Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

A CÉKLA HATÁSA – MILYEN BETEGSÉGEKRE JÓ A CÉKLALÉ?

Céklakúra

CÉKLALÉ A VARÁZSLATOS CSODAITAL

A cékla a legegészségesebb zöldségeink közé tartozik. Rendkívül értékes összetevői, és az egészségre gyakorolt hatása miatt mindenkinek ajánlott a fogyasztása. Sok kellemetlen betegségtől menekülhetnénk meg, és nagymértékben csökkentenénk a daganatos betegségek kialakulásának esélyét is, ha ősztől tavaszig napi rendszerességgel fogyasztanánk céklát. 

MIT KELL TUDNI A CÉKLALÉ FOGYASZTÁSÁRÓL?

A céklalé fogyasztásával elkerülhető, hogy a táplálék és a toxikus anyagok túl sokáig időzzenek a gyomorban és a bélcsatornában, így az ebből fakadó betegségek kockázata is csökken.

Daganatos betegségek ellen igyon céklalét

A daganatos betegségeket hatékonyan előzi meg. Ha már kialakult a daganat, akkor az alternatív terápia részeként a nyers cékla és céklalé hasonlóan a pecsétviaszgombához meggátolja a daganatos sejtek növekedését, terjedését. 

Magas vérnyomás esetén jótékony hatású a céklalé

Amerikai kutatók azt találták, hogy azok, akik napi 2,5 dl céklalét ittak , azoknál a vérnyomás átlagosan 10 Hgmm-el csökkent. A tudós kutatók szerint ezt a hatást a céklalében található nitrát tartalom adja, ami a szervezetünkben nitritté, majd nitrogén-monoxiddá alakul. A nitrogén-monoxid tágítja az ereket, így csökkenti a vérnyomást.

Pattanásos, aknés vagy ekcémás bőr esetén is javasolt a céklakúra

Erős vértisztító hatású, ezért nagyszerűen elmulasztja a krónikus bőrbetegségeket, pattanásosságot, ekcémát, enyhíti a pikkelysömör tüneteit.

HAJHULLÁS ESETÉN IS JAVASOLT A CÉKLAKÚRA!

A haj ápolására külsőleg is alkalmazhatjuk a cékla levét.  Ha magában használjuk, már az elegendő lehet a fejbőr vérkeringésének javítására, ami hozzájárul az egészséges haj növekedéséhez.

Egészségesebb, fényesebb és puhább frizurát kaphatunk, ha a céklalevet gyömbérrel keverjük össze, majd ezzel masszírozzuk át fejbőrünket, hiszen ez táplálja a hajtöveket és serkenti a vérkeringést.

Céklalé fogyáshoz

A céklalé rendszeres fogyasztása segítségével a 42 nap alatt a súlycsökkenés 10-15 kg is lehet, de egyeseknél csak 3-5 kg. Itt nagyon fontos megjegyezni, hogy nem mindenki végezheti el a 42 napos böjtölést, mert akik gyengék és nagyon soványak, azoknak nem lenne energiájuk a gyógyuláshoz, s ez az életükbe kerülne.

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek, klikk ide >>

Csakis és szigorúan a kezelőorvos ítélheti meg, hogy ki és mikor végezhet ilyen léböjt kúrát, aminél a legfontosabb, hogy a gyógyító zöldségek nedvei azoktól a salakanyagoktól tisztítják a szervezetet, amelyek éppen a ráksejtek feloldásával keletkeztek.

Azt is tudatosítani kell, hogy a Breuss-féle léböjtkúra csak egy kockája a gyógyító mozaiknak, mert hiába alkalmazunk akármilyen kúrát, ha maga a beteg nem hisz a gyógyulásban.

Itt olvashatsz a Breuss kúráról részletesen. A CÉKLA HATÁSA – MILYEN BETEGSÉGEKRE JÓ A CÉKLALÉ? A CÉKLA A LEGEGÉSZSÉGESEBB ZÖLDSÉGFÉLÉK EGYIKE! CÉKLALÉ HÁZILAG ÉS CÉKLAKÚRA RECEPT

A BREUSS-kúra előnye, hogy teljes munkaképességgel végezhető. A környezetet, mivel az általában elítélő és ellenséges, nem szükséges tájékoztatni a kúráról, amíg az eredményt nem látja.
Sem a kúrát végző, sem a környezete nem veszi észre, mivel a kúra alatt a teljesítmény nem csökken, sőt növekszik.

Legyen a böjt a legbensőbb magánügyünk. úgy a legeredményesebb!

Ha valaki mégis megkísérelné a zöldséglé előállítását, akár mert az előírt alapanyagokat megfelelő minőségben be tudja szerezni, vagy saját biokertjében megtermeli, az alábbiak szerint kell eljárni:

A CÉKLALÉ KÉSZÍTÉSE:

Érdemes házilag, rögtön a fogyasztás előtt préselni a cékla levét, hogy magas hatóanyag-tartalma ne csökkenjen a tárolás következtében.

A cékla gyógyító hatásával sokan találkozhattak már a Breuss-féle fehérjementes, 42 napos léböjtkúrában, melynek a következő a receptje:

Hozzávalók:

Elkészítése:

A zöldségeket lereszeljük és nedvüket kipréseljük. Az így nyert folyadékot sűrű szövésű tiszta kendőn szűrjük át. Csak a szűrt, fehérjeszegény lét használhatjuk fel.

Ezt a vegyes zöldséglét kicsinyenként, egy nap alatt eliszogatjuk, de nem fogyasztjuk el egyszerre.
Emellett a beteg fogyaszt még zsurlóteát csalánnal, porcsinfűvel és orbáncfűvel, valamint zsályateát, de 42 napig semmit nem eszik.

Dr Rudolf Breuss kifejlesztett egy céklalé alapú zöldséglé kúrát amive több mint 45 000 rákos beteget gyógyított meg  >> A BREUSS KÚRA LEÍRÁSA

Cékla receptek:

Csodaital – Miracle Drink (alma,- cékla,- sárgarépalé) rák ellen 

Nyers céklás halsaláta

Rozmaringos céklachips recept

Facebook oldalunk
Ha tetszett a céklalé hatása poszt, vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek

Exit mobile version