hagyja, hogy a létfontosságú szervek hozzájussanak a legfontosabb vitaminokhoz és tápanyagokhoz.
  • A 90 napos dieta hatására a karcsú alak mellett marad a ragyogó hangulat, javul az ellenálló képesség. 
  • Az egyik legfontosabb előnye a 90 napos diétának, hogy ez nem csak segít megszabadulni a extra kilóktól, de a legjobb eszköz, hogy szinten tartsa az elért testsúly elkerülve a jo-jo effektust.
  • Ezek alapján a 90 napi diéta étrend egyik aranyszabálya, hogy rendszeresen, minden nap az előírt diéta struktúrát megtartva, pontosan betartsuk az étrendet.
  • Ez garantálja a megfelelő változást a szervezetben és emésztő rendszerben. A különböző összetevők különböző enzimet igényelnek a lebontásukhoz, ezért fontos, hogy segítsük ezek működését ne keverjünk a fehérjéhez keményítőt vagy szénhidrátot.
  • Annak érdekében, hogy a rendszer a megfelelő módon működjön, rendszeresség és tudatos étrend kialakítás szükséges a 90 nap alatt.

 90 napos diéta hosszútávon is hatékony

A 90 napos diéta étrend könnyen betartható, nagyobb túlsúly esetén, különösebb erőfeszítés nélkül, akár 15-20 kilót is leadhatunk. Akkor is nyugodtan alkalmazhatjuk, ha kisebb kövérséggel küzdünk, ebben az esetben hamarabb abbahagyatjuk a kúrát. 

A túlsúlyos Rachel és Jason (férj és feleség) a 90 napos diéta segítségével fogytak le, és változtatták meg az életüket:

Jason 39 kg-ot fogyott 90 napos diéta étrend hatékony fogyás

Jason 39 kg-ot fogyott 90 napos diéta étrend hatékony fogyás

Olvasd el a 90 napos diéta fogyókárás étrendjét itt:

90 napos diéta étrend

Rachel kezdő súlya 131.5 kg, a férje pedig 164.2 kg volt. A 90 napos diéta után Rachel  34 kg-ot, a férje pedig 39 kg-ot fogyott.

Rachel 34 kg-otfogyott. 90 napos diéta étrend hatékony fogyás

Helga 34 kg-otfogyott. 90 napos diéta étrend hatékony fogyás

Szigorú szabályok a diéta alatt

A 90 napos diéta teljes idején gondoskodni kell a napi 2-3 liter (testsúly kilogrammonként kb. 30 ml) víz beviteléről. E mellett, kávét és teát is lehet fogyasztani, azonban kizárólag cukor nélkül. Alkoholt viszont egyáltalán ne igyunk!

Annak érdekében, hogy a 90 napos diéta hatékonyan működjön, szigorúan be kell tartani az előírt étrendet, amely folyamatosan ismétlődve a következő:

  1. nap: fehérjék – fehérhúsok, borjú, sertés, hal, tojás, tej
  2. nap: keményítők – rizs, burgonya, szója
  3. nap: szénhidrátok – liszt, tészta, kenyérfélék
  4. nap: vitaminok – zöldségek és gyümölcsök

Reggeli a 90 napos diéta alatt

 A 90 napos diéta alatt végig rendszeres és egységes reggeli bevezetése szükséges. A siker érdekében alakítsunk ki étkezési tervet, ami alapján a kora reggeli étkezés gyümölcsből vagy meghatározott természetes gyümölcsléből álljon.  Ez lehet alma, körte, szőlő vagy bármilyen más típusú gyümölcs. Az is fontos, hogy várjunk legalább 1-2 órát mielőtt az ebédet elfogyasztjuk. A reggeli cukor tartalma olyan szükséges üzemanyag, ami biztosítja az agy számára, hogy túlélje az időt, amíg a főétkezés elkezdődik.   

Minden 29. napon, a vitaminnap után egy víznapot kell beiktatni, amit a fehérjenap követ.

 

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek >>

90 napos diéta étrend

 

Bármilyen gyümölcs bármilyen formában és mennyiségben, egész nap.   És így tovább a 90 napig napról – napra. 

 które tabletki odchudzające są skuteczne

 

A módszer külföldön mint Dr. Oz 90 napos diétája terjedt el. Dr Oz diétája a súlyvesztés mellett kihangsúlyozza az öregedés elleni hatását, valamint az általános betegségek megelőző hatását. Közvetlen vezérgondolata a fogyás, ami a helyes étkezésnek egy egyszerű, természetes következménye.

Fogyókúra tippek >>  

 

90 napos diéta étrend

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek >>

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük