Kapcsolat

[contact-form 1 „Contact form1”]

Tisztelt Látogatónk!

Oldalainkon megtalálhatók a gyakori betegségek tünetei, otthoni gyógymódok.  Nagymamáink tapasztalata kiegészítve a legújabb kutatási eredmények válogatásával betegségekre, kis testi problémákra (nemi betegségek, bőrbetegségek, rákos daganatok, magas vérnyomás, cukorbetegség, gombásodás, ekcéma, aranyér, herpesz, allergia..).

Nemi betegségek tünetei, rák ellenes szerek.

Segítünk megtalálni a legjobb népgyógyászati megoldásokat kisebb testi hibákra, szégyenfoltokra. Oldalainkon nemcsak a népi gyógymódok évezredek óta tapasztalt és bevált leírásait, de a modern orvostudomány kutatásainak legújabb eredményeit is megtalálhatja. Ezeket kombinálva a helyes táplálkozási módszerekkel, valamint testünk és lelkünk ápolásával egy új jobb minőségű élet felé segítjük mindannyiunkat. Várjuk mindenki segítségét saját tapasztalatai megosztásával, élménybeszámolójával.

Emellett diéta típusok, fogyókúra tippek, testépítés és fitnesz is kiegészíti a tudástárat.

Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.

Üdvözlettel: testunk.e-goes.com Szerkesztők

e-mail:testunk@e-goes.com

Facebook oldalunk:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük