Szépségápolás Szépségápolás a vonzó külső része. Hogy teheted magad fiatalosabbá?

Szépségápolás

Aktuális szépségápolási ajánlataink

Aktuális szépségápolási ajánlataink

A külső számít! Szépségápolás és vonzó külső. Tedd magad szebbé, vonzóbbá sikeresebbé!

 Mi a szép arc titka? Hogy teheted magad fiatalabbá? Szép arc, szép száj, szép szem, a siker nem marad el!

Első lépés mindig a tisztítás:

A mindennapi arctisztítás a bőrápolás alapja.

? a bőrünkön zsíros és vizes fázisú emulziók vannak jelen. Napközben az arcunkat ért különböző szennyeződések (por, piszok, zsírok, izzadság, stb) ehhez az emulzióhoz kötődnek, azaz rátapadnak. A vizes fázishoz (amit pl a verejték képez) a vízoldékony szennyeződések, míg a zsíros fázishoz (amit a keletkező faggyú ad) a zsíros jellegű szennyeződések tapadnak. A vizes fázisút el tudjuk vízzel távolítani, azonban a zsíros fázishoz tapadt, zsíros szennyeződéseket nem. Amennyiben valaki sminkeli is magát, azok szintén lehetnek vízoldékonyak (szempillafesték, szemhéjporok), és zsírosak (alapozó, rúzs).
? nem csak az esti arctisztítás lényeges lépés, hanem a reggeli is. Sokan elmondták nekem, hogy reggel csak vízzel arcot mosnak és ezután már a krémeket teszik fel. ❗️Ahogy a legeleső írásomban említettem, a bőr kiválasztó szereppel is rendelkezik, azaz egy kiválasztó szerv. Soha ne feküdjünk le este úgy, még ha nagyon fáradtak is vagyunk, hogy magunkon hagyjuk az alapozót, a szemfestéket és nem tisztítottuk le a bőrünket!
? a bőrünk éjszaka is „dolgozik”, méregtelenít, így kiválnak olyan anyagok is amelyek nem csak vízoldékonyak. Ezektől reggel meg kell szabadítani a bőrt.
❗️A bőrápolás eredményességét 70%-ban a helyes bőrtisztítás határozza meg.
? elengedhetetlen a megfelelő arctisztítás ahhoz, hogy mindaz, amivel utána táplálni, ápolni szeretnénk a bőrt, az ki tudja fejteni hatását, fel tudjon maximálisan szívódni, és a hidratáló krém felkenésével ne masszírozzunk koszt, baktériumot, szennyeződést is a bőrünkbe.
✌️ a DXN két tisztítót forgalmaz Európában:

A szépség az ápoltság minden kapcsolatban, munkahelyen vagy az élet bármely területén előnyökhöz segít. Az arc fiatalítás a plasztikai műtéték nem mindenki számára elérhetőek, mégis vannak egyszerű mindenki által alkalmazható módszerek melyekkel a fiatalosabb, vonzóbb külső a mindennapjaink részévé válik. Tedd magad szebbé, vonzóbbá, sikeresebbé. Hogy teheted magad 10 évvel fiatalabbá? A szépség neked is elérhető, kövesd tippjeinket, a siker nem marad el!

Szépségápolás ötletek:

Szépségápoló táplálkozás

Vitaminok a ráncok ellen

A C-vitamin csökkenti a ráncok kialakulását, táplálja a bőrt. Próbáld ki a ránctalanító diétát!

 A szépségápolás alapja: A szépség belülről fakad

A szépségápolás alapja: A szépség belülről fakad

Zselatin

A zselatin jó forrása az étkezési kollagénnek (Mellékesen jegyzem meg : kollagén túl nagy ahhoz, hogy felszívódhasson a bőrön, így a kollagénes krémek elég használhatatlanok … jobb, ha kókuszolajt hidratáláshoz!) 

Zselatint sok ember nem fogyaszt megfelelő mennyiségben, mivel azt csontokból,  rostos szövetekből, bőrből állítják elő, és a mai lakosság ezeket az élelmiszereket nem fogyasztja többé. Pedig ezekre az aminosavakva nemcsak  a bőrnek, de a hajnak és a köröm növekedésének is szüksége van. (Ezenfelül a zselatin segíti az az immunrendszer optimális működését és a súly szabályozást!!!)  

