Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

Mi a legjobb 7 zsírégető élelmiszer?

Zsírégetés ételek segítségével

A zsírégető, anyagcseregyorsító élelmiszerek  segítenek a zsírok elégetésében és hosszabb időre a jóllakottság érzetét keltik – így segítik a fogyást.

 Mik a legjobb zsírégető ételek? 

A zsírégető élelmiszerek kettős feladatot látnak el, egyrészt segítenek a zsírok elégetésében, másrészt hosszabb időre a jóllakottság érzetét keltik, így kevesebb kalóriát fogunk fogyasztani.

Zsírégető élelmiszerek, ételek amik a fogyókúra alatt segítenek:

Tojás

Zsírégetés tojással – tojás 68 kalória darabja

A tojásnak 78 kalória darabja. A tojás nem csak „táplálkozási erőmű”, tele van fehérjével is. Egyen tojást reggelire! A tojás úgy megfékezi az étvágyat elég, hogy naponta mintegy 330 kalóriával kevesebbet fogyasztunk, mint máskor egész a nap hátralevő részében. Emellett a tojás változatosan elkészíthető a nap bármely szakában ízletes étel készíthető belőle. Csak néhány tojásos recept:

Currys tojás és garnéla koktél – Töltött tojás recept

Sonkás töltött tojás recept

AVOKÁDÓBAN SÜLT TOJÁS (2020 kedvenc receptje)

Zöldséges tojás muffin formában sütve

Madártej bogyós gyümölcsökkel, diétásan

Tojás-diéta 2 hét alatt mínusz 7 kg!

Bónusz tipp: Az egészséges tükörtojáshoz, egy kerámia serpenyőben ecsettel oszlassunk el kevés olajat vagy használjunk főzési sprayt. Az így készült ropogós szélű tojás kevés zsírt tartalmaz.

Vajon egészséges, ha tojást eszel?

Zsírégető Étcsokoládé

Zsírégetés csokival – étcsokoládé 170 kalória, 28 gramm

170 kalória, 28 gramm

Még egy okkal több, hogy megengedhessük magunknak: Egy a koppenhágai Egyetemen kutatásai szerint, ha étcsokoládét nassolunk, máris kevesebbet eszünk az a következő étkezésnél. Miért? Az étcsokoládéban lévő vegyületek lassítják az emésztést, és a teltség érzetet keltik. Egy kis darab étcsokoládé (akkora, mint egy névjegykártya) is megfékezni a sóvárgást sós, édes és zsíros ételek után. Ha szereted a csokit, máris nassolhatsz egy kicsit.

Zsírégető élelmiszerek – Fenyőmag

95 kalória 14 gramm 95 kalória 14 gramm (kb. 84 mag)

El a mandulával! Koreai kutatók szerint a fenyőmag szívbarát zsírsavai növelik a jóllakottságért felelős hormonokat, és úgy érezzük, hogy jóllaktunk. Ugyanezek a zsírsavak tartják sakkban a hasi zsírpárnákat.

A legjobb fogyókúra tabletták, zsírégető szerek >>  

 Sajt

Zsírégető ételek – sajt, 76 kalória, 28 gramm

76 kalória, 28 gramm

Természetesen nem minden sajt zsírégető. Sőtt a legtöbb sajt fajta zsíros, viszont együnk friss kecskesajtot vagy feta sajtot. Ezek konjugált linolsav (CLA) tartalma segíti a teltség érzetet és több zsírt égetnek. A fűvel táplált állatok tejéből készült sajtokban van a legtöbb CLA. Vásárláskor is vegyük ezt figyelembe.

Zsírégetés tejjel ital – Tej – 86 kalória 1 csésze

86 kalória, 1 csésze

A legtöbb ember úgy gondolja, a tej, mint a gyerekek való cucc, de felnőttek éppúgy élvezhetik az előnyeit. Tejfehérjétől (tejsavó és kazein) jobban elmúlik a szomjúság, mint a cukros italoktól. A CLA-ban gazdag tejany agcseregyorsító, harcol a zsírok ellen is.

Mik a fogyókúra tabletták összetevői? Zsírégető tabletta alapanyagok>>

Zsírégető ételek – Narancs, 59 kalória darabja

Fogyás citrusfélékkel

Narancs 

59 kalória darabja

A rostokban gazdag narancs az egyik legjobb választás a gyümölcstálból. Narancs kapta a legmagasabb rangot a gyümölcsök között az ausztrál kutatók által összeállított 38 ételből álló „jóllakottság-index” listában. És a rost harcol zsír ellen is: akik több rostot esznek, kevésbé petyhüdnek el.

Zsírégetés ételekkel – Burgonya, 100g 69 kalória

Zsírégetés Burgonyával

161 kalóriát tartalmaz darabja

A magas szénhidrát tartalmú krumpli gyakran kap leminősítő osztályzatot, de mást érdemel. A krumpli háromszor jobban telít, mint egy szelet fehér kenyér, a jóllakottság index csúcsán áll. Sőt, az ellenálló burgonyakeményítő javítja szervezet zsírégető képességét is. 3 Meglepő Hatása A Krumplinak – Itt A Burgonyalé Kúra

A legjobb fogyókúra tabletták, zsírégető szerek >> 

Forrás  

hasi zsír

A legjobb fogyókúra tabletták, zsírégető szerek >>  

Kalória Kalkulátor – Számold ki, mennyi energiára van szükséged!  

Ha tetszett a zsírégető poszt, vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Exit mobile version