Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

Méregtelenítés, méregtelenítő kúra helyesen

A zöldségek és gyümölcsök, (avokádó hatása) mellett válaszd az egészséges étrendkiegészítőket

Méregtelenítés: Mennyiszer halljuk napjainkban, de mitől is ilyen népszerű a méregtelenítés?

Környezeti károsodáaok a víz, a levegő, a termőföld mind-mind szennyeződnek a civilizáció okozta szemét és vegyianyag mennyiség létrejöttével, ezért mára sajnos a Méregtelenítés a nagyvárosi élet szükséges velejárója.

Méregtelenítés természetes módon:

A természet patikája itt is, mint megannyi más esetben a segítségünkre siet, hiszen a gyógygombák életet adó ereje már évezredek óta ismert. A Reishi, vagy más néven ganoderma gomba nem véletlenül az élet gombája, gyógyhatásait tekintve talán a legértékesebb gyógygombafajta. A Hagyományos Kínai Orvoslás a kezdetektől fogva gyógyszerként tartja számon és általános chi erősítőként ajánlja, Japánban pedig az uralkodó osztály kiváltságos italának számított a Reishiből készült főzet. Ők a hosszú élet titkát látták benne. Hagyományosan az egészség általános megőrzésére, az immunitás erősítésére, sokféle betegség megelőzésére, és kezelésére, köztük rosszindulatú betegségek kiegészítő kezelésére alkalmazzák, és öregedésgátló, méregtelenítő hatása is ismert.

Méregtelenítés tünetei, mire kell figyelni a méregtelenítés alatt?

 
Mindenkinek szüksége van megújulásra külsőleg és belsőleg. Változtass életviteleden, ha az alábbiak közül valamelyik érvényes rád:
* Fáradtság, fáradékonyság?
* Gyakori fejfájás?
* Túlsúly / elhízás?
* Kiegyensúlyozatlan étrend?
* Túlzott izzadás?
* Emésztési problémák?
* Allergia?
* Bőrproblémák?
* Káros szenvedélyek (dohányzás, alkohol, drog)?

A GANODERMA GOMBA SZEREPE A MÉREGTELENÍTÉS FOLYAMÁN

A ganoderma a tudományos világ kutatásai alapján sokkal többre is képes, mint a méregtelenítés. Minden betegség viszzavezethető a toxinok jelenlétére a szervezetben, valamint a szervezet egyensúlyának a felbomlására. Vagyis ha méregtelenítem a szervezetet és visszaállítom az egyensúlyt, akkor a betegségek is megszünnek.

A GL pecsétviaszgomba kivonat

A ganoderma GL legfontosabb hatásai, alapján erősíti az immunrenszert, energizál, daganatos megbetegedéseknél feladata a test egyensúlyának visszaállítása, sejtfajvédő hatása van.

Fogyasztó tabletták

A ganoderma GL megrendelhető 30, 90, 360 db-os mennyiségben a DXN-től:

     DXN MEGRENDELÉS-WEBÁRUHÁZ

Harmath Katalin funkcionális táplálkozási tanácsadó előadása válasz ad méregtelenítéssel kapcsolatos kérdéseinkre!

Sokan gondolják,,hogy a szervezet megtisztulása egy természetes folyamat. Ez  igaz lehet akkor, ha valaki tökéletes harmóniában él a természettel:
Törekednünk kell arra, hogy az életmódunkat ennek megfelelően alakítsuk, de a természet gondoskodásába mi is be tudunk segíteni. A helyes táplálkozáshoz ad tanácsot a video. 

Van úgy, hogy kevésbé energikusnak és fáradtnak, lomhábbnak érzed magad? Napi 8 óra munka után nagyon kimerültnek érzed magad? Vajon mitől van ez?

Hogyan kerülnek belénk a mérgező anyagok?

Kísérletekben igazolták, hogy az öregedés, valamint a levegőből és a táplálkozás során belénk kerülő szennyező anyagok, káros mérgekké válhatnak, melyek a belekben megrekednek. Mecsnyikov véleménye szerint, ezek az anyagok „belső önmérgeződést” okoznak.

Amikor az ember úgy érzi szervezetét túlterhelte, és kevés az energiája, rengeteg egészséges zöldség-, és gyümölcslevet ajánlott fogyasztani. Ehhez degítséget nyújthat a házi készítésű schlank-wasser, vagy az itt található smoothy receptek.

Még egy méregtelenítő, zsírégető csodamódszer a Schlank-Wasser

Naponta legalább 2 l szénsavmentes vizet, néhány pohár zöld teát ajánlott fogyasztani. Mondjunk le a fekete teáról, a kávéról, és az alkoholról (vigyázat, sok gyümölcstea fekete teával van kavarva). Ez a méregtelenítés egyik fő alapja.

Kinek-van-szüksége-méregtelenítő-kurara

A méregtelenítésben segítenek a probiotikumok

Mik a probiotikumok?

A probiotikumokat Ilja Mecsnyikov, a Nobel-díjas tudós fedezte fel aki a párizsi Pasteur Intézet professzora volt.

Biokémikusok olyan formulánkat dolgoznak ki amik a legnagyobb probiotikus előnyt biztosítják. A tápláló elemek nagyszerű kombinációját kidolgozva biztosítják a szervezet feltöltését a szükséges vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

A valódi öregedésgátlás belülről indul

De emellett az Untoxin méregtelenítő kúra megtisztítja a beleket a felhalmozódott méreganyagoktól, és meggátolja az újabbak lerakódását.

Eltávolítja a szervezetből a nehézfémeket (ólom vagy a higany), ezáltal is tisztábbá és mérgektől mentessé téve a tested.

Tisztítókúra

A DXN MycoVeggie EU hatékony segítséget nyújthat a vírusok és az allergia elleni küzdelemben is.

A DXN MycoVeggie EU több éves alapos kutatás eredményeit felhasználva, képes megváltoztatni az életed, segítve abban, hogy kívül-belül egészséges légy. A helyesen adagolt DXN MycoVeggie EU  számos gyors és biztonságos élettani előnnyel jár.

Méregtelenítő kúra további részletek:

Egészséges léböjt kúra és hozzá receptek:

A méreganyagok felszaporodására utalhat még a székrekedés, a puffadás, a lepedékes nyelv, a kellemetlen szájszag, a megváltozott testszagok, a fénytelen haj, a csalánkiütés, vagy a töredezett körmök is.

Sőtt! A méreganyag lerakódásnak egyik tünete az oly sokak életét megkeserítő narancsbőr is. A zsírsejtek felpuffadnak, szabálytalan formájúvá válnak, a felettük lévő bőrfelszín viszont elvékonyodik, így a szabálytalan zsírsejtek láthatóvá válnak.

Méregtelenítő, gyógyító és karcsúsító léböjt kúra

A méregtelenítés és a fogyás egyik formája a zöldség-, és gyümölcslé kúra, ami a tapasztalatok alapján sikeresen megszabadítja testünket a felhalmozódott méreganyagoktól és a súlyfeleslegtől.

A témában érdekesnek és tanulságos mindenki számára az ausztráliai  Joe Cross videója. Joe Cross a léböjt-kúrát fogyás céljából kezdte el és 60 napig folytatta.

Egy teljes videót találtok itt >>

John Cross lebőjt kúrájáról és arról hogyan segített másokon

Méregtelenítsünk együtt év elején, harcoljunk a vírusok és baktériumok ellen! Mindenkinek sikeres tisztítókúrát kívánok!

Ha tetszett a méregtelenítés poszt, vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek

Exit mobile version