RÁK ELLENES GYÓGYGOMBA GYÓGYSZERNEK MINŐSÜL Japánban támogatott gyógyszernek nyilvánították a Ganoderma gyógygombát, Krestin néven törzskönyvezték, mint rák ellenes gyógyszert

GANODERMA RÁK ELLENES GYÓGYSZER JAPÁNBAN , GYÓGYGOMBA TERMÉKEK - GANODERMA GOMBA SPIRULINA

GANODERMA GYÓGYGOMBA TERMÉKEK – GANODERMA GOMBA SPIRULINA

GANODERMA GYÓGYGOMBA – rák ellenes gyógyszer Japánban

Japánban támogatott rák ellenes gyógyszernek nyilvánították a Ganoderma gyógygombát, Krestin néven törzskönyvezték, mint rák ellenes gyógyszert

 

Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba, reishi) gyógygomba fogyasztása mint rák ellenes gyógyszer alkalmas az immunrendszer erősítésére, általános közérzet javítására, asztmára, cukorbetegségre, magas vérnyomásra, szív és érendszeri problémák valamint kemoterápia kiegészítő kezelésére, szexuális problémák javulásához.

Kutatások, klinikai kísérletek támasztják alá a Ganoderma lucidum gyógygomba jótékony, mint rák elleni gyógyszer hatásait


• Csökkenti a vérben a koleszterin és a szabad zsírok mennyiségét.
• A pecsétviaszgomba gyógygomba hatóanyagai csökkentik a vércukorszintet, visszaállítják a hasnyálmirigy működését.
• Csökkentheti a vérben található lipidek számát és stabilizálja a vörösvérsejtek membránjait.
• Mivel a Ganoderma lucidum gyógygomba adenosine-t tartalmaz, csökkentheti a vérlemezkék felhalmozódását, bomlasztja a thrombinokat, és megakadályozza a trombózist,
• Javítja a mellékvesék vesekérgének működését az endokrin egyensúly fenntartása érdekében,
• Fokozza a szervezet természetes gyógyító képességét, és lehetővé teszi, hogy a szervezet erős immunrendszert alakítson ki,
• Megakadályozza a szövetsejtek elhalását.
• A pecsétviaszgomba fogyasztása megakadályozza a szenilitást a szervezet fiatalosan tartásával.
• Csökkenti a túlérzékenység elleni szerek mellékhatásait.
• Megakadályozza a szervek degenerációjá.
• A Ganoderma lucidum gyógygomba egyes hatóanyagai megakadályozzák az antigének által okozott allergia kialakulását, mivel gátolják a hízósejtek hisztamin kibocsátását.

Megelőzi és kezeli a rák kialakulását és blokkolja a rákos sejtek anyagcseréjét.

• Normalizál a szövetkárosodás megelőzése érdekében.
• Megakadályozza a rákos betegek embólia miatti hirtelen elhalálozását.
• Megakadályozza a trombózis kialakulását, bomlasztja a thrombinokat a környező szövetek falán és csökkenti a rák elleni gyógyszerek blokkolását, erősítve az ilyen szerek hatékonyságát.
• A pecsétviaszgomba rendszeres fogyasztása csökkenti a rák által okozott fájdalmat.
• A Ganoderma lucidum gyógygomba hatóanyagai, az oxigenizált szterolok gátolják a koleszterin szintézisét, ezáltal a koleszterinszintet csökkentik.
• Epidemiológiai vizsgálatokban bizonyították, hogy a Ganoderma lucidum gombát fogyasztók esetében szignifikánsabb kisebb számban fordulnak elő daganatos betegségek.

 • A gomba hatóanyagai serkentik az immunrendszer működését.
 • A Ganodermagyógygombahatóanyagai védőhatást fejtenek ki oxigénhiányos és reoxigenizációs sérülésekben.
 • A pecsétviaszgomba egyes hatóanyagai bizonyos idegrendszeri folyamatokban gátolják a sejtsérülést, a dopaminerg neuronok degenerációját gátolja.

