Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

Életmódváltás – 10 Megerősítő Tanács az Egészségesebb Életmódhoz

Életmódváltás, egészséges életmód

Életmódváltás

Életmódváltás

Gondoljunk csak bele, megbetegedni nem kellemes, és mi több ezt a luxust kevesek engedhetik meg maguknak.

 

 

Kezdjük az évet egészségesebb életmóddal, törődjünk magunkkal, váltsunk könnyedebb életre, segítsünk testünknek a túlélésben. Ha még nem sikerült leszoknod a dohányzásról, ajánlom Tomi barátom módszerét, aki maga írja le sikertörténetét.


Nehéz hónapok, lassan évek után a vírus okozta vezteségek és fájdalmak hatására megtanultuk értékelni életünket, egészségünket.

Sokan újreértékelik életüket, hétköznapjaik lefolyását, a családban mi is eldöntöttük, hogy egészségesebben élünk, at étel fogalma átértékelődik, előtérbe kerülnek a táplálóbb értékesebb élelmiszerek, többet mozgunk, szervezettebben élünk.

Életmódváltás tudatosan! Idén tartsunk is ki emellett! 

Ebben segít minket életmódváltás szabályzatunk:

Egy kis életmódváltás segít, hogy tényleg önmagad légy!

Életmódváltás most! 

 10 módszer, az egészséges élethez

1. Adni öröm

Ez tény. Mások segítése jó érzést kelt bennünk. Ha módunk van rá segítsünk másokon, és tartsuk meg e jó szokásunkat  egész évben!

2. Életmódváltásként próbálj ki valami újat

Voltál már GYMSTICK, KETTLEBELL VAGY TABATA edzésen? Szeretnéd megpróbálni, de nem akarsz egyedül menni? Hát, ha nem próbálsz ki valamit, nem is fogod tudni, hogy szereted-e? Elöljáróban annyit a TABATA edzésekről, hogy itt szabott intervallum határozza meg a mozgások végzését. Bárki kipróbálhatja, kórtól, nemtől, edzettségtől függetlenül. Csupán annyit kell tennünk, hogy kiválasztunk egy kardió mozgásfajtát, mint mondjuk a futás, ugrókötelezés, biciklizés, vagy egyéb gyakorlatok, amelyekről még később szót ejtünk. Mindössze 20 másodpercig kell mozognunk, viszont olyan gyorsan és intenzíven, amennyire csak bírunk. Ezután 10 másodperc pihenés jön. Ezt ismételjük meg összesen 8-szor. Teljes időtartam = 4 perc

Egy gyakorlatból nyolc darab 20 másodperces sorozatot végzel 10 mp pihenőkkel.  Tegyük félre a fenntartásokat 2018-ban, és kezdheted a kihívást!

3. Bocsáss meg és felejts

Fájó téma, de meg kell említenem. Itt az ideje, hogy felhagyjunk az ellenszenvesedéssel. Miért? A megbocsátás az erő cselekedete. És ha erősödünk, az egy jó kiindulópont lehet idén. Továbbá, a felgyülemlett harag fokozza a stresszt.

„A gyenge nem tud megbocsátani. A megbocsátás az erősek erénye. „~ Gandhi

4. Biztosíts elegendő pihenést magadnak

Minden reggel úgy ébredsz, hogy bárcsak két órával korábban lefeküdtél volna le. És miért? Kedvenc sorozatod egy újabb részét nézted? Bár úgy tűnhet, jó ötlet az alvással spórolni, még sincs így. Sőt, nem egy jó ötlet. Megöli a hangulatot és kevésbé valószínű, hogy lépést tarts az olyan egészséges szokások – mint az edzés, főzés, egészséges étkezés és időtöltés a családdal. Most ígérd meg, hogy idén eleget alszol! Köszönöm! Álmatlanság ellen itt olvasd el tanácsainkat!

Délutáni alvás – Ugye milyen jó lenne egy kicsit pihenni napközben?

5. Szerezz új barátokat

Az életmódváltáshoz tartozik a szélesebb szociális élet.Szerezz új barátokat, de tartsd meg a régieket. Az egyik jelentése az ezüst, a másik az arany. Nincs semmi baj a régi barátságok ápolásával – de válj nyitottá az új kapcsolatok kialakításában. Ha jellemzően szótlanul lépsz be az edzőterembe, a boltba,   próbálj mostantól beszélgetésbe elegyedni a melletted álló személlyel. Nem csak kellemesebben telik az idő, de lehet, hogy tanultok egymástól!

