Tudtad, hogy a sperma vitamin forrás? Most megtalálták az örök fiatalság titkát: a sperma az!

 

sperma vitamin

sperma vitamin forras

sperma vitamin forras

Megtalálták az örök fiatalság titkát: a sperma az!

Most tartsd vissza a nevetésed! Csak egy kis bátorságra van szükséged!

 

Ez nem vicc. Osztrák kutatók úgy vélik, hogy az emberi sperma lehet drámai hatással van az életünk hosszára.

A sperma vitamin forrás? Mennyi vitamin van a spermában?

Frank MADEO és Tobias Eisenberg biokémikusok, egy kutatócsoportot  vezetettek a Graz-i egyetemen azzal a céllal, hogy teszteljék a spermidint.

Spermidin működik! A kutatók azt igazolták, hogy a spermidin feltartóztathatja a sejtek öregedését, ahogy Eisenberg azt mondja, “eltávolítja a celluláris szemetet, a hibás vagy sérült sejtalkotókat.” Ezek a dolgok egyébként károsítják a szervezetet.

Szereted az orális szexet?

Akkor nyert ügyed van. Eddig is rebesgették, hogy a sperma remek vitaminforrás, de most két osztrák tudós bizonyítékkal is szolgált.

 

Frank Madeo és Tobias Eisenberg 6 országra kiterjedő kutatást végzett a spermium egészségügyi hatásáról.

A kulcsszó a spermidin! Ez az ondóban található anyag behatol az emberi sejtekbe, és képes átprogramozni azokat, és visszafiatalítani. Eddig csak azt tudták, hogy az ejakuláció végterméke fehérjében és ásványi anyagokban gazdag, de ezt a sejtmegújító képességét nem ismerték.

Ha finnyás vagy, van egy jó hírünk, kisebb mennyiségben a szója, a gabonacsíra és a grapefruit is tartalmaz spermidint. De a legegészségesebb mégiscsak a szerelem, tehát, aki ezt gyakorolja, megtalálta a szent Grált az örök fiatalsághoz.

Mi van a spermában? Mik a sperma vitamin források?

Természetes segítség a szexuális teljesítményben

Természetes segítség a szexuális teljesítményben

A sperma legfőbb összetevői: c-vitamin, calcium, klór, koleszterin, citromsav, fruktóz, tejsav, magnézium, nitrogén, foszfor, kálium, nátrium, B12 vitamin és cink.
A Cambridge Egyetem jeles kutató Professzora: Dr. Prof. George Winston Dunkel korábban meglepő tanulmányt készített, – és adott közre, nem kis meglepetést okozva – az emberi spermium tulajdonságait, és mivoltát illetően. A professzor már-már arcpirító nyíltsággal beszél az ondó gyógyhatásáról, és annak sokszínű felhasználási lehetőségéről.

Prof. Dunkel elmondja: a tanulmány azért készült, mert manapság az emberek egyáltalán nincsenek tisztában az emberi spermium gyógyhatásaival, és ha erről kezdünk beszélni, mindenki csak hárít, és mentegetőzik. Úgy tesznek, mintha valamilyen bűn volna felfedni az ezzel kapcsolatos igazságokat. A tanulmány ezennel fellebbenti a fátylat a prűdség homályáról, és végre átláthatóvá teszi a nők számára mivel is kerülnek nap-mint nap közvetlen fizikai kapcsolatba, vagy így, vagy úgy.

Néhány részlet a sperma  hatóanyagairól szóló tanulmányból:

Az emberi spermium az egyik legszentebb dolog a világon, hiszen ez az élet forrása. Ettől az anyagtól, már csak egy van ami beltartalmilag talán értékesebb: az anyatej. Semmi más. Több, mint 27-féle teljesen természetes vitamint, legalább 10- féle nyomelemet, mikro, és makro elemeket tartalmaz, ezekívül életenergiától duzzadó sejteket is. Ez az anyag, ha a nő szervezetébe jut, számos hatást válthat ki: létrehozhat ott – a nő petesejtjével egyesülve – új életet, de orális fogyasztás esetén számtalan egészségügyi problémát is rendkívül jó eredményekkel kezelhetünk vele.

