Fehér fog 5 nap alatt Ragyogó fehér fog 5 nap alatt! Fogfehérítő krém - Hófehér fogak

Fehér fog 5 nap alatt – Fogfehérítő krém!

Kiváncsi vagy, lehet-e otthon is fogat fehéríteni?

A leghatékonyabb házi módszert mindezidáig az eperrel és szódabikarbónával történő fogfehérítést tartották. Erről készítettünk egy videót is. 

Ma már léteznek profi fogfehérítő készítmények, amik kényelmesen, otthon pár nap alatt vakító fehér fogakat varázsolnak. 

Fogfehérítő krém

Igen, lehet! Az iBright a leggyorsabb és a leghatékonyabb megoldás!Az iBright fogfehérítő krém gondosan kiválogatott összetevőkből áll, melyek védik a fogaid. A természetes pH érték és a kálium-nitrát csökkenti a fogérzékenység okozta kellemetlen érzést, míg a hidrogén-peroxid tisztítja a fogaid!Garantáljuk, hogy fogaid több árnyalattal világosabbak lesznek már 5 nap alatt!

Az iBright Fogfehérítő krém különleges lehetőséget biztosít, hogy gyönyörű mosolyod lehessen anélkül, hogy egy vagyont kéne ráköltened. Most már nem is kell elmenned a fogorvoshoz, hogy fehérek legyenek a fogaid – az iBright otthon is elvégzi ezt!

Az iBright olyan összetevőket tartalmaz, amik 100%-ban biztonságosak, és nem károsítják, a fogzománcot. Ezek az Amerikai Élelmezési Hivatal által jóváhagyott összetevők. A gél pH-semleges, így nem károsítja a fogzománcot, miközben a nátrium-perborát, fehéríti a fogakat. Emellett, a fehérítő eljárást felgyorsítják a hidroxidapatit kristályok.

Fogfehérítés 5 nap alatt

Fogfehérítés 5 nap alatt

Ragyogó fehér fog, gyönyörű mosoly 5 nap alatt!

Ne várj tovább! Alacsonyabb áron is megveheted az iBright-ot.

Csomagok most alkalmi áron kaphatók – 16 000 Ft-ért és 27 000 Ft-ért!

Fogfehérítés otthon: Ragyogó fehér fogak 5 éjszaka alatt!

 

Az ápolt fehár fogak elsődlegesen a megfelelő szájhigiéniával érhetők el.

Ha megfelelően tisztítjuk a fogainkat, és a lepedéket is eltávolítjuk, akkor már sokkal esztétikusabb lesz. De lesznek-e

 Hófehér fogak egy fogfehérítő krémtől, vagy ilyen  csak a reklámokban van?

 Az otthoni fogfehérítést a iBright megjelenése forradalmasította, amely minden eddiginél biztonságosabban és hatékonyabban fehéríti ki a fogakat otthon elvégezhető, egyszerű módon.

Hogy miért különleges az iBright Fogfehérítő krém?Fogfehérítési módszerek,Házi fogfehérítés,Fogfehérítés házilag,Otthoni fogfehérítés,Fogfehérítés otthon,Fogfehérítés,Fogfehérítő,Eredményes fogfehérítő, 

A jó megjelenés fontos része a magabiztos mosoly, a ragyogó fehér fogsor. Megjelenésünket, ápoltságunkat nagymértékben meghatározza fogaink állapota. 

Mosolyogj Te is bátran az emberekre!

Az egészséges fogazat nemcsak ép vagy esztétikusan helyreállított fogakat jelent, hanem  hófehér csillogást is. Társas életünkben otthon vagy a munkahelyen nagyobb sikert érhetünk el, ha bátran mosolygunk. A sötét, egészségtelen fogaknál csak a bizonytalanság és önbizalomhiány miatt szégyellt mosoly rosszabb. Az iBright-tal biztos lehetsz, hogy valahányszor elmosolyodsz, mosolyod fehéren ragyogó fogakat mutat.

Az iBright az eddigi leggyorsabb hatású, legbiztonságosabb és leghatékonyabb fogfehérítési megoldás. Természetes összetevők a tökéletes mosolyért. – Próbáld ki most!

Az iBright  5 nap alatt több árnyalattal fehéríti a fogaid és teszi ragyogóbbá a mosolyod,16000ft-ért.

fogfehérítő fogkrém

fogfehérítő

Mennyire lehetnek fehérek a fogaim?

Kutatások azt igazolják, hogy már egy fehérítés után is akár 2-3 árnyalatot fehéredhetnek a fogak.

Miben különbözik a iBright fehérítési eljárása más módszerektől?

Az iBright technika a fogakat közvetlenül fehéríti és nincsenek mellékhatásai. Az iBright használata  nem károsítja a fogakat és a legjobb eredményre vezet.

Mire kell ügyelni a fehérítést követően?

A kezelések napjain és az következő első 48 órában kerüld a dohányzást és a kávé, vagy tea, cola, vörösbor, vagy más sötéten színező italok vagy ételek fogyasztását. Szintén nem ajánlott színes szájvíz vagy fogkrém használata.

A leghatékonyabb otthoni fogfehérítő az iBright. Az iBright, azáltal, hogy alaposan tisztítja a szád és a fogaid, óvja az egészséged. Az iBright a megfelelő módon tisztítja a fogaid, mert az aktív tisztító hatású összetevők egyetlen könnyen használható termékben megtalálhatók, hogy leheleted friss legyen, a fogaid pedig ragyogjanak!

Gyönyörű mosoly 5 éjszaka alatt 16 000 Ft-ért. Próbáld ki itt >>

fogfehérítés, fogfehérítés véleménye, legjobb fogfehérítés, fogfehérítés termékek, a legjobb fogfehérítés termékek, fogfehérítés otthon, csillogó fogfehérítés, professzionális fogfehérítés, fogfehérítés gél,otthoni fogfehérítés, fogfehérítés költség, a természetes fogfehérítés, fogfehérítés fogak,hogyan fehérítsük a fogakat,hogyan kell fehéríteni a fogakat otthon, fogfehérítés otthon, fogfehérítés , sárga fogak,fogat fehéríteni, fogak fehérítése, hogyan lehet fehér fogakat, hogyan lesznek fehérebb fogak,a fogfehérítés, hogyan fehérítsem a 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük