A bükki füvesember, Gyuri bácsi ÖSSZES RECEPTJE

TESTÜNK - Betegségek, Tünetek, Diéta, Fogyás

Az Egészséges Életmód rajongója, a természetes gyógymódok híve

You may also like...

9 hozzászólás

 1. Kiss Zsuzsanna szerint:

  Méhnyálkahártya vastagításra tud-e valami hatásosat Gyuri bácsi?Előre is köszönöm.

 2. Kiss Zsuzsanna szerint:

  Méhnyálkahártya vastagításra tud -e valami hatásosat?Várom válaszát.Köszönöm

 3. Magda Mikstajová szerint:

  Kérem, a gyogyteákat mindig éhgyomorra kell inni? koszonom

  • TESTÜNK - Betegségek, Tünetek, Diéta, Fogyás szerint:

   Kedves Magda! A gyógyteák éhgyomorra szívódnak fel a leggyorsabban, ezért legtöbbször a reggeli órákban javasoljuk a fogyasztásukat. A főbb étkezések után 3 órával az ember éhgyomri állapotba kerül, tehát ezekben az időszakokban is gyorsabb a felszívódási idő.

 4. Magda Mikstajová szerint:

  Kérem, hogy lehet gyogyitani a hugyholyag gyuladást. Koszonom.

 5. Üdvözlöm!Volna egy nagy kérdésem önökhöz olyan problémàm lenne hogy a férjemnek a nyakàn lett ilyen nyirok csomó de a nyelve is zsibad róla,de az orvosok ajànljàk a sugarat és a kemot!De mi nem szeretnénk ezt fel venni ezért kérem ha tudnak segiteni és ajànlani valami gyógymódodt nagyon szépen meg köszöném!De nagyon szépen kérem mi hamarabb vàlaszoljanak!Tiszteletell:Kósàné Mecsei Anikó..

  • TESTÜNK - Betegségek, Tünetek, Diéta, Fogyás szerint:

   A nyirokcsomók fontos szerepet játszanak szervezetünk egészséges működésében. Éppen ezért, ha megváltozik a méretük, esetleg fájni kezdenek, a tüneteket vegyük komolyan.
   A nyirokcsomó duzzanat jelenlétének oka lehet:
   Ha a szervezetünkbe olyan kórokozó kerül, amely gyulladást vagy gyulladást okozó megbetegedést vált ki, illetve krónikus, autoimmunbetegségtől szenvedünk. A nyirokcsomó duzzanat sokféle betegségre utalhat, köztük előrehaladott daganatos megbetegedésre is, főként leukémia és a gyomorrák kialakulásaikor lép fel. A diagnosztika után az orvosi segítség a legfontosabb eleme a gyógyulásnak. Ha Hodgkin limfómat diagnosztizáltak, ezesetben a Hodgkin limfóma kezelése:

   A Hodgkin limfóma kezelésénél több gyógymód is szóba jöhet:

   – kemoterápia
   – és/vagy sugárterápia
   – őssejt átültetés

   Őssejt átültetésre általában akkor kerül sor, ha a limfóma a kezelést követően visszatér, ekkor a szervezetből saját őssejteket nyernek ki (autológ őssejt transzplantáció) és ezt követheti a nagy dózisú kemoterápia, sugárkezelés vagy mindkettő. A nagy dózisok következtében a Hodgkin limfóma sejtekkel együtt elpusztulnak az egészséges vérsejtek is a csontvelőben. Ezt követően adják vissza a saját őssejteket, hogy a szervezet ne pusztuljon el.

   A kezelés célja szinte minden stádiumban kuratív, azaz a cél a betegség végleges meggyógyítása és nem csak a tartós tünetmentesség elérése. A betegség szerencsére ritka, évente 150-200 új megbetegedéssel kell számolnunk hazánkban.

   A nyirokcsomók otthoni kezelése:
   https://drtihanyi.com/hazi-praktikak/a-nyirokmirigy-problemainak-otthoni-gyogyitasa

   Az ősi kínai gyógyászatban a ganoderma gomba segítségével érnek el gyógyulást sokféle betegségnél. A pecsétviaszgomba kiterjedt és kúraszerű alkalmazása
   javítja az immunrendszer működését (immunmoduláns hatású). Tumorellenes, kiemelt jelentősége van a gyomor-, a vastagbél-, a máj- és a hasnyálmirigyrák kiegészítő kezelésében.
   Részletek:
   http://ganodermashop.hu/ganoderma

   Érdeklődés Gyuri bácsi termékeivel kapcsolatban: (46) 390-278

 6. Harmati Györgyné szerint:

  Azt szeretném megtudni, hol lehet beszerezni dió-levelet?Köszönöm a választ előre is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.