Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

Mik a leggyakrabban elkövetett hibák fogyókúrák során? – Diéta mintaétrend

Fogyókúra étrend

„Mindent megtettem, mégsem fogytam semmit“.  Íme ezek lehetnek a tipikus fogyókúra hibák:
Ugye milyen ismerős ez a mondat? Az ember úgy érzi, már tényleg mindent megtett és semmi sem segít.

A sikeres fogyás elérése gyakran egy szalmaszálon múlik, valami olyasmin, amire esetleg nem is gondolnál.

Maga a gondolat, hogy nem ehetsz néhány dolgot elkeserít, emiatt automatikusan az evésre gondolsz és

Fogyasztó tabletták

arra, mikor ehetsz már legközelebb. Pszichésen valóban sokak számára nehéz a kezdeti időszak,

de érdemes kitartani a betervezett diéta mintaétrend mellett.

A leggyakoribb fogyókúra hibák

1. Sokat és gyorsan szeretnél fogyni 

Azok az ígéretek, hogy napok alatt kilókat ledobhatsz, nehezen elérhetőek. A lassú de biztos siker titka a kitartás és a tudatosság. Ez a két tényező segít a jo-jo effektus elkerülésében is. Reális célt tűzz ki magad elé. A célodat mindíg tartsd szem előtt (készítsd ki a kis ruhádat, amibe csak egy kicsit kéne fogynod).

Fogyókúra
Az emberek általában akkor fogynak, ha kevesebb kalóriát fogyasztanak, mint amennyit felhasználnak. A Spirulina egy magas tápértékű, alacsony kalóriatartalmú élelmiszer, amely rengeteg tápanyagot tartalmaz kis mennyiségű porban. A spirulina fogyasztása mellett úgy fogyhatunk le, hogy szervezetünk a számara nélkülözhetetlen tápanyagokból nem szenvedjen hiányt.
Egy 2016-os kettős, placebo-kontrollos vizsgálat eredményei arra utalnak, hogy a spirulina segíthet a testsúly kezelésében. A vizsgálatban a túlsúlyos és rendszeresen 3 hónapig spirulinát fogyasztó emberek testtömeg-indexe és a a BMI értéke javult.
Regisztrálj itt a tagsági kedvezményes árakért!

spirulina egy szikla szilárd módja a vér lúgosításának

2. Drasztikus fogyókúrát szeretnél?

A szervezetnek szüksége van bizonyos mennyiségű kalóriára, vitaminokra és a tápanyagokra. Ha hirtelen keveset eszel lelassítod az anyagcserédet is. A szervezet „tartalék üzemmódra” kapcsol.
Tanács: Ne fogyassz 1000 kalóriánál kevesebbet. Érdemes kiszámolnod a napi kalóriaszükségletedet, és a fogyókúra idejére ezt kb 10%-kal csökkentsed.

Mennyi kalóriára van szükséged, ha fogyni szeretnél?

Kalória Kalkulátor – Számold ki, mennyi energiára van szükséged!  

3. Inkább nem eszel reggelit?

A fogyókúra hibák közül talán az egyik legveszélyesebb a reggeli elhagyása. Sokan alig éhesek reggel, ezért nem is esznek semmit, mondván, ennyivel is csökkentik a kalória bevitelt.

Nem szabad a szervezetet éheztetni. Ha napközben emiatt éhes leszel nassolni fogsz, megeszel bármit ami a kezed ügyébe kerül vagy a szükségesnél nagyobb adagokat fogsz enni.
Fehérjében és rostokban gazdag reggelit fogyassz, amely csökkentheti az étvágyadat a nap további részére. Aki rendszeresen reggelizik, az állandó, egészséges testsúlyt is sokkal hamarabb fogja elérni.

A KOLLATH REGGELI A TELJESÉRTÉKŰ TÁPLÁLÉK EGY LENDÜLETES NAPHOZ 

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek, klikk ide>>

 

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek

4. Harapsz valamit étkezések közben?

Ezek a nassolások, amik csak úgy “lecsusszannak” napközben, a legalattomosabb ellenfelei a fogyókúrázóknak. Az itt elfogyasztott pár szem mogyoró, vagy a gyerek maradéka amit megeszel, számolatlanul növeli a bevitt kalória mennyiséget. Legyél szigorú magaddal és inkább igyál egy pohár vizet. fogyókúra hibák

5. Egy kóla vagy ice-tea jólesne?

Az üdítők a gyümölcslevek a jeges tea, vagy akár egy pohár sör rengeteg kalóriát tartalmaz.
Nem is gondolnád, hogy a mennyi cukrot tartalmaz a gyümölcslé vagy a kóla. A cukortartalom ráadásul a szomjat sem oltja, ne ess ebbe a fogyókúrás hibába! A legjobb a víz vagy a zöld tea, ami egészséges és zsírégető. Aki napi kb. 2-3 liter vizet fogyaszt, sokkal több kalóriát éget el, mint aki nem iszik vizet.

Napi 3 liter víz ivás, az eredmény sokkoló

6. Nincs időd mozogni?

A fogyás egyik legalapvetőbb eleme a mozgás. Mozgás nélkül nincs az a fogyókúra, nincs az a csodamódszer, amellyel biztosan elkerülheted az elhízást. A mozgás fokozza alap-anyagcserédet, ezáltal az energia-leadásodat is. Ha nem mozogsz a fogyókúra idején, lényegesen lelassítod a fogyást. A mozgással kalóriát égetsz el és most ez az elsőszámú célod!
Válassz bármilyen sportot, jógát, testépítést, kerékpározást, akár egy  kis hasizom gyakorlatot naponta, vagy tűzz ki magadnak egy 30 napos plank kihívást amit szívesen csinálsz. Bármi szóba jöhet, a lényeg az, hogy több kalóriát égess el, mint a gyaloglás során.

7. Harapsz valamit gyorsan ebédre?

Sokan időhiány miatt, nem tervezik előre mit fognak enni, ehelyett leszaladnak a büfébe, vagy az étterembe falatozni. Pedig a siker titka a tudatosságban is rejlik. 

Tervezd meg előre minden napra, mikor mit eszel. Készíts magadnak előre ebédet és vidd magaddal a munkahelyedre is.  Segítségül, íme  a GI diéta mintaétrend, ami az egyik legjobb egy egészséges, fogyókúrás diéta étrend. 

8. Ritkán felismert probléma a fogyókúra alatt a kevés alvás

Meglepő, de a fogyókúra hibák közül kiemelkedő az alváshiány. Az elégtelen alvás csökkenti szervezet leptin-szintjét – ez a hormon szabályozza az étvágyat -, és növeli a grehlin-szintedet – ez a hormon pedig a táplálékigény beviteléért felelős. A megoldás?

Ne sajnáld az időt alvástól! Ha eleget alszol, emellett pedig egészségesen táplálkozol, garantált a fogyás! Napi 7-9 óra alvás ajánlott.

A mesztelenül alvás előnyeit itt olvashatod el.

Diéta mintaétrend

 Az Triapidix300 természetes zsírégető, használata gyorsítja az anyagcserét.  Csökkenti az étvágyat, javítja a fizikai állóképességet, felkészíti tested az edzésre, növeli az energiakészleteket. A szerves összetevők jobb anyagcserét biztosítanak, és segítségükkel gyönyörű alakra tehetsz szert.

Facebook oldalunk
Ha tetszett a leggyakrabban ekövetett hibák fogyókúra alatt poszt, vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek

Exit mobile version