Napi 3 liter víz ivás. Az eredmény: Sokkoló!

TESTÜNK - Betegségek, Tünetek, Diéta, Fogyás

Az Egészséges Életmód rajongója, a természetes gyógymódok híve

You may also like...

1 Response

 1. TESTÜNK - Betegségek, Tünetek, Diéta, Fogyás szerint:

  „Nem érzed, hogy szomjas vagy? – vízszabályozás a szervezetben

  A dehidratáció, betegséget okoz. Mindenki tudja, hogy a víz alapvető a szervezet számára. Úgy tűnik azonban, nem tudjuk, hogy a víz szükségszerű is jólétünk számára.
  Nem tudjuk, mi történik, ha szervezetünk nem kapja meg a számára szükséges napi vízadagot.

  A dehidratáció teremtette betegségek kezelése és megelőzése a rendszeres vízbevitelen alapszik.

  Ha a naponta fokozatosan a normális értékre emelt vízadagtól valaki jobban érzi magát, semmi
  ok az aggodalomra.
  Orvoshoz kell azonban fordulni akkor, ha a szervezetünknek szükséges előírt étrend (ivásrend)
  nem segít és az orvosi problémák folyamatosan tovább zavarnak bennünket. Amit ajánlani tudunk, az a betegség megelőzéséhez és a dehidratáció tünetek gyógyításához szükséges tudás megszerzése.
  Fejlett társadalmakban azt gondolják, hogy a tea, kávé, alkohol és a különböző üdítőitalok megfelelő helyettesítői a tiszta természetes víznek, amire a „stresszelt” szervezetnek szüksége lenne. Ez egy elemi és végzetes tévedés.
  Ezek az italok valóban tartalmaznak vizet, de emellett vízelvonó (dehidratáló) anyagokat is tartalmaznak.
  Eltávolítják az őket feloldó vizet és szervezetünk víztartalékaiból is elvonnak! Manapság a modern életstílus a kereskedelmi italoktól teszi függővé az embert.
  A gyerekeket nem késztetik és nem tanítják meg a víz ivására, így mindenféle szénsavas italoktól és cukrozott gyümölcslevektől válnak függővé. Ez egy ön-terhelő szigorítás a test vízszükségletével szemben. Ugyanakkor az üdítők „kultúrált” íze automatikusan csökkenteni fogja a vízivás ösztönét, amikor épp nincs a közelben üdítő.

  A gyógyászatban jelenleg nagyon sokan nincsenek tisztában a testünkben található víz kémiai szerepével. A dehidratáció néhány folyamatot leállít a szervezetben.
  A szigorú és tartós dehidratáció során vízadagoló programunk által adott különböző finom jelek a test ismeretlen kórós állapotaiként jelennek meg. Ez a legalapvetőbb tévedés, ami eltérítette a klinikai gyógyászatot.
  Ez tartja vissza az orvosokat, hogy egyszerű gyógymódokat vagy legalább megelőző tanácsokat tudjanak adni néhány főbb betegségre.
  E jelzések feltűnésével a szervezetnek gondoskodni kellene a víz megfelelő elosztásáról.
  Azonban az orvosok megfelelő kémiai anyagokkal megtanulták lecsendesíteni ezeket a jelzéseket. Többségük persze egyáltalán nem érti e durva tévedést. A vízelosztó rendszerünk által létrehozott különféle jelzések a test helyi szomjúság és szárazság jelzőtáblái.
  A kezdetekben ezeket fokozott vízbevitellel lehet kijavítani, míg a helytelen módszer szerint kémiai anyagokkal kezelik őket egészen a kóros elváltozásokig és a betegségig.
  Sajnos ezzel a tévedéssel folytatják a kezelést, egyre több és több vagy más és más vegyszert használnak a kialakult tünetek kezelésére, ezáltal viszont a dehidratáció egyre visszavonhatatlanabb tünetei alakulnak ki és a végén a beteg meghal.
  Irónia?
  Azt mondják a beteg a betegségtől halt meg. Micsoda lelkiismereti megkönnyebbülés!”

  http://holisztikusegeszsegmegorzes.blogspot.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük