Jamie Oliver a vegetáriánus étkezés híve, Budapesten nyit éttermet

Jamie Oliver éttermet nyitott Budapesten!

Jamie Oliver étterem Budapest

Jamie Oliver étterem Budapest

Mindig is szerettél volna személyesen találkozni Jamie Oliverrel?

Jamie Oliver a vegetáriánus (növényi alapú) étkezés híve tavasszal éttermet nyitott hazánkban!  Jamie Oliver első közép-európai étterme, mely a gyönyörű és pezsgő Budapesten, azon belül is a történelmi Budai Várban talált helyet magának.

Szentháromság utca 9-11
Budapest

A Jamie Oliver nevéhez fűződő étteremlánc egyre bővül.

A Jamie’s Italian étterem a várban lesz, nyitásával párhuzamosan szeretnék Magyarországra bevezetni a Jamie Feed me Better” nevű iskolai ebéd-programot is, ahol csökkentett az ételek cukor- és sótartalma, és többször szerepel teljes kiőrlésű pékárú és hal az étlapon.

Jamie Oliver, a népszerű brit szakács az egészséges táplálkozás híve, már 16 éve dolgozik azon, hogy népszerűsítse az egészségtudatos étkezés fontosságát. A világ több mint 120 országban, 220 csatornán futnak főzőtanfolyamai, az egészséges táplálkozás jegyében.

Jamie elszánt híve a növényi alapú étrendnek, és hisz abban, hogy propagandaműsorai megalapozhatják a vega és vegán diéta széleskörű elterjedését.

Idézet Jamie Olivér gondolataiból a vega és vegán étkezés előnyeiről, azok fontosságáról.

“Az utóbbi 15-16 évben, mióta elkezdtem az “Étel forradalma” programot, az volt a legfontosabb dolog, amit megvalósítottam, hogy nagyon sokan nem foglalkoznak azzal, hogy mi van a tányérjukon, az milyen hatással van a szervezetükre, mit esznek a gyermekeik az iskolában, és hogy egyáltalán nem tanítják a helyes táplálkozást az iskolában! Én személy szerint azt gondolom, hogy egyenesen bűn, ha nem beszélünk erről, miközben az étel-ipar pedig egyre csak töm bennünket mindenféle silány alapanyagokból előállított, egészségtelen készítményekkel és adalék-anyagokkal! Ezért tartom olyan fontosnak, hogy beszéljek a vega és vegán étrendről!”

“Annak érdekében, hogy a lehető leghasznosabb információt adjam tovább, rendszeresen tanácskozom a világ legelismertebb étkezési szakértőivel. Ezekből a beszélgetésekből kiderült, hogy ha valaki vega, vagy vegán, és odafigyel az étkezésére, akkor egészségügyi szempontból nagyon jó úton halad, hogy akár átlag 6-7 évvel meghosszabbítsa az életét!”

“Én olyan ember vagyok, aki teljes szívvel megéli a dolgokat és nagyon inspirál a vega és vegán csoportok munkássága mind az interneten, mind a kiadott könyveken keresztül. Én magam is termesztek zöldségeket, fűszernövényeket, 15 éve hirdetem az organikus alapanyagok fontosságát és igyekszem “élni azt, amit prédikálok”. Azok számára, akik nem vegák, vagy vegánok, azt szoktam tanácsolni, hogy próbáljanak ki 2-3 húsmentes napot a héten. Én, és a csapatom is egyfajta belső szabállyá tette, hogy mindazoknak a recepteknek amiket közzéteszünk, egyharmada vega, vagy vegán kell, hogy legyen!”

“Személyes missziómnak tartom, hogy “kihangosítsam” azt az üzenetet, amit egészségügyi és étel-minőségi szempontból jónak találok, így amikor látom, hogy milyen szuper vega és vegán receptek terjednek az interneten, olyan személyek tollából, akik szívvel-lélekkel hisznek a dologban, akkor úgy érzem, hogy be kell segítenem: 120 országban vannak előadásaim 220 különböző csatornán, így igazán sokat tudok tenni egy jó ügyért! Tavaly például volt egy programom, a “Vega Karácsony”, amely hatalmas sikert aratott azzal, hogy a megszokott ünnepi menü vega és vegán változatának receptjeit tette közzé.”

Fogyj le a TriApidix300-szal Hogyan képesek a hollywoodi sztárok és modellek egy szerep kedvéért, igen rövid időn belül lefogyni?

“Az utóbbi 1 évben én magam is leadtam 12 kilót azzal, hogy edzek, jógázok és sokkal több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok és egészségügyi szempontból úgy gondolom, hogy a jövő a növényi alapú étkezés!”

Green Coffee Extract pénzvissza

Green Coffee Extract pénzvissza

A GREEN COFFEE Plus egy olyan forradalmi formula, ami csak úgy falja a kilókat. Azoknak lett kitalálva, és megalkotva, akik fogyni akarnak – könnyű használni, gyors, és hatékony.A GREEN COFFEE Plus egy olyan forradalmi formula, ami csak úgy falja a kilókat. Azoknak lett kitalálva, és megalkotva, akik fogyni akarnak – könnyű használni, gyors, és hatékony.

A GREEN COFFEE Plus egy olyan forradalmi formula, ami csak úgy falja a kilókat. Azoknak lett kitalálva, és megalkotva, akik fogyni akarnak – könnyű használni, gyors, és hatékony.

Forrás: https://youtu.be Fordítás: Govinda Eger
Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Fogyj le a TriApidix300-szal Hogyan képesek a hollywoodi sztárok és modellek egy szerep kedvéért, igen rövid időn belül lefogyni?

TESTÜNK - Betegségek, Tünetek, Diéta, Fogyás

Az Egészséges Életmód rajongója, a természetes gyógymódok híve

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
Facebook login by WP-FB-AutoConnect