Használható például: krónikus migrén esetén, belső szervi panaszok, emésztőrendszeri problémák, nátha, influenza, gyulladásos panaszok, (pl. torok) rák, sklerózis (egyensúlyi zavarok) hajhullás, gombás fertőzéseknél, (igen magas fertőtlenítő hatása is van) candida albicans, vitaminhiány, nyomelem hiányos állapotok, álmatlanság, klimax hatékony kezelése, és még egy sor rendellenességnél.

A nők többségének sajnos fogalma sincs mi van a “kezükben” és nem is használják semmire, az élvezeteken kívül.”

Prof Dunkel elmondja még: “Az ondó direkt (közvetlen) orális felhasználása a mai nők szokásává kellene hogy váljon, és rendszeresen élniük kellene ezzel a fantasztikus lehetőséggel. Ha így tennének, életük könnyebbé, és boldogabbá válhatna, és lényegesen kevesebb nőt látnánk az ambuláns rendeléseken is. Azt kell megértenünk, hogy a sperma egy közvetlen életenergia, tele olyan anyaggal, amire a szervezetnek nagy szüksége van. Ez az életenergia – rendszeres fogyasztása mellett – képes átíródni a nő testére, és kihathat egész lényére, fizikai állapotára is. Az ilyen nők energikusak, vidámak, nyugodtabbak, és lényegesen kevesebbszer betegszenek meg, és a libidójuk is jelentősen javult. Azok a nők, akik nem fogyasztják, kedvetlenebbek, fáradékonyabbak, stresszesebbek, így hajlamosabbak a betegségekre is. (sajnos a mai nőkre ez a jellemzőbb) Teljesen mellékhatás nélkül szívódik fel, és csaknem 100%-ban képes hasznosulni a szervezetben. A kockázat igen minimális, gyakorlatilag nulla, hacsak nem egy AIDS – ben szenvedő férfi a partnerünk. Ebben az esetben tekintsünk el a fogyasztásától.

A sperma íze és a sperma vitaminok minősége is maghatározó lehet:

A férfiak alkohol, kávé, és cigaretta fogyasztásától erősen függhet. Függ még a bevitt táplálék minőségétől is. Kutatások támasztják alá, hogy a növényi táplálékon élő férfiak spermája – akik nem dohányoztak – életképesebb, és aktivabb, mint más társaiké, akik ezzel nem törődnek. Így az ondójuk gyógyhatása is nagymértékben csökkenhet, ám, ha felhagynak rossz szokásaikkal, néhány héten belül jelentősen javulhat az állománya.

Összegezve:   ..az egészséges életet élő férfi spermiumja egy életelixír a nők számára, amivel ideje lenne élni is. Hiszen tőlük keletkezik, ők duzzasztják a férfiakban, és nekik is kellene felhasználniuk a mindennapjaikban. Amíg ez tabu téma marad, addig sok beteg nőt leszek kénytelen még kezelni”…

A Maxatin 100%-osan természetes összetevőkből előállított étrend-kiegészítő, mely bizonyítottan növeli az spermaszám mennyiségét, fokozza az erekciót és a szexuális örömöt. Természetes komponensek szabadalmazott formulájával a Maxatin tudományosan jelentős eredményeket mutatott a klinikai tesztek során, és elégedett ügyfeleink beszámolói ugyancsak meggyőzőek.

Természetes segítség a szexuális teljesítményben

Természetes segítség a szexuális teljesítményben

És ami a legfontosabb, mivel a Maxatin minden összetevője teljesen szerves, ez az egészében természetes készítmény maximálisan biztonságos és semmiféle mellékhatással nem jár. Így most sokkal több örömöt szerezhetsz és élhetsz át ezzel a nagyszerű természetes alapú készítménnyel, mely szexuális életed javítja.

