Mellfeszesítő mellizom gyakorlatok Mellfeszesítő gyakorlatok - A 8 legjobb mellizom gyakorlat a teltebb, nagyobb mellekért

Mellfeszesítő gyakorlatok

Mellfeszesítő gyakorlatok Mellfeszesítő torna gyakorlatok

Mellfeszesítő torna gyakorlatok, mellnövelés edzéssel

A 8 legjobb mellfeszesítő torna gyakorlat a feszesebb, nagyobb cicikért

A mell a nőiesség egyik szimbóluma, éppen ezért kevés nő van megelégedve a sajátjával 100%-ig.  Kicsi, nagy, lóg, nem elég feszes – ezeket és hasonlókat gondolnak a nők a cicijükről. Te sem vagy elégedett a melleiddel, szép dekoltázsra, formás, feszes keblekre vágysz, és szeretnéd, hogy akkor is csinosak legyenek a kebleid, amikor épp nincs rajtad egy extra push-up melltartó? Ebben segít a természetes ösztrogént tartalmazó ételek, rendszeres fogyasztása, és a mellfeszesítő torna.

Erősítsd meg a mellek izomzatát fogj két súlyzót, is ami látványosan hat az egész dekoltázsra. A mellizom gyakorlatok feszesítik és megemelik a melleket a karok felőli oldalon, így javítva a mell tartását.

Bár a mellek zsírszövete nem formálható, látványukat nagyon is befolyásolja, hogy edzed-e a mellizomzatot. Ennek minősége ugyanis alapvetően határozza meg, hogy hetyke-e a cici, vagy inkább szomorúan csüngő. A rendszeres mozgás ráadásul a bőrt is feszesíti.

Feszes cicik hetek alatt!  – Mellfeszesítő gyakorlatok

Ha erősíted a mellek alatti izomzatot, akkor hozzájárulsz melleid megszépítéséhez.

Mellnövelés edzéssel

A mellizom gyakorlatok feszesítik és megemelik a melleket a karok felőli oldalon, így javítva a mell tartását. Ugyanakkor a mell felső területét vagy a szegycsont felőli részét nem nagyon lehet befolyásolni.

A formás mellkasnak köszönhetően a mell is formásabbá válik. Az erőtlen mellkason a szép mell is besüllyedhet, és ami még rosszabb, végül valóban megereszkedhet. A mellkas volumenének növelése érdekében célszerű háromnaponta elvégezni az alábbi gyakorlatsort.

mellnövelő kapszula,mellnövelő gyógynövények,Mellnagyobbítás természetesen,Természetes mellnagyobbítás,Mellnövelő tabletta,Mellnövelő,Mellnagyobbítás,kicsi mellek,mell növekedés,mellnag

mellnövelő kapszula Mellnagyobbítás természetesen,Természetes mellnagyobbítás

Mellfeszesítő gyakorlatok lányoknak

1. Gyakorlat

Bizony a fekvőtámasznál nincs jobb mell- és hátformáló, ráadásul a karok is szép tónust kapnak a sokak által utált gyakorlattól. Kezdetben azonban könnyíthetsz rajta. Térdelj le, majd menj előre, és támaszkodj a kezeidre. Végezz 10-15 fekvőtámaszt, széles karterpeszben.

2. Gyakorlat

A saját ellenerővel végzett izommunka ugyanolyan hatásos, mint az, ha súlyokat emelgetnél. Két tenyeredet tedd össze, mintha imádkoznál, a csuklókat pedig emeld az álladig. Nyomd egymásnak a tenyereidet, amilyen erősen csak tudod, és közben tartsd zárva az ujjaidat. A gyakorlat feszesíti a mellizmokat. Ismételd hússzor.

3. Gyakorlat

Furcsának tűnik, de hatásos mellfeszesítő gyakolat. Mondd azt, hogy x, és eközben mosolyogj olyan széles mosollyal, amilyennel csak tudsz, szinte már grimaszolva. Eközben a nyak megfeszül, a mell pedig kissé megemelkedik. A gyakorlat javítja a mell bőrének tónusát is. Ismételd 15-ször.

4. Gyakorlat

Ez a gyakorlat az egész mell-, nyak- és lapockaizmot átmozgatja. Emeld a karokat kétoldalt vállmagasságig, a tenyered 90 fokos szöget zárjon be a karoddal, és kifelé nézzen. Fordítsd a tenyeredet felfelé. Ismételd negyvenszer.

5. Mellfeszesítő gyakorlat

Ülj le egy székre, fogd meg a combod mellett az ülőlapot, majd próbáld megemelni. Tartsd ki az erőkifejtést 5 másodpercig. A hasat végig tartsd behúzva. A gyakorlat növeli a mell izmait, és kiegyenesíti a hátat. Ismételd 15-ször.

NAGYOBB MELL - TERMÉSZETES MELLNÖVELŐ TABLETTA

NAGYOBB MELL – TERMÉSZETES MELLNÖVELŐ TABLETTA

A BreastFast stimulálja az anyagcserét és segíti a szervezetet, hogy sejtszinten növelje a mell méretét.

Mellfeszesítő gyakorlatok súlyzókkal

Az alábbi gyakorlatokhoz szükséged lesz két kisebb méretű súlyzóra. Erőnléttől függően másfél és három kiló közöttit válassz. Ha nincs otthon, akkor két, szilárdan tartható ásványvizes palack is megteszi. Végezz minden gyakorlatból 4×10 ismétlést.

1. Mellizom gyakorlat

Feküdj hanyatt. Vedd kézbe a súlyzókat, majd nyújtsd oldalra a kezed. Lassan emeld fel, és vidd a mellkas fölé, majd engedd vissza. Figyelj, hogy ne érjen le a kézhátad a talajra. A könyöködet egy kicsit hajlítsd be, hogy ne terheld meg nagyon az ízületeket.

2. Mellizom gyakorlat

Maradj fekve. A kezedet emeld a válladhoz úgy, hogy a súlyzók állása párhuzamos legyen a vállakkal, majd nyújtsd ki a karodat, forgasd be, a mellkas fölött érintsd össze a súlyzókat, majd engedd vissza alaphelyzetbe a karodat. A könyöködet ne nyújtsd ki teljesen!

3. Mellizom gyakorlat

Állj kis terpeszben, lógasd a tested mellett a karodat. Emeld lassan vízszintesig a súlyzókat, majd engedd vissza lassan. Fontos, hogy az emelésnél ne lendületből dolgozz. Nehéz gyakorlat, de szépen formálja a melleket.

Ha tetszett a mellfeszesítő gyakorlatok lányoknak poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon! Facebook oldalunk