Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

Kik azok a biohackerek? 1 okkal több az egészséges életmódra

A csúcsteljesítményű biohackerek legújabb felfedezése 

Tudtad?? A biohackerek javítani akarják testüket és agyukat biológiájuk „feltörésével”. Kik azok a biohackerek? Mi a biohacker jelentése?

Igen, lassan itthon is új trend lesz a biohacker életforma, életstílus és diéta.

Kik azok a biohackerek?

A biohacker kifejezés mindenütt jelen van. Ez egy olyan koncepció, amely az elmúlt évtizedben világszerte szerepet kapott, kezdetben látszólag komolyan alkalmazva a technikai-hacker megoldásokat a biológiában. Kezdetben egy kis csoport, elsősorban egészséges, gazdag férfiak által indítványozott irány szerint, a bodyhackerek biztosak voltak benne, hogy bármit „meghackelhetnek”, beleértve magukat is. Azóta a radikális személyes kísérletektől a TED szónoklatokig eszközeik és módszereik, de még a táplálékaik is a mindennapi életmód formájává váltak, mint például a kávé.

Neked mindegy milyen kávét iszol?

Attól függően, hogy milyen fórumokat találsz a neten, a biohackolás magában foglalhat bármit, a nyers víz beszerzésétől a fejjel lefelé lógásig, ami a véráramlás növelésével „turbózza az agytevékenységet” (vegyük figyelembe: ha az agy nem kap elegendő vért, az  agyvérzést is okozhat). De emellett bármi, ami a testünkbe kerül vagy onnan kiürül ellenőrizendő, nyomon követendő a biohackerek szerint. Mindezt egyesek addig a pontig folytathatják, ami már kórosnak lehet tekinteni.

A biohackerek évtizedekkel tovább élhetnek

A biohackerek évtizedekkel tovább élhetnek, memóriájuk és más agyfunkciójuk teljesítménye többszöröse az átlag emberekének. Kevesebbet alszanak, mégis extra teljesítményekre képesek. Testüket, agyukat tudatosan formálják a nagyobb teljesítmény elérésére.

Mindezt olyan háttérrel, amiből gyakran arra derül fény, hogy genetikailag ezekre a szuperteljesítményekre épp ők nem is lennének képesek.

De hogyan is lehetséges ez a csúcsteljesítmény ?

Egy olyan tudatos embercsoportról beszélünk a biohackerek esetében, akik orvosi vagy DNS vizsgálatok során rájöttek, nagy eséllyel szembe kell nézniük valamilyen komolyabb betegséggel, mint például az Arzheimer –kor, korai csontritkulás, daganatos betegségek vagy keringési betegségek, magas vérnyomás stb. És ebben a szakaszban kezdődik a közös nevezőre hozás, azaz ezeket a betegségeket mindannyian el szeretnénk kerülni.

Életmódváltás, diéta, sport, és pozítív hozzáállás

Életmódváltás, diéta, sport, és pozítív hozzáállás, illetve szemlléletváltás jellemez minden biohacker hőst. Nézzük a részleteket:

Étrendkiegészítők

A csúcsteljesítmény csúcsminőségű ételekkel és organikus étrenkiegészítőkkel élképzelhetetlen. Az vagy amit megeszel, vagyis, gondolj bele, minden ami a szervezetedbe jut feldolgozásra kerül, beleépül a sejtjeidbe, befolyásolja az emésztést a felszívódást, a hasznosítást, és szerveink további teljesítményét.

Egyél szuperélelmiszereket, tápláld az idegsejtjeidet és persze minden sejtedet ezzel elősegítve a hosszabb, egészségesebb életet.

Alvás

Egy átlag ember napi 8 órát alszik. Alvás közben pihen a szervezet, feldolgozza a tápanyagokat, pihen a test az elme. A biohackerek 5és fél-6  órát alszanak, és ez elég is a szervezetüknek. Úgy valják a több pihenésre a beteg, vagy lábadozó embereknek van szükségük, egy egészséges test ennyi alvással éppolyan csúcsteljesítményekre képes, mint bármelyik biohacker. Ehhez az eredményhez pedig egy biohacker szemüveg ajhánlott, ami kiszűri a kék és zöld fényt, így biztosítva a minőségi éjszakai alvást, regenerálódást.

Az asztali számítőgépek laptopok, esetén ajánlott a monitor éjszakai szűrőjének beállítása:

Select Start > Settings > System > Display > Night light > Night light settings. 

Étrend

A rotthadó, étel a toxikus anyagok, a feldolgozott húsfélék a tartósítószerek a cukor, mind, mind leterhelik méregtelenítő kiválasztó szerveinket, amik ennek hatására túlterheltek, több időre van szükségük a regenerállódásra. Ezt az egyszerű és logikus ok – okoztati összefüggést felismerve a biohackerek étrendje általában egy egészségesebb étrendre épül, mint például a Ketogén diéta, odafigyelnek, csakis organikus superfood kategóriájú étrendkiegészítőket (spirulina) fogyasztanak. 

A Spirulina erősíti a testet javfítja az agyfunkciót

Mindezek eredményeképpen testileg és szellemileg is frissek erősek, sőtt szuperteljesítményekre képesek.

forrás:

 

Exit mobile version