Memória Javító Ételek, Étrendkiegészítők Memóriavesztés, memóriaromlás elkerülése memória javító étrendkiegészítőkkel

Mindannyian álltunk már a konyha közepén azon tűnődve, miért is jöttünk ide? Létezik memória javító étel és étrendkiegészítő, ami mindannyiunknak segíthet?

Valószínűleg az is mindenkivel előfordult már, hogy nem találta a lakáskulcsát, a szemüvegét vagy hirtelen nem jutott eszébe egy volt kollégájának a neve.

És mennyire szeretnénk segíteni gyermekünknek, látván iskolai leterheltségét, vagy a vizsgákra való szakadatlan készülődését. 

Mit tehetünk? Hogyan tarthatjuk fitten az agyunkat, hogyan előzhetjük meg az elbutulást?

A memória fejlesztése kisgyermekkorban a leghatékonyabb, de emellett a felnőtteknek is szükségük van a rendszeres agytornára, vagy más technikára amivel a mamória javítható. 

Vannak viszont mindennap fogyasztható  Agyserkentő, memóriajavító ételek, amik  közül is a legismertebb mindannyiunk kedvence a csokoládé, vagy akár a kávé. A kávék közül kiemelnénk a ganoderma kivonatot tartalmazó Lingzhi Kávé memória javító hatását. Azonban érdemes kicsit jobban körülnéznünk mi is lehet a leghatékonyabb segítség?

Ázsiában évezredek óta ismert az a gyógygomba, mely védi és táplálja az idegeket.

oroszlansoreny-tabletta_medium.pngAz Oroszlánsörény gomba – acél idegek, kiváló memória

 • Ösztönzi az Idegi Növekedési Faktor (NGF) szintézisét és elősegíti a myelinizáció folyamatát, vagyis az idegsejtszövetek kialakulását.
 • A megnövekedett NGF termelés javítja az agy funkcióit.
 • Lassítja az öregedési folyamtokat, gátolja az időskori szenilitás, Alzheimer kór kialakulását.
 • Anti-aging ( öregedést gátló ) hatású – javítja a memóriát, serkenti az agyműködést.
 • Megerősíti az emésztő rendszert, megszűnteheti a refluxot. Enyhíti a gyomorfekély és krónikus gyomorbetegségek okozta problémákat.

A memóriajavító oroszlánsörény tabletta főbb hatóanyagai:

 • Poliszacharidok
 • Adenozin – a sejtek energiaforgalmában játszanak fontos szerepet.
 • Omega-9 zsírsav
 • Fehérjék és esszenciális aminosavak ( olyan aminosavak, amelyeket az emberi és allati szervezet  nem, vagy csak elégtelen mennyiségben képes előállítani)
 • Nyomelemek és ásványi anyagok, foszfor (P),vas (Fe), kálium (K), kacium (Ca), B1, B2-vitamin.

Javasolt napi adagja: 3×2 szem. Hatása napokon belül érezhető. 

Vélemények az oroszlánsörény tablettáról. “Miivel az Oroszlánsörény tabletta és a ganoderma GL a vér oxigénfelvevő hatását segíti, így az agyban lévő oxigénfelvételt is támogatja, a koncentrációt nagyon megkönnyíti.”

“Vizsgaidőszakban a spirulina és a ganoderma GL segíti a koncentrációs képességet”. 

“Autista kisfiú estén, ha nem tud leülni és figyelni az oroszlánsörény tabletta már 1 darab segített, a kisfiú leállt, megnyugodott, a tesztetek 60 % helyett 90 %-os lett.”

Memóriavesztés, memóriaromlás?

Brain-Active memória javító

Brain-Active memória javító

Persze a természetes gyógymódok mellett népszerűek azok a táplálékkiegészítők is, amik bizonyítottan memória javító hatással bírnak.

Az ember agya éjjel-nappal működik, gyakran nem talál békét. A házimunkával kombinált stresszes munka érezteti hatását, ami sok kellemetlen következménnyel járhat. Ezek elkerülése érdekében néha elegendő az agy egészségének gondozása, ahol minden idegközpont összefut.

Az utóbbi időben egyre népszerűbbé válnak a nootropikus gyógyszerek, azaz olyan anyagok, amelyek hatékonyan befolyásolják az emberi agy munkáját, csökkentik a stresszt, és hatékonyabbá tesznek minket, és jobban érezzük magukat. Az egyik modern, természetes, biztonságos összetételű nootropikus anyag a Brain Actives étrend-kiegészítő.

Mik azok a nootropikumok, miből áll a Brain Actives memória javító, hogyan és hogyan működik?

A nootropikus gyógyszerek innovatívak. étrend-kiegészítők az agy teljesítményének és egészségének javítása érdekében.

A nootropikumok felhasználásának célja:

 • javítja a memóriát és a koncentrációt;
 • kapacitásépítés kognitív;
 • a stressz minimalizálása;
 • az elme relaxációja;
 • hogy jobban érezze magát;
 • növeli a cselekvés energiáját.

Érdekes módon a nootropikumok ennál is jobbak, mert nem okoznak függőséget és biztonságosak a szervezet számára.  A Brain Actives Étrend-kiegészítő magas hatékonyságú termékek egyike. Olvass tovább: www.brain-actives.hu

Lássuk mások mit mondanak:

“Éjszakába nyúlóan dolgozom webfejlesztőként, ami rendkívül fárasztó. Mielőtt a Brain Actives felfedeztem, nehezemre esett a koncentráció a nap késői szakaszában. Most már könnyen ledolgozok néhány plusz órát!”

Ezen kívül számos memória javító technika áll rendelkezésünkre, amelyek segíthetnek memóriánk javításában, az agyműködés gyorsításában és ezáltal a mindennepos tevékenységünk javításában. Léteznek memória játékok,  amelyek célja, hogy segítsék a memorizálást,ezzel csökkentsük a stresszhatásokat. Bővebben a gyártó honlapján: www.brain-actives.hu

Stressz ellen nevetés és Morinzhi stresszoldó ital

Bármilyen nagy is a kínálat, érdemes kis időt szentelni az utánajárásnak, és csak a legmegbízhatóbb forrásból vásárolni a termékeket.

Memória javító ételek, étrendkiegészítők
Memóriajavító ételek a DXN-től