6. Menj VÉGRE nyaralni! 

Tudom, mire gondolsz. Könnyebb mondani, mint megtenni! Ez igaz, de mindenkinek szüksége van arra, hogy időt teremtsünk magunknak – és ami még fontosabb, hogy a mindennapi élet okozta stresszt egy lépéssel hátra szorítsuk. Nincs lehetőséged távolra utazni? A vakációt nem  a egy trópusi sziget határozza meg. Sőt, lehet, hogy nem igényel semmilyen utazást egyáltalán. Néhány nap pihenés sokat tehet a szellem, a test és a lélek egészségéért!

7. Vigyázz magadra

Emlékszel mennyire fontos az egészség ? Igen – ez amire még mindig szükség van.  Szóval, mit tehetünk, hogy ez megvalósuljon? Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása, aktívak életmód a megfelelő mennyiségű pihenés mellett, és víz ivás!

Spirulinát keresd a http://ganodermashop.hu/ oldalon

Napi 3 liter víz ivás. Az eredmény: Sokkoló!

Oh! És győződj meg róla, hogy az egészséges táplálkozás alapjait a napirendedbe építed! Az én személyes kedvencem? A tápanyagban gazdag turmixok, alacsony kalóriatartalmú saláták!

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek >>

8. Mond ki  „Nem”

Mennyi dolgot teszel azért van, mert valóban szeretnéd? És mennyi az, amit csak azért teszel, mert valaki megkér? Mindannyian bűnösök, hogy az emberek tetszését. Te légy az első! Le kell szoknunk arról, hogy csak mások kedvében járjunk,  és önmagunkat kell előtérbe helyeznünk.

9. Tedd azt, ami boldoggá tesz

Az előző gondolatot folytatva ez már nyilvánvaló. Kérdezd meg magadtól, mi tesz igazán boldoggá? Az életmódváltás célja a boldogság is. Figyeld meg magadon, hogy apró dolgok is boldoggá tesznek. Itt a feladat az, hogy ezeket rendszeresen beépítsd az életedbe, győződj meg arról, hogy a mindennapi élet valóban boldoggá és mosolygóssá tesz.

10. Életmódváltás? Irány szórakozni!

Van egy csomó dolog ami lényeges része boldog új életmódnak, de persze sorra jönnek az akadályok is. Ezek ellenére törekedj arra, hogy jól érezd magad ebben az évben! Meg tudod csinálni ezt a kedvemért? Vidd el a gyerekeket fagyizni minden ok nélkül. Rendeld meg kedvenc ételed kedden. Tegyél meg dolgokat csak azért, mert úgy tartja kedved. Ez a Te éved legyen! 

Táplálkozás:

Igen már most a lendület erejével kezdjünk el diétázni vagy méregteleníteni, de ne felejtsük el, ennek az ideje valójában tavasszal az ideális, amikor a természet is kivirul és újjá születik.

A szervezetünk is a természettel párhuzamosan méregteleníti önmagát.  Télen nehezebb a diétázás hisz szervezetünk meleg, és kalóriákban gazdag táplálékokat igényel. Nem csoda, hogy a legtöbb ember feladja a diétáját egy hónapon belül! Figyeljünk oda, hogy ez idén velünk ne forduljon elő! Együnk sok  komplex szénhidrátot – mint pl. barna rizs, zabpehely, rozs stb;  sok téli zöldségekből készült leveseket, főzelékeket – pl kelkáposzta, tök, bab, lencse stb, és fagyaszott gyümölcsöket. Kerüljük a finomított búzalisztből készült termékeket és a cukrot. 

Egészség:

Fedezzük fel újra a hagyományos gyógymódokat régi és új rák ellenes tippeket és trükköket egészségünk érdekében. 

És ami a legfontosabb, ha már életmódváltás a cél: 

Végre mozdulj meg bébi! 

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek >>

Ajánlott bejegyzések:

 

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek >>

 

A GREEN COFFEE Plus egy olyan forradalmi formula, ami csak úgy falja a kilókat. Azoknak lett kitalálva, és megalkotva, akik fogyni akarnak – könnyű használni, gyors, és hatékony.A GREEN COFFEE Plus egy olyan forradalmi formula, ami csak úgy falja a kilókat. Azoknak lett kitalálva, és megalkotva, akik fogyni akarnak – könnyű használni, gyors, és hatékony.

Tags:életmódváltás

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek

Exit mobile version