5 kérdés szex előtt Mit tudj meg róla még a szex előtt? 5 fontos kérdés szex előtt, amit tudnod kell szexuális partneredről

szex

Mit tudj meg róla még a szex előtt?

Ismerd meg szexpartneredet mielőtt lefekszetek. Tudatlanságunk súlyos – akár életveszélyes helyzetet teremthet.

 5 fontos kérdés, amire tudnod kell a választ a szex előtt – A szexuális életben is legyünk őszinték egymással!

5 fontos kérdés, amire tudnod kell a válszt a szex előtt

5 fontos kérdés, amire tudnod kell a válszt a szex előtt

Napjainkban az élet bonyolult, ami igaz a szexuális életre is. Rég elmúltak azok az idők, amikor a leggyakoribb kérdés, „Szeretni (vagy még inkább tisztelni) fogsz reggel is?” Bárcsak ilyen egyszerűek lennének ma is a dolgok.

Ma, a szex népszerűbb, mint valaha, legyen szó akár hosszú távú kapcsolatról vagy egy éjszakás kalandról. De a „testi tudás” mellé még jön egy egész sereg személyes és fizikai kérdés is, olyan is, ami jelentős egészségügyi kockázatot jelent. A „nyitott házasság” vagy a „baráti kapcsolat”, számtalan szexuális úton terjedő betegséget rejt, illetve az esemény körülményei,  legalábbis azok amelyek törvényben meghatározottak – számos problémát hozhat magával.

 Nemi betegségek felismerése, AIDS és más nemi betegségek >>

LAPOSTETŰ  CHLAMYDIA  GONORREA  SZIFILISZ   SZEMÖLCS

Bár a személyes, vagy bensőséges kérdések nem feltétlenül ideálisak a romantikus hangulat kialakítására, de tetteinkért felelősek vagyunk, így a tájékozódás szükséges. nem A lelkiismeretesség hiánya olyan következményekkel járhat amik lehetnek kellemetlenek, esetleg súlyos – akár életveszélyes – helyzetet teremthetnek.

 Szex előtt fontos tehát megtudnunk a partnerünktől:

 1. Egyedülálló vagy, van szexuális partnered?

Michael Duglas egy őrjöngő, pszichopata esetét személyesítette meg a „Végzetes vonzerő” című filmben, átadva az elutasított szerető belső küzdelmét. A hűtlenség a legtöbb megbízható véleménykutatás és statisztika szerint is elterjedt, a számok kiszámíthatatlanok. Hírességek és politikusok szemünk előtt buknak le. De valljuk be a csalás, vagy megcsalás egy művészeti forma. Vajon hogy csinálják a többiek?

A legtöbb tanulmány szerint 15 és 70 százalék között mozog a csaló házastársak száma.(forrás: Bowman). A University of Texas tanulmánya szerint ez a szám 40 és 76 százalék közé tehető [forrás: Buss]. Egy 2008-as közvélemény-kutatás szerint a USA-ban a lakosság fele számolt be arról, hogy a házastárs megcsalta. Ez az arány kétszerese a hasonló 1964-es közvélemény-kutatásnak [forrás: Jayson].

Nem várhatjuk el a partnertől hogy reklámozza külső kapcsolatát. Ha ez mégis kiderül persze, még mindig lehetőség van megegyezésre a felek között. (Bizonyos esetekben lehet akár törvényes magyarázat is.)

„De miért fordultál máshoz?” tesszük fel a kérdést. Valamint a további gyanú: „Ez nem az első alkalom, ugye?”

A Vigrax hosszan tartó és erős erekciókat biztosít. A hosszan tartó és erős erekció a fokozott érzékenység és a jobb általános kondíciónak köszönhető. A Vigrax lehetővé teszi, hogy 2 órán át élvezd a szexet a partnereddel, folyamatos teljesítményt és örömöt nyújtva ezzel.

Vigrax hosszan tartó és erős erekciókat biztosít. A hosszan tartó és erős erekció a fokozott érzékenység és a jobb általános kondíciónak köszönhető. A Vigrax lehetővé teszi, hogy 2 órán át élvezd a szexet a partnereddel, folyamatos teljesítményt és örömöt nyújtva ezzel.

 

 2. Kikkel volt testi kapcsolatod?

Tudatában kell legyünk, hogy az akivel lefekszünk nem csak a mi partnerünk, hanem valaki más partnere is volt vagy most is az. Ez a realitása a szexuális forradalomnak.

Nagy gondot jelentenek a szexuális vagy a nemi úton terjedő betegségek. Szexuális úton terjedő betegségek az emberiség kezdetéig nyúlnak vissza. Skálájuk az enyhébb (mint például a rüh, szemérem tetvek és Chlamydia), vagy a fájdalmasabb (mint például a női nemi herpesz és szemölcs), esetleg a potenciálisan halálos (a gonorrhea és a szifilisz a HIV és az AIDS) megbetegedésekig terjed. Egy röpke rajongásért nagy árat kell fizetni néha.

