A droghasználat jelei, a drog tünetei, drog jelei

A drog tünetei

Kokain drog tünetei

Kokain drog tünetei, drog jelei

Hogyan lehet megállapítani valakiről, hogy drogozik?

 

Vérvizsgálat vagy vizeletvizsgálat? Tegyünk fel pár kérdést, amit csak józan ember tud megválaszolni? Ismert tünet a teljes testre kiható viszketés, a vérbőség, és a vérnyomás megemelkedése (hőhullám)

Mi van, ha azt mondjuk, a szemek elárulják a droghasználót?

 

Emlékszel, a szem a lélek tükre! A valóságban a szem, valóban árulkodik a drogfogyasztásról.

Egy berlini szórakozóhelyen készült vizsgálatból kiderül, hogy egy személy a drogfogyasztás észrevehető a szemen.

Régóta ismert, hogy a szeme is felfedi az ember józanságát. Ez az oka annak, hogy rendőrség a rutin ellenőrzések során gyakran a szembe világítanak.

A jelentés alapján a kokain, marihuána és amfetaminfogyasztás után a pupilla kitágul. Az Opiátok (ópium) hatására a szemek gyakran a kancsalítás érzetét keltik, a pulilla pedig beszűkül.

Ez a megfigyelés természetesen nem bizonyító erejű a szem pupillájának változása, a pupilla mérete egy csomó más dolgot is jelenthet, a kábítószer-használat csak az egy lehetőség.

 Vannak még esetek, amikor a drogok egyáltalán nem hatnak a pupilla méretére.

A drog tünetei árulkodó pupillák

 

Ezek a drog jeleiről készült képek csak tájékoztatást jelenthetnek, de azért érdekesek.

“A diagnózis felállítása mindig a szakemberrel – nem csak orvossal, hanem például addiktológiai konzulenssel – történő találkozással, esetleg drogtesztekkel történhet. A kezelést viszont csak akkor van értelme elkezdeni, ha a beteg motiválttá tehető. Kivétel, ha olyan állapotba kerül, hogy sürgősségi ellátásra szorul.”

drog tünetei, drog jelei

A drog jelei

drog tünetei, drog jelei 7

A drog jelei –

“A kokain kristályos fehér por, orron át, vagy injekcióban, vénásan juttatják a szervezetbe. Fogyasztóján erőteljes élénkség, izgatottság és álmatlanság lesz úrrá. Hatása rövid ideig tart, ezért függőség könnyen kialakulhat. Erősen károsítja az orr nyálkahártyáit. A port tükörről szívószál vagy összetekert papírpénz segítségével szippantják fel.”

Fogyj le a TriApidix300-szal Hogyan képesek a hollywoodi sztárok és modellek egy szerep kedvéért, igen rövid időn belül lefogyni?

“Az LSD kiszámíthatatlan hatású hallucinogén kábítószer, a vele való “rosszul sikerült utazások” szorongáshoz, depresszióhoz és paranoiához vezethetnek. Általában kis tabletták, vagy impregnált papírból kivágott, színes képpel díszített kis négyzetek, “bélyegek” formájában fogyasztják.”

 

drog tünetei, drog jelei 5

A drog jelei

drog tünetei, drog jelei 9

A drog jelei

 

drog tünetei, drog jelei 2

A drog jelei –

A Marihuána fogyasztásra gyanakodhat az a szülő, aki kézzel sodort cigaretták csikkjeit, cigarettapapírt, pipát, vízipipát talál gyermekénél, vagy erőteljes növényi eredetű szagot érez.

 

drog tünetei, drog jelei 6

A drog jelei – “

Az amfetaminok (speed) erős stimuláló szerek, fogyasztójuk kirobbanó energiát, élénkséget érez, de később az alváshiány és a táplálkozás elmaradása miatt súlyos kimerültség léphet fel. Árulkodó jelei szorongás, depresszió, paranoia, fecskendő és szúrásnyomok.”

drog tünetei, drog jelei 4

A drog jelei

drog tünetei, drog jelei 8

A drog jelei

drog tünetei, drog jelei 1

A drog jelei

 

 

Elvonási tünetek nélkül, az elhízás veszélye nélkül. Tamasnak sikerult. Egyszer s mindenkorra szabaduljon meg a nikotinfüggőségtől!

Elvonási tünetek nélkül, az elhízás veszélye nélkül. Tamasnak sikerult. Egyszer s mindenkorra szabaduljon meg a nikotinfüggőségtől!

Nem tudom elhinni! Két nap alatt leszoktam a cigiről!

forrás

testtömeg növelés

Fogyj le a TriApidix300-szal Hogyan képesek a hollywoodi sztárok és modellek egy szerep kedvéért, igen rövid időn belül lefogyni?

TESTÜNK - Betegségek, Tünetek, Diéta, Fogyás

Az Egészséges Életmód rajongója, a természetes gyógymódok híve

You may also like...

1 Response

  1. július 7, 2016

    […] A drogok közül marihuána a kender szárított leveléből, szárából, virágából és magjaiból készült keverék. A színe legtöbbször zöld, barna vagy szürke.  […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
Facebook login by WP-FB-AutoConnect