Ganoderma diabetes ellen – Cukorbetegség ganoderma

ganoderma diabetes

A ganoderma diabetes esetén is segíthet!

Ganoderma gomba (Reishi) a cukorbetegség kezelésében

A Diabetes az egész világra kiterjedő méreteket ölt

A betegség súlyos elváltozásokat okozhat, ezért a Diabetes gyakran végtag-amputációhoz, vaksághoz vezethet.

A cukorbetegség kezelésére használt gyógyszerek ugyan hatékonyak, de felmerül a kérdés, hogy létezik-e természetes kezelés a cukorbetegségre?

A gombafélék közül a Ganoderma gomba (Reishi vagy Ganoderma Lucidum) gomba segít csökkenteni a vércukorszintet, mellékhatások nélkül

Ezt bizonyították be a sanghaji Fudan Egyetem (Kína) egyik tanulmányában a kutatók Teng BS, Wang CD, Zhang D, Wu JS, Pan D, Pan LF, Yang HJ és Zhou P.

A  kutatók a 2. típusú cukorbetegségben szenvedő patkányokat három csoportba osztották. Az egyik csoportnak gyógygomba kivonatot, vagy pontosabban, a Reishi proteoglikán kivonatot adtak. A másik csoport kapott hagyományos cukorbetegség gyógyszereket, metformin és a roziglitazon. A metformin orális antidiabetikus gyógyszer és gyakran az első vonalbeli választandó gyógyszer a 2-es típusú cukorbetegség kezelésére. Feladata az, hogy elnyomja a glükóz termelését a májban.

A roziglitazon egy másik gyakori antidiabetikum és mint egy inzulin-érzékenyítő működik.

Fogyj le a TriApidix300-szal Hogyan képesek a hollywoodi sztárok és modellek egy szerep kedvéért, igen rövid időn belül lefogyni?

A ganoderma diabetes esetén is hatásos

A ganoderma gomba kutatási eredményei érdekesek voltak.

Azoknál a patkányoknál akik a ganoderma gomba (Reishi) kivonatot kaptak, csökkent az éhgyomri vércukorszint, és megnövekedett az inzulin koncentráció.

Megállapították, hogy jelentősen javult a glükóz-homeosztázis.

Cukorbetegség ganoderma, Reishi gomba, ganoderma cukorbetegség, ganoderma diabetes, ganoderma gyógygomba, reishi, ganoderma, gyógygomba, gyógyító gomba, ganoderma gomba, gomba rák, pecsétviaszgomba

Ganoderma diabetes ellen

A kezelés során a Reishi gomba kivonat képes volt csökkenteni az inzulin által közvetített glükóz felvételt, és javította a glükóz toleranciát. 

A kezelt patkányokon megnövekedett inzulin érzékenység és csökkent a máj glükóz termelése. A vázizom glükóz felvétele is nőtt. Ezen eredmények alapján, a kutatók úgy vélik, a Ganoderma kivonat jótékony formája lehet a diabetes megelőzésének illetve a cukorbetegség szövődményeinek gátlására

Teljesen hasonló eredményt mutattak azok a patkányok is, amelyek a gyógyszereket kapták. Ezen kívül a Reishi kivonat jelentősen csökkentette a triglicerid, összes koleszterin és az LDL-koleszterin-szintet, és emelte a jó koleszterin (HDL) szintet.

(Forrás: http://medicinalmushroominfo.com/reishi-medicinal-mushroom-is-a-potent-diabetes-treatment-comparable-to-pharmaceutical-drugs-chinese-study)

http://trgln.com/direct?cid=670bc98d7ad232ef21671b50068d6a60&sid=firstsmarttestunk

Látogass el a ganodermashop.hu oldalra és tudj meg többet a kávéról ami gyanoderma gyógygombával gyógyít!

tags: pecsétviaszgomba, GANODERMA, GYÓGYGOMBA, GOMBA RÁK, RÁKGYÓGYÍTÁS, GANODERMA KÁVÉ, ganoderma gomba, VARGA GYÓGYGOMBA

Facebook oldalunk
Ha tetszett a Ganoderma diabetes ellen poszt, vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Fogyj le a TriApidix300-szal Hogyan képesek a hollywoodi sztárok és modellek egy szerep kedvéért, igen rövid időn belül lefogyni?

TESTÜNK - Betegségek, Tünetek, Diéta, Fogyás

Az Egészséges Életmód rajongója, a természetes gyógymódok híve

You may also like...

4 hozzászólás

 1. december 14, 2017

  […] Ganoderma diabetes ellen […]

 2. december 27, 2017

  […] Ganoderma diabetes ellen […]

 3. január 15, 2018

  […] Ganoderma diabetes ellen […]

 4. február 25, 2018

  […] szabályzó hatás, vércukorszint szabályozás, krónikus légúti gyulladásokat és allergiákat csökkentő […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
Facebook login by WP-FB-AutoConnect