Ezért abszolút jogunk van megkérdezni az esetleges partnert, hogy már tesztelték-e HIV vagy más nemi úton terjedő betegséggel, vagy a volt-e kapcsolata bárkivel, akinek pozitív eredményt hozott a teszt. A legtöbb partner értékeli az elővigyázatosságot és örül, hogy megbeszélheti a saját tapasztalatait. Ha ez nem így van, az máris figyelmeztető jel. Bárki, aki ódzkodik megválaszolni ezeket a kérdéseket vagy homályos, zavaros választ ad, esetleg megsértődik e kérdések hallatán, azt gyanús. Feltétlenül óvatosan kezeljük!

Végül, de nem utolsó sorban, szeretnénk megtudni, hogy a partner szűz-e, mivel a legelső élmény meghatározó, esetleg ijesztő is lehet számára.

3. Milyen szexet szeretnél?

Mindenkinek megvan a saját elvárása, ötlete – és tudatában van a saját határait illetően, milyen szexualis pozok jöhetnek szóba, mi a neki megengedhető stílus az ágyban. Például ha valaki a vad szexet szereti az a másik számára akár erőszaknak is tűnhet. Ezért a: „Mit szeretnél?” teljesen jogos kérdés.

Jobb megkérdezni előre, mint elrontani a hangulatot. Sokféle szex létezik a helyzettől, partnerektől és beállításoktól függően. Sok férfi és női szexuális diszfunkció kötődik közvetlenül a teljesítménytől való félelemhez, és a gyakran az előre nem ismert elvárásokhoz. Ha részletekre is idejében felkészülünk, kölcsönösen élvezetes együttlétre számíthatunk.

Másik oldalról, ez a típusú kérdés, ösztönözheti a beszélgetést, ami remek feszültség oldó a partnerek között, és javítja a hangulatot.

 

4. Van nálad óvszer?

A biztonságos szex híve vagy? A vakmerőségnek nincs helye a hálószobában. Sokakat nem zavar, ez a fontos kérdést. Biztonságos szex, azonban sokkal többet jelent egyszerű kérdésnél. Életmentő lehet.

Ráadásul nem elég, ha mi magunk gyakoroljuk a biztonságos szexet, tudnunk kell, hogy a partner is mindig ugyanígy tesz.

HIV vagy AIDS teszt is fontos, de semmiképpen sem garancia, hiszen a vírus nem derül ki a kezdeti stádiumban (legalább hat hónapig). Más nemi úton terjedő betegségek, mint például a genitális herpesz és a genitális szemölcsök, is nemi úton terjednek. Ne feledjük, a juhbélből készült óvszerek nem nyújtanak megfelelő védelmet nemi úton terjedő betegségek ellen. [forrás: WebMD].

Nemi betegségek felismerése, AIDS és más nemi betegségek>>

Hírdetés

Hogyan növesztettem meg 3,5 cm-rel 5 nap alatt és javítottam a potenciámon?

 5. Szedsz fogamzásgátlót?

Ez a kérdés ma sem vesztett aktualitásukból. Sok baba jön a világra a féktelen nemi vágy eredményeként, nem pedig a gondos tervezés okán. Ha a szülővé válás nem tartozik a közvetlen terveink közé, akkor érdemes használni valamilyen fogamzásgátlót. (lehet óvszer tabletta, tapasz, vagy más módszer) Az óvszer nemcsak az egyik legjobb védelem a szexuális úton terjedő betegségek ellen, de elsőszámú akadályozója a nem kívánt terhességnek, különösen ha fogamzásgátlóval együtt használják.

Terhesség minden peteérés idején kialakulhat, így a „megszakítás” nem biztonságos óvintézkedés.

Ha tervezzük a terhességet, mindenképpen kérdezzük meg a partnert, hogy ő is érzi-e magát elkötelezettnek?

Hangsúlyozzuk, a nemtörődömség gyakran a szenvedély mellékterméke. Vállaljuk a felelősséget. A kezdeti félelmek, bizonytalanságok után a nyílt és őszinte beszélgetés javítja és nem gátolja a szexuális életet.

 

A Vigrax hosszan tartó és erős erekciókat biztosít. A hosszan tartó és erős erekció a fokozott érzékenység és a jobb általános kondíciónak köszönhető. A Vigrax lehetővé teszi, hogy 2 órán át élvezd a szexet a partnereddel, folyamatos teljesítményt és örömöt nyújtva ezzel.

A Vigrax hosszan tartó és erős erekciókat biztosít. A hosszan tartó és erős erekció a fokozott érzékenység és a jobb általános kondíciónak köszönhető. A Vigrax lehetővé teszi, hogy 2 órán át élvezd a szexet a partnereddel, folyamatos teljesítményt és örömöt nyújtva ezzel.

Facebook oldalunk
Ha tetszett a poszt, vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük