Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

Fehér étel mