Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

Levendulás fürdősó házilag keserűsó és illóolajok hozzáadásával

fürdősó házilag

Ez a fürdősó nyugtatja az idegrendszert, csökkenti a fejfájást, gyulladásgátló hatásának köszönhetően az ekcémás vagy pattanásos és aknés bőr kezelésére is kiválóan alkalmazható.

LEVENDULÁS FÜRDŐSÓ

Hogyan készítsünk saját levendulás fürdősót?

Fürdősó házilag :Itt egy egyszerű recept, hogyan készítsünk saját magunk levendulás fürdősót? Ebből érdemes saját magunknak megtartani valamennyit,  hisz a egy csodálatos és egyszerű módja annak, hogy  egy hosszú nap után relaxáló, méregtelenítő és illatos luxus fürdőt vehessünk. 

Meghűlés esetén a levendulás fürdő éa a levendulás tea enyhíti a felső légúti gyulladást

A keserűsó használata mindenkinek ajánlott, hisz nagyanyáink csodaszere, káprázatosan sokoldalúan felhasználható, külsőleg és belsőleg is gyógyít. 

Tudtad, hogy Nagyanyáink csodaszere a KESERŰSÓ mi mindenre jó?

Az illatos fürdősó kiváló ajándék ötlet, ajándékozhatjuk kedves barátnőnknek, ismerősünknek karácsonyra, vagy bármilyen más alkalomra.

Kényeztetés és tisztulás a testnek: Levendulás fürdősó házilag

FÜRDŐSÓ HÁZILAG

Szükségünk lesz a következő hozzávalókra

A levendulás fürdősó készítése

Ha összekészítettük a hozzávalókat, csak keverjük össze az 1 csésze Epsom sót, 1 csésze tengeri sót, 1/2 csésze kóser sót és a szárított levendula bimbókat együtt egy nagy tálba. Akár a  gyönyörű rózsaszínre színezett Himalája-tengeri sót is belekeverhetjük, ezzel fokozva a színek kavalkádját.

Levendulás fürdősó házilag keserűsó és illóolajok hozzáadásával

Adjuk hozzá a levendula illóolajat és az ételfestéket és keverjük jól össze. (Kevés ételfestékkel vagyis csak egy pár csepp hozzáadásával kezdjük, majd adjunk hozzá többet, hogy a kívánt szint elérjük.)

Ezen a ponton az egész ház illata csodálatos, és ha bárki belép az ajtón, bizony valóságos illatfelhőben találja magát.

Levendula fürdősó csomagolása

Kanalazzuk a fürdősót szép üvegekbe, vagy  flakonokba, tetejét zsineggel vagy szalaggal díszíthetjük és kész is van! Ez ilyen egyszerű!

A levendulás fürdőső hatása:

Levendula illóolaj:

Baktériumölő és enyhén gombaölő is, emiatt sebgyógyulás elősegítésére használják. Erős görcsoldó, nyugtató, gyulladáscsökkentő, sejtregeneráló. Fájdalom- és lázcsillapító, izzasztó, fertőtlenítő hatású. Alkalmazásának egyik kiemelt fontosságú területe az alvászavarok, szorongás és az idegesség kezelése. Javítja a koncentrációs készséget és segít a relaxációban, fejfájás esetén igen hatásos.

Fájdalomcsillapító hatás: ízületi, izom, stb. Kiváló megoldás a rovarcsípések kezelésére is.

Fürdés után ne felejtsd el gano masszázsolajjal kényeztetni a testedet. A DXN megalkotta a Gano Massage olajat, mely forradalmian új frissítő masszázst biztosít. A legjobb minőségű pálma olaj és Ganoderma kivonat tartalmával minden masszázs kitűnő kelléke. A pálmaolaj gazdag E-vitaminban, ami egy erős antioxidáns, mely képes csökkenteni a kártékony szabadgyökök számát a testben. Kortól és bőrtípustól függetlenül használható. Alkalmazható továbbá kisebb sérülések, égési sérülések, izomgörcsök esetén.

Facebook oldalunk
Ha tetszett a fürdősó házilag poszt, vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek

Exit mobile version