GANODERMA Lucidum, a csodálatos gyógyhatású gomba
Ling Zhi, Reishi, pecsétviaszgomba, lakkostapló

A ganoderma gyógygomba kalapját és tönkjét vastag lakkréteg borítja, erre utal a magyar elnevezés is. Ez a gomba kb. 4000 éve ismert gyógygomba, amely több mint 200 aktív hatóanyaggal rendelkezik (pl.150 triterpén, 50 poliszacharid, szénhidrátok, adenosinok, triterpenoidok, antioxidánsok, aminosavak, zsír, alkaloidák, vitaminok, ásványi anyagok). Az első írásos emlékek Kínából, az időszámításunk előtti időkből származnak. Kínában, Japánban, Koreában különböző nevekkel illették: „A halhatatlanság varázsitala”, „a szellemi befolyás gyógynövénye”, „a császár levese”. A korabeli feljegyzések szerint a gyógygomba őrleményéből nem túl ízes teát készítettek, hiszen a Ganoderma kifejezetten keserű.

A ganoderma sokoldalú felhasználása mellett mint rák ellenes gyógyszer

A ganoderma gyógygomba kivonatot kávéval is keverik, mert abban a keserű íz nem feltűnő. A Ganoderma gomba Kína délnyugati részében, főként kihalt, kemény fákon vagy azok törzsein nő. Az összegyűjtött gombák 90%-a a kihalt szilvafák törzséről származik.

A vadonban fellelhető termőtestek mindig is ritkaságszámba mentek, ezért pl. Kínában, ha valaki ilyen gombát talált, annak kötelessége volt beszolgáltatni a császári udvarnak. A hatóanyagok nagy része a spórában és nem a termőtestben dúsul fel.

A gombafajták közül a Ganoderma (reishi, pecsétviaszgomba) gyógyhatású gyógygomba, amely az immunrendszerünk javításával serkenti szervezetünk öngyógyító folyamatait, ezáltal sikeresebben vesszük fel a harcot a bennünk rejlő betegségekkel szemben.

Cukorbetegség ganoderma, Reishi gomba, ganoderma cukorbetegség, ganoderma diabetes, ganoderma gyógygomba, reishi, ganoderma, gyógygomba, gyógyító gomba, ganoderma gomba, gomba rák ellenes pecsétviaszgomba

Rák ellenes Ganoderma diabetes ellen is hatékony lehet

Hosszútávú szedése nem okoz semmilyen mellékhatást, viszont a szintetikus gyógyszerek mellékhatásait csökkenti.
A Ganoderma lucidum gyógygomba egyik fő alkotó eleme a szerves germánium, amely

 • Akár másfélszeresére növeli a vér oxigénfelvevő képességét, ezáltal javíthatja az emésztést,
 • Megelőzheti a szövetek elhalását.
 • Egyensúlyba hozza a test elektromos töltését.
 • Eltávolítja a tályogos sejtek körüli abnormális cellákat.
 • Fokozza az interferonok képzését a szervezetben, amelyek gátolják a vírusok elszaporodását

A Ganoderma kb. négyszer-hatszor annyi germániumot tartalmaz mint a ginseng vagy az aloe vera.

Dr. Kazuhiko Asai kutatásai szerint 800-2000 milliomodrészben tartalmazza a germániumot ez a gyógynövény.

A RÁK ELLENES GYÓGYSZER A GANODERMA DE VÉD A VÍRUSOK ELLENI KÜZDELEMBEN:

A Ganoderma gyógygomba (reishi, pecsétviaszgomba) nagy arányban tartalmaz vízoldékony poliszacharidokat, amelyek megölik a vírusokat, erősíthetik az immunrendszert.

Csökkentik a vércukorszintet és támogatják a hasnyálmirigy funkciókat.

A poliszacharidok fontos tulajdonsága a detoxifikáció, azaz segítik a méregtelenítést. Továbbá megerősítik a sejt-membránokat és növelik a vörös vérsejtek oxigén ellátottságát.

Ganoderma GL gomba rák ellenes gyógyszer

Ganoderma GL gomba immuntámogató hatása mellett erős gyulladásgátló és antihisztamin
hatással is rendelkezik, így alkalmas lehet az allergiában szenvedők (pl. allergiás rhinitis) kiegészítő terápiájára

A Role of Ganoderma Supplementation in Cancer Management, Raymond Y. Chang, Meridian Medical Group at the Institute of East-West Medicine and Department of Medicine, Cornell Medical College in vitro, tehát laboratóriumi, valamint állatkísérletek a Ganoderma lucidum ráksejt pusztító hatását mutatták ki. A lezajlott kutatások szerint a tumoros sejtet pusztító hatása a Ganoderma gyógygombában található poliszacharidoknak és a szerves germánium tartalmának köszönhető. Embereken végzett kísérleteket még nem végeztek, ezért a Ganoderma rák ellenes hatása az alábbi területeken indirekt módon igazolható.

A Ganodema, mint rák ellenes gyógyszer szedése kemoterápia alatt

-Kemoterápia és sugárkezelés mellékhatásainak csökkentésénél a fáradtság, étvágytalanság, hajhullás, csontvelő szupresszió, fertőzés veszély javítására. Tanulmányok bizonyítják a Ganoderma lucidum jótékony hatását fáradtság (Yang, 1994), hajhullás (Miyamoto et el. 1985), csontvelő szupresszió (Jia et al. 1993) esetén.
-A Ganoderma gyógygomba áttétek kialakulását akadályozta, de egyelőre csak kis esetszámú tanulmányok és állatkísérletek mutatták ezt a hatást. Bizonyos állatkísérletekben a Ganoderma képes volt megakadályozni az áttétek kialakulását, jelentősen növelte a túlélést (Taguchi 1987, Honma 1982, Kimura et al. 1994, Lee 1984, Suga 1994, Chang 1994).
-A Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) szedése során a rákos betegek fájdalmának csökkenése volt tapasztalható (Kupin, 1994).
– A Ganoderma gyógygomba bizonyítottan növeli a természetes ölősejtek (NK) és a cytotoxikus T-sejtek (CTC) aktivitását, s ez csökkentheti a rák kialakulásának valószínűségét (Lotzova, 1985).

A lezajlott kutatások szerint a Ganoderma Lucidum (pecsétviaszgomba, reishi) rákellenes hatásait a poliszacharid és a szerves germánium tartalmának köszönhető.

A Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) fogyasztása során jellemző

 • Élénkség, energetikusság.
 •  Kevesebb az alvással töltött órák száma, de az ébredés energikus marad.
 •  Javul az étvágy.
 • A salakanyagok rendszeresen és simán távoznak.

A Ganoderma adenosin tartalmának köszönhetően:

 • Csökkenti a koleszterin szintet és a szabad zsírok (lipidek) mennyiségét a verbena
 • Stabilizálja a vörös sejtek hártyáját.
 • Az adenosinok csökkenthetik a trombocita kötés szintjét és a vérrögök kilakulásást. Növelik a mellékvesekéreg funkcióit, megtartva a belső elválasztású mirigyek egyensúlyát.
 • Szabályozzák az anyagcserét és a vér ph értékét.

Triterpenoidok is találhatók a Ganodermában, amelyek javítják az emésztő rendszer működését, megakadályozzák az antigének okozta allergiát, csökkentik a koleszterintet és a semleges zsírokat a testben, aktiválják a sejtek sejtmagját.

A ganoderic esszencia fiatalítja a szöveteket, segít legyőzni a bőrbetegségeket és megszépíti a bőrt.

A Ganoderma lucidum gyógygomba béta glukán tartalma aktiválja a makrofágok működését és más védő faktorok termelődését.

Ennek köszönhetően nő az immunrendszer aktivitása és hatékonyabban tud fellépni a különböző fertőzésekkel szembeni küzdelemben.

A béta glukánok hatékonysága C-vitaminnal kombinálva növelhető.

A Ganoderma (pecsétviaszgomba, reishi) rák ellenes gyógyszer és gyógygomba orvostudományi alapjai és hatásai 


Az orvostudomány az 1970-es években kezdte el vizsgálni a Ganoderma lucidum gyógyhatásait, termesztését 1975-ben kezdték el. 2005-ben Dr. Howard W. Fisher könyvet írt a kutatások eredményeiről, „Reishi a megoldás” címmel.

A természetben Magyarországon is megtalálható ez a gyógygomba , de keserű íze miatt étkezési célokra soha nem gyűjtötték nálunk.

Japánban a Koseisho Egészségügyi részlege támogatott gyógyszernek nyilvánította a Ganoderma Lucidumot, Krestin néven törzskönyvezték, mint rákellenes gyógyszert.

GANODERMA A VÉRNYOMÁS PROBLÉMÁK MEGOLDÁSÁRA

A pecsétviaszgomba egyik különleges hatását „adaptogen” kefejezéssel jelölték.

Ez azt jelenti, hogy kétirányú hatással rendelkezik: emelheti és csökkentheti is a vérnyomást attól függően, hogy a szervezetnek mire van szüksége.

A ganoderma lucidum rák ellenes gyógygomba rendszeres szedése serkenti a szervezet természetes öngyógyító folyamatait.

A távol-keleti országokban (Kína, Japán, Korea) kiegészítő kezelésként kifejezetten javasolják a Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba, reishi) gyógygomba fogyasztását.

„Íme itt az én történetem…”

A Ganoderma gomba mint rák ellenes gyógyszer fogyasztásának mellékhatásai

 • A pecsétviaszgombagyógygombaalkalmazása során különösebb mellékhatásra nem kell számítani.
  • Mivel a gomba jelentős immunstimuláló hatással rendelkezik, kerülni kell az immunszupresszív (immunrendszer működését csökkentő) készítményekkel történő együttes alkalmazását.
  • Kerülendő a Ganoderma lucidum alkalmazása véralvadásgátló gyógyszerek, Aszpirin szedése mellett, mert összeadódó hatásra lehet számítani (Shimizu és munkatársai, 1985).
  • Előfordulhatnak egyéni reakciók is, nagyon ritkán a gomba felhasználása során allergiás tünetek jelentkezhetnek.

A ganoderma, ami rák ellenes gyógyszer, frissen nem fogyasztható, csak szárított, porított formában!

A tudományosan meglapozott tények a gomba jótékony hatásai mellett szólnak, azonban a Ganoderma lucidum gomba fogyasztása előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét. A bio Ganoderma lucidum (reishi, pecsétviaszgomba) őrlemény fogyasztása nem az orvos által javasolt terápia helyett, hanem annak kiegészítéseként javasolt.

GANODERMA RÁK ELLENES GYÓGYSZER - GYÓGYGOMBA MÁR MAGYARORSZÁGON IS NAGYKER ÁRON! Ingyenes regisztráció után kedvezményes gyógygomba ár! Regisztrálj itt: https://eworld.dxn2u.com/index.php?r=account/register&dlang=hu&mc=310024004 Ha tetszik, írj egy emailt, vagy hívjál: csontz@gmail.com 060702085088

GANODERMA GYÓGYGOMBA MÁR MAGYARORSZÁGON IS NAGYKER ÁRON!
Ingyenes regisztráció, kedvezményes gyógygomba ár! Regisztrálj itt:

GANODERMA GYÓGYGOMBA MÁR MAGYARORSZÁGON IS NAGYKER ÁRON!
Ingyenes regisztráció után kedvezményes gyógygomba ár! Regisztrálj itt:
http://ganodermashop.net

A rák ellenes gyógyszer Irodalmi hivatkozása

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6624854/
Dr. Cserjés és Dr.Tihanyi tanulmányai, külföldi szaklapok,
Lelley J. 1999 A gombák gyógyító ereje