Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Lábedzés – belső comb gyakorlatok Belső combizom fejlesztés, belső combizom erősítő gyakorlatok

A lábedzések közül a belső comb gyakorlatok kiemelt fontosságúak a lábak formázásánál. A következő belső cimbizom gyakorlatok szuper kiegészítői egy diétás étrendnek, hisz ha a combok összeérnek, az nemcsak esztétikai okokból lehet zavaró, de a dörzsölődés kellemetlenséget, okoz, így sokan kimondottan erről a területről szeretnének fogyni.

A guggolás az egyik legjobb beső combizom fejlesztő gyakorlat, ehhez külön útmutatót találtok itt: Guggolás 30 napos kihívás

A guggoláson kívül íme a leghatásosabb belső combizom gyakorlatok

Oldalt kitörés, oldalra lépés

A hajlított térd álljon derékszögben, és ne csússzon a lábfejed elé, míg a nyújtott lábadban kicsit érezd, hogy belül húzódik az izom.

Lábemelés oldalt fekvótámaszban

Támaszkodj oldalt az egyikkönyöködön, tedd a kezed a tarkódra. Érintsd össze a térded és a könyököd úgy, hogy a lehető legkevésbé hajolsz előre. Először az egyik, aztán a másik lábaddal csinálj kétszer 20-at.

belső comb, belső comb gyakorlat, belső comb torna, comb, comb torna, combformálás, combközelítő, edzés, láb edzés, otthoni torna, zsírégető torna

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
Facebook login by WP-FB-AutoConnect