A zselatin emellett segíthet eltüntetni a narancsbőrt.

Szép szem

Tüntessük el a szem alatti táskákat

Szemek

A szem alatti táskákat alapozóval és korrektorral lehet száműzni. A trükk az, hogy a tükörbe nézéskor döntsük

előre az arcunkat, hogy a táskák árnyékba essenek. Így válnak láthatóvá legjobban. A korrektort csak a sötét, árnyékos

területeken használjuk. Ha a korrektor a szem duzzadt részére is kerül, a táskákat még nagyobbá teszi.  

Ránctalanító diéta


Használjunk kevesebb sminket

Miután elérjük a 30-as éveinket, kevesebb smink többet jelent. Használjon kevesebb alapozót, mert a sok krém könnyen kihangsúlyozhatja a ráncokat.

Szép száj

Ahogy közeledünk a 40-es éveinkhez az ajkak természetesen kezdik elveszíteni kövérségüket.  A szájfény lehetővé teszi, hogy az ajkak tovabbra is természetesen duzzadtnak látszódjon. Ha kicsit többet használunk az megbocsátó, az ajak nem kap semmilyen durva vonalat.

Ajakápolás otthon

A ruha formája

Ismerd meg, mi áll jól neked, mert akkor érezzük jól magunkat, ha tudjuk, a legjobbat hoztuk ki magunkból. Böngéssz stílus és színek között, keresd a ruhákat, amik követik a test vonalát. 

Fogyókúra tippek

Szép alak

Hangsúlyozd ki a legelőnyösebb testrészeid

Ahogy öregszünk kevésbé érintenek minket a legújabb divat trendek, egyre inkább fontosabbá válik , hogy mi áll jól hozzánk, mi illik az egyéniségünkhöz? Frissítsük fel ruhatárunkat új kiegészítőkkel, tartozékokkal.  A legkevésbé kedvelt testrészeinken sötétebb színű ruhát viseljünk, de hangsúlyozzuk ki előnyös testrészeinket.

 

Ultra Slim Akció

A szerves összetevők jobb anyagcserét biztosítanak, és segítségükkel gyönyörű alakra tehetsz szert.

Ultra Slim 

Szép fogak – Fogfehérítés

Fogfehérítés 5 nap alatt

Fogfehérítés 5 nap alatt

 

A fogak színe nagyban befolyásolja hány évesnek latszunk! Egy fogfehérítés akar 5-8 évet csalhat az életkorunkból. Általános szabály, hogy a fogak színének összhangban kell lennie a szemfehérje színével. Ezért a fogak színe le legyen túl rikító fehér, mert az hamis hatást kelt.

Fogfehérítés otthon 

iBright Természetes fogfehérítés amelyek segítségével 5 nap alatt otthon érheti el a gyönyörű, még fehérebb fogakat. Klikk ide!

iBright fogfehérítés otthoni csomag

Dohányzás

Ha fiatal és szép akarsz maradni, akkor el kell dobni a cigarettát. A dohányzás jelentős károkat okoz a fogazatnak, súlyos probléma a rossz  lehelet, fogíny vérzése és a foghullás. 

Elvonási tünetek nélkül, az elhízás veszélye nélkül. Rudinak sikerult. Egyszer s mindenkorra szabaduljon meg a cigaretta káros hatásaitól, nikotinfüggőségtől!

Elvonási tünetek nélkül, az elhízás veszélye nélkül. Rudinak sikerult. Egyszer s mindenkorra szabaduljon meg a cigaretta káros hatásaitól, nikotinfüggőségtől!

Szép bőr

Mindig használjunk fényvédőt

A jó fényvédő segít megelőzni a ráncokat. Használjunk fényvédőt minden nap, még a borús téli hónapokban is. A fényvédő faktor csak káros sugarak és a leégés ellen véd, és nem fogja megakadályozni az egészséges barnaság megszerzését.

Szép haj

Hajápolás

Hajápolás

Hajápolás

Ahogy öregszünk a haj elkezd vékonyodni, esetenként a nők haj sűrűségüknek akár hajuk 50%-át is elveszíthetik. Ne essünk pánikba. A hajerősítő termékek, kozmetikailag erősítik és duzzasztják a hajat, így azok vastagabbak és jobban kezelhetőbbek lesznek.

Hajhullás elleni táplálékkiegészíző

Hajhullás elleni táplálékkiegészíző

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük