A rák elfeledett gyógymódjai, amiket a gyógyszeripar elrejt az emberek elől! 15 Féle Gyógymód Rák Ellen Természetesen! DAGANAT tünetei, rákos daganat, tumor,daganatos betegségek tünetei rák tünetei

Rákos daganat tünetek:

Erről Neked is tudnod kell!

A daganatos megbetegedések gyógyítása mára igazi  biznisz lett.  Virágzik a rákot gyógyító gyógyszeripar, szerte a világon terjednek az új és újabb , gyógyszeripari  megoldások,  a kemoterápia  és a gyártók által nyújtott, barbár kezelések

A mai modern orvoslásnak  sokak szerint ez az elve , hogy betegítsünk meg először mindenkit, aztán pedig tagadjuk meg tőlük a gyógymódot.

Egyesek szerint a rákra ez  különösen igaz.

Hogyan lehet megakadályozni a rákos daganat kialakulását, hogyan lehet leküzdeni a daganatos betegségeket? Íme a daganatos megbetegedések esetében alkalmazott 10 természetes gyógymód

15 természetes módszer a rákos daganat ellen:

  • A C.O.D. tea szintén ismert mint a rákos sejtek lebontójaként és a nyirokrendszer méregtelenítőjeként.
  • Lothar Hirneise állítja, számos olyan volt rákos beteggel találkozott, akik pusztán táplálkozásuk megváltoztatásával győzték le a kórt
  • John Hopkins rák ellenes táplálkozási tanácsai és a John Hopkins egyetem kutatási eredményei rámutatnak, hogyan kell kiéheztetni a rákos sejteket
  • Gerzson-diéta enzimek, vitaminok, ásványi anyagok bevitelével, óránként fogyasztott frissen préselt növényi levekkel helyrehozza a megzavart szervezetet, és méregtelenítéssel összekapcsolva kihúzza a talajt a rák lába alól
  • Celadam cseppek a rosszindulatú daganatok hatékony ellenszere
  • Immunterápia – Az immunterápia mesterséges beavatkozással próbálja befolyásolni a betegség lefolyását, miután a betegség már bekerült a szervezetbe
  • VG 1000 az emberi méhlepény véréből kivont VG 1000 immunanyag képessé teszi az immunrendszert arra, hogy elpusztítsa a rákos sejteket
  • A daganatos megbetegedések megelőzésre feltétlenül javasoljuk a paradicsomot, ami leggazdagabb likopin forrásunk.
  • A zsurlófű mindenfajta tumor fejlődését meggátolja és még a rosszindulatú daganatokat is meggyógyítja, illetve lassanként eloszlatja
  • +1 Bizonyos zöldségek és gyümölcsök rákellenes hatásai régóta ismertek, a lenti videó ezekből tart bemutatót

A daganat tünetei a betegség kezdetén általában enyhék, de legtöbbször tünetmentes. A daganatos betegség viszont változatos tüneteket produkálhat, attól függően, hogy milyen típusú tumorral állunk szemben. Minden tumoros megbetegedés esetében fontos a korai felismerés.

A daganatos betegségek hatásos gyógyításához korai diagnózis kell!

Ahhoz, hogy korai stádiumban sikerüljön elkezdeni a rák kezelését, nemcsak a külső betegség jelekre kell figyelnünk, de rendszeres önvizsgálatot is kell végeznünk. Mindemellett a javasolt rákszűrések elvégzése is fontos.

Daganatos betegségek korai felismerésére ajánlott szűrések


Magyarországon a leggyakoribb rákos daganatok közé tartozik a bőrrák, a mellrák, a tüdőrák, vastagbélrák és a prosztatarák.

A legtöbb rákos daganat korai stádiumban nem produkál jellegzetes tüneteket, de felborítja szervezetünk egyensúlyát. A tünetek először nem feltétlenül riasztóak, ezért ha már elég sokáig nem múlnak el, akkor érdemes kivizsgáltatni magunkat. A rákos daganat tünetek felismeréséhez klikkelj a rákos daganat nevére.

Mellrák Bőrrák Tüdőrák Vastagbélrák  Prosztatarák

Rákos daganat, Rák ellen

GANODERMA GYÓGYGOMBA TERMÉKEK - GANODERMA GOMBA SPIRULINA

GANODERMA GYÓGYGOMBA TERMÉKEK – GANODERMA GOMBA SPIRULINA

A rosszindulatú rákos daganat (tumor) kifejlődésében az oxidációt előidéző szabad gyökök játszanak alapvető szerepet, és ezt az antioxidáns anyagok gátolják.

Életmód egészséges táplálkozás:

Az emberek életmódjuk révén sokat tehetnek a tumoros megbetegedések elodázásáért. A megfelelő táplálkozásnak és a helyes életvitelnek lényeges szerepe van a betegség megelőzésében. Persze elkerülhetetlen a kipufogógázok belélegzése, az UV sugarak teljes kiküszöbölése, a stressz elkerülése.

Ezért is fontos a megfelelő mennyiségű likopin fogyasztása, ami az egyik legerősebb antioxidáns. A legnagyobb menynyiségben a paradicsomban fordul elő ez az antioxidáns. A paradicsom nem csak likopint, hanem sokféle más vitamint, szervezetünk számára létfontosságú elemeket tartalmaz.

A rák terápia eredménye annál hatékonyabb, minél kisebb az elpusztítandó daganat tömege, azaz minél korábbi stádiumban kerül a betegség felismerésre. Ezért is fontos, hogy mindenki időben kezdje el a rák daganat elleni küzdelmet.

Étrendkiegészítők a rák ellen:

spirulináról és annak kivonatairól állatkísérletek során kimutatták, hogy rákellenes hatással rendelkeznek. A spirulina aktiválja a természetes ölősejteket és az autoimmun elemeket, melyek segítenek a rákos sejtek elpusztításában. Laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy a spirulina poliszachardijai képesek helyreállítani azokat a genetikusanyagokat, melyek toxinoktól vagy sugárzástól károsodtak.

Spirulinát keresd a http://ganodermashop.hu/termekek oldalon

Akárcsak a béta-karotin, a spirulina is tartalmaz egyéb tápanyagokat, mint a vas, mangán, cink, réz, szelén és króm. Ezek a tápanyagok harcolnak a szabadgyökök, a sejtkárosító molekulák ellen, melyek a szervezetben a légszennyezettség, az egészségtelen táplálkozás, a sérülések vagy a stresszhatására szívódnak el. Azáltal, hogy megkötik a káros szabadgyököket, a tápanyagok segítik az immunrendszer működését a rák és a sejtdegeneráció ellen. Egyes megállapítások szerint a spirulina laboratóriumi patkányok esetében segített csökkenteni a szájüregi daganatot, tehát nagy áttörést hozhat a rákkezelésben.

A Spirulina nagy mennyiségben tartalmaz fikocianint, egy rákellenes tulajdonságokkal rendelkező pigmentet. A spirulina a leggazdagabb növényi forrása a gamma-linolénsavnak (GLA), a zsírsavnak, mely erősíti az immunrendszert és gátolja a túlzott sejtosztódást. (Paul Pitchford, Healing With Whole Foods, 378. o.)

spirulina színét a klorofill adja. Alan Keith Tillotson “One Earth Herbal Sourcebook” című könyvében azt írja, hogy a spirulina magas klorofill tartalma lehet a magyarázat arra, hogy miért képes meggátolni a rákos kolóniák kialakulását. Ahogy Tillotson írja, “Az élelmiszerek és gyógynövényektartalmazhatnak olyan mennyiségű klorofillt, melyről farmakológiailag bizonyított, hogy hatékony a rákmegelőzésben.”

Rák tünetei, a hét figyelmeztető jel a rákos daganat kialakulására :

  1. Székelési vagy vizelési szokások megváltozása
  2. Nem gyógyuló seb
  3. Szokatlan vérzés vagy gennyszivárgás, váladékozás
  4. Tapintható duzzanatok az emlőben a test más részén
  5. Állandósuló nyelési nehézség
  6. Szemölcs vagy anyajegy szemmel látható elváltozása
  7. Kínzó, makacs köhögés, rekedtség

Részlet Maria Treben: Egészség Isten patikájából

„Megfigyeléseim révén felismertem, hogy a zsurlófüves dunsztkötések igen hatásosak mindenféle tumor esetén. Jó maréknyi zsurlót szitába helyezünk és zubogó forró vízzel teltfazék fölé tartjuk (megfelel burgonya-, vagy zöldségpároló is).

A megpuhult, párolt zsurlót vászonkendőbe rakjuk és oda helyezzük, ahol a tumor, a daganat, a ciszta, az adenoma, a melanoma, apapilloma, vagya hematoma található. Az egészen súlyos megbetegedéseknél már reggel az ágyban felrakjuk a kötést és két óra hosszat hagyjuk a beteg testrészén. Délután ezt megismételjük, és a borogatást éjszakára is feltesszük.

Fontos, hogy a dunsztkötés forró legyen és melegen tartsuk! Ugyanazt a zsurló mennyiséget három-négyszer is felhasználhatjuk. Délben svédkeserűs borogatást rakunk fel. A bőrre előzőleg sertészsírt, vagy körömvirág-kenőcsöt kelltenni, erre kerül a svédkeserűvel megnedvesített vatta, majd hőszigetelésként egy száraz vattacsomó, ezt letakarjuk egy műanyag fóliával és kendővel lekötjük. Az ilyen borogatással a beteg otthon járkálhat, vagy üldögélhet is. A borogatás levétele után a bőrt be kell hintőporozni, hogy ne viszkessen.

Tumoroknál, daganatoknál, vagy a bőr felületén elhelyezkedő fekélyeknél a lándzsás-, vagyszéleslevelű útifűből és termetes medvetalpból készített levélpépet friss állapotban rakjuk fel. ( Lásd rosszindulatú nyirokmirigy-megbetegedés.)

Folyamatos és rendszeres alkalmazás esetén már az ötödik napon javulást, két hét múlva pedig határozott gyógyulást észlelhetünk. Sikerrel kecsegtet a beteg területeknek a madársóska megmosott, nedvesen átturmixolt leveleinek levével való ecsetelése is.

Reggel fél órával a reggeli előtt és este fél órával a vacsora előtt egy-egy csésze zsurlóteát kell meginni, napközben pedig 300 g körömvirág, 100 g cickafark és 100 gcsalán keverékéből készült teát kell másfél-két liter mennyiségben elfogyasztani. Ebbe a teába -lehetőség szerint napközben hatszor -(egy-egy óra időközzel) csészénként 3-5 csepp madársóskalevet cseppentünk.”

(Maria Treben: Egészség Isten patikájából)

Daganatos betegségek korai felismerésére ajánlott szűrések:

Tisztelt Látogatónk!

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.

Üdvözlettel: testunk.e-goes.com Szerkesztők

Vannak más bevált tumor ellenes népi módszerek?

GANODERMA GYÓGYGOMBA TERMÉKEK - GANODERMA GOMBA SPIRULINA

GANODERMA GYÓGYGOMBA TERMÉKEK – GANODERMA GOMBA SPIRULINA

Ha tetszett a rákos daganat elleni poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük