Öregedés? Az öregség nem betegség

Az öregedés egy olyan természetes folyamat, ami elkerülhetetlen, de lehet az idős embernek is boldog egészséges élete.
Hogyan lassítsuk az öregedés folyamatát?

Nogradi Csaba 65 eves izomepito

Nogradi Csaba 65 eves izomepitő nem öregszik

Így néz ki Nógrádi Csaba 65 évesen. Mi a titka?

Kevesebb az energiád, “Pudingosodik” a bőröd, ráncok keletkeznek az arcodon, vagy  lerakódott egy kevés hasi zsír? Az elhízás nem feltétlenül, de az öregedés természetes folyamat. Az öregedés az élet része, nem betegség, hanem fontos emberi életciklus!

Egyértelmű, egyszerű tény, hogy mindenki, még a hírességek is öregszenek.

A biológiai öregedés kapcsolatban van a kronológiai életkorral, hiszen a szervezet öregedése, együtt halad az éveinkkel, ám nem mindig szorosan összekapcsolódva. Előfordul, hogy meglepetten állapítjuk meg valakiről, hogy milyen fiatalos, de van, amikor sajnos ennek épp az ellenkezőjét állítjuk.

Lehet késleltetni az öregedést?

Az idő múlását nem lehet megállítani, az évek haladtával egyre több szál gyertya kerülhet a tortánkra. A tibeti emberek és a jógát gyakorlók szerint is friss energetikus és pozitív maradhatsz, ha beilleszted hétköznapjaidba az 5 tibeti jógagyakorlatot.

 A fiatalság forrása, az öt tibeti jógagyakorlat

Anett fiatalos, egeszseges a nyers étel dieta hive

Anett fiatalos, egeszseges a nyers étel dieta hive

Anett 70 éves és 30-nak néz ki. Fiatalító diéta

Egyértelmű, amikor valakinél az öregedés, egy látható betegségtől megváltozik, orvosi segítségre szorul.    Gyakori, hogy többnyire a nyugdíj után sokan azonnal „bérletet” váltanak az orvosi rendelőkbe.

Goji krém

Tibeti goji bogyó kivonatát tartalmazó bőrsimító, ráncmegelőző arckrém. serkenti a hialuronsav termelődést, lassítja a bőr korai öregedését, hidratáló és tápláló hatású.

 

Ha az öregedést nem tekintenénk betegségnek, akkor nem járna együtt egy egész sor hátráltató tényezővel. A képesség, miszerint az emberek egyre tovább élnek, bőséges példával magyarázható.

Fogyj le a TriApidix300-szal Hogyan képesek a hollywoodi sztárok és modellek egy szerep kedvéért, igen rövid időn belül lefogyni?

Létezik olyan módszer, ami serkenti az agyat? A válasz: igen! Olvasd el itt, hogyan!

Az életkorral, és öregedéssel összefüggenek bizonyos betegségek.

Mindenki egyformán öregszik. A tudósok sejtfiatalító gének után kutatva, abban hisznek, hogy meghosszabbíthatják az életet, de vajon ezzel vajon az időskori betegségek hosszát növelik meg?

Öregedés? Az öregség betegség?

Az öregedést, mint betegséget definiálni nem érdemes. Az egészséges táplálkozás a megfelelő tápanyagok segítenek egészségünk megörzésében. 

Öregedés,- és betegségmegelőző szulforafán – Sulforaphane

Minden kornak megvan a maga szépsége. Ha egészséges vagy feltétlenül élj aktív életet! Ha betegség korlátoz mozgásodban, látásodban, hallásodban, ha fájdalmak gyötörnek, akkor is találd meg az élet szépségeit, társadon, családodon vagy barátaidon keresztül.

Rák ellenes életmód, daganat ellenes táplálkozás

Öregedés kontra egészség – Idős korban is lehet minőségi életet élni, izmokat fejleszteni.

Ehhez hozzásegít a megfelelő táplálkozás, a mozgás és a szociális élet, szeretteink támogatása és az orvosok segítsége. A szenvedések, fájdalmak , bizonyos esetekben elkerülhetők elhalaszthatók

 

Mindennap tehetünk és tennünk is kell azért, hogy hosszú és tartalmas életünk legyen.

Nogradi Csaba 65 eves izomepito 0reggedés

Nogradi Csaba 65 eves izomepitő nem öregszik

“A nyugdíj után szükségtelennek éreztem magam, egy semmirekellő öregembernek, elkezdtem megfeledkezni magamról, nem éreztem férfinak magam, pedig annyi erőm és energiám volt, mint 35 évesen! A feleségem, aki ezt végignézte, nem szólt semmit egy ideig, majd egy nap azt mondta: ‘Csaba, elég szabadidőd van, menj el úszni vagy a konditerembe, miért vagy egész nap itthon? A végén még zsémbes öregember leszel…”  Csaba nem szégyemli izmait >>

Létezik olyan módszer, ami serkenti az agyat? A válasz: igen! Olvasd el itt, hogyan!

Facebook oldalunk
Ha tetszett a öregedés lassításáról poszt, vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Fogyj le a TriApidix300-szal Hogyan képesek a hollywoodi sztárok és modellek egy szerep kedvéért, igen rövid időn belül lefogyni?

TESTÜNK - Betegségek, Tünetek, Diéta, Fogyás

Az Egészséges Életmód rajongója, a természetes gyógymódok híve

You may also like...

2 hozzászólás

  1. január 12, 2017

    […] A népi gyógyászatból ismert gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatású, immunerősítő. Koleszterincsökkentő, antioxidáns hatású, fiatalító. […]

  2. október 30, 2017

    […] Az öregedés az élet természetes része. Emellett a toxikus terheléseknek miatt, melyek az  ételekkel, otthoni és a munkahelyi és környezetünkkel kerülnek szervezetünkbe ez a folyamat felgyorsulhat, a mereganyagoktól meg kell szabadulnunk. […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
Facebook login by WP-FB-AutoConnect