A Cambridge Egyetem SPERMA VIZSGÁLATA

A Cambridge Egyetem jeles kutató Professzora: Dr. Prof. George Winston Dunkel nemrégiben meglepő tanulmányt készített, – és adott közre, nem kis meglepetést okozva – az emberi spermium tulajdonságait, és mivoltát illetően. A professzor már-már arcpirító nyíltsággal beszél az ondó gyógyhatásáról, és annak sokszínű felhasználási lehetőségéről.

Prof. Dunkel elmondja: a tanulmány azért készült, mert manapság az emberek egyáltalán nincsenek tisztában az emberi spermium gyógyhatásaival, és ha erről kezdünk beszélni, mindenki csak hárít, és mentegetőzik. Úgy tesznek, mintha valamilyen bűn volna felfedni az ezzel kapcsolatos igazságokat. A tanulmány ezennel fellebenti a fátylat a prűdség homályáról, és végre átláthatóvá teszi a nők számára mivel is kerülnek nap-mint nap közvetlen fizikai kapcsolatba, vagy így, vagy úgy.

Néhány részlet a tanulmányból:
“Az emberi spermium az egyik legszentebb dolog a világon, hiszen ez az élet forrása. Ettől az anyagtól, már csak egy van ami beltartalmilag talán értékesebb: az anyatej. Semmi más.

Több, mint 27-féle teljesen természetes vitamint, legalább 10- féle nyomelemet, mikro, és makro elemeket tartalmaz, ezenkívül életenergiától duzzadó sejteket is. Ez az anyag, ha a nő szervezetébe jut, számos hatást válthat ki: létrehozhat ott –  a nő petesejtjével egyesülve – új életet, de orális fogyasztás esetén számtalan egészségügyi problémát is rendkívül jó eredményekkel kezelhetünk vele. Használható például: krónikus migrén esetén, belső szervi panaszok, emésztőrendszeri problémák, nátha, influenza, gyulladásos panaszok, (pl. torok) rák, sklerózis (egyensúlyi zavarok) hajhullás, gombás fertőzéseknél, (igen magas fertőtlenítő hatása is van) candida albicans, vitaminhiány, nyomelem hiányos állapotok, álmatlanság, klimax hatékony kezelése, és még egy sor rendellenességnél. A nők többségének sajnos fogalma sincs mi van a “kezükben” és nem is használják semmire, az élvezeteken kívül.”

Prof Dunkel elmondja még: “Az ondó direkt (közvetlen) orális felhasználása a mai nők szokásává kellene hogy váljon, és rendszeresen élniük kellene ezzel a fantasztikus lehetőséggel. Ha így tennének, életük könyebbé, és boldogabbá válhatna, és lényegesen kevesebb nőt látnánk az ambuláns rendeléseken is. Azt kell megértenünk, hogy a sperma egy közvetlen életenergia, tele olyan anyaggal, amire a szervezetnek nagy szüksége van. Ez az életenergia – rendszeres fogyasztása mellett – képes átíródni a nő testére, és kihathat egész lényére, fizikai állapotára is. Az ilyen nők energikusak, vidámak, nyugodtabbak, és lényegesen kevesebbszer betegszenek meg, és a libidójuk is jelentősen javult. Azok a nők, akik nem fogyasztják, kedvetlenebbek, fáradékonyabbak, stresszesebbek, így hajlamosabbak a betegségekre is. (sajnos a mai nőkre ez a jellemzőbb)  Teljesen mellékhatás nélkül szívódik fel, és csaknem 100%-ban képes hasznosulni a szervezetben. A kockázat igen minimális, gyakorlatilag nulla, hacsak nem egy AIDS – ben szenvedő férfi a partnerünk. Ebben az esetben tekintsünk el a fogyasztásától.

Szégyenlős vagy a testi adottságaid miatt? Vannak szerencsések, akik véletlenül találnak rá egy olyan jó megoldásra, ami egész életükben hatékonyan segít.

A sperma íze és minősége is maghatározó lehet:

a férfi alkohol, kávé, és cigaretta fogyasztásától erősen függhet. Függ még a bevitt táplálék minőségétől is. Kutatások támasztják alá, hogy a növényi táplálékon élő férfiak spermája – akik nem dohányoztak – életképesebb, és aktívabb, mint más társaiké, akik ezzel nem törődnek. Így az ondójuk gyógyhatása is nagymértékben csökkenhet, ám ha felhagynak rossz szokásaikkal, néhány héten belül jelentősen javulhat az állománya.

Összegezve: az egészséges életet élő férfi spermiuma egy életelixír a nők számára, amivel ideje lenne élni is. Hiszen tőlük keletkezik, ők duzzasztják a férfiakban, és nekik is kellene felhasználniuk a mindennapjaikban. Amíg ez tabu téma marad, addig sok beteg nőt leszek kénytelen még kezelni”..

A Vigrax lehetővé teszi, hogy 2 órán át élvezd a szexet a partnereddel, folyamatos teljesítményt és örömöt nyújtva ezzel.

A Vigrax lehetővé teszi, hogy 2 órán át élvezd a szexet a partnereddel, folyamatos teljesítményt és örömöt nyújtva ezzel.

 

forrás : http://content.time.com/time/specials/packages/article/0,28804,1963392_1963367_1963387,00.html

tags:örök fiatalság, fiatalság titka, örök fiatalság receptje, sperma, sperma hatása, sperma vitamin,sperma ivás,gecinyelés
Facebook oldalunk
Ha tetszett a sperma vitamin poszt, vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

1 hetes diéta étrend mellé + Green Coffee Extract pénzvisszafizetési garancia

1 hetes diéta étrend mellé + Green Coffee Extract pénzvisszafizetési garancia

TESTÜNK - Betegségek, Tünetek, Diéta, Fogyás

Az Egészséges Életmód rajongója, a természetes gyógymódok híve

You may also like...

8 hozzászólás

 1. Bertoldi szerint:

  Egészséges életet élő férfi vagyok és rendszeresen javítom a velem érintkező nők életminőségét orális adakozással.

 2. Halkai János szerint:

  Ha férfiak fogyasztják a spermiumot ö rájuk milyen a hatása

 3. kese irisz szerint:

  Üdv ,az enyhén ráncos férfi bőrre is jó hatással van?

 4. varga sanyi szerint:

  Megint hülyének néznétek az embereket?Legalább próbálnál meg hiteles és objektív lenni.Kiderül,hogy a végén,hogy a sperma a halhatatlanság titka,ja meg a maxatin nevű “csodaszer”.Kajáljuk a placebót,sok lesz a sprmánk.A nők fiatalok maradnak a firfiak meg kihalnak.Na erre mit mondtok nem létező professzorkáim.Amúgy a hangy bélsártól meg kizárólag fiatalodunk,ezt is laboratoriumi vizsgálatok támasztják alá,meg prof.John Jólátverünk is igazolja.

 5. varga sanyi szerint:

  Mind ez nagyon szép,nagyon klassz,csak azt nem értem,hogy miért csak a nőknek javasolják a fogyasztását.A férfiak is kűzdenek az öregedés ellen.Ja ,biztos rájuk nincs hatással,mert ez a spermidin,okos kis szerkentyű,csak a nőknek segít.

 6. Hajdú László szerint:

  Tc,
  Az enyhén ráncos női bőrre milyen hatással van?
  Nem csak a szem környékén, nyak stb!
  Köszönettel:László

  • TESTÜNK - Betegségek, Tünetek, Diéta, Fogyás szerint:

   Tracy Kiss szépségblogger állítja, hogy a spermapakolásnál jobb dolog nem is történhet egy nő arcbőrével. A szupersztárok közt is van, aki erre a módszerre esküszik, úgyhogy aki inkább a hollywoodi trendeket szeretné követni, megnyugodhat, példaképre lelhet ott is: például Heather Locklear, aki 51 évéből jó néhányat letagadhatna, szintén így tartja fiatalon az arcbőrét. Csak egyre figyeljen oda: a fehérjék rendkívül gyorsan bomlanak, ezért mindig frissen kell felhasználni!

 1. június 12, 2018

  […] Megtalálták a fiatalság forrását! A sperma az! […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
Facebook login by WP-FB-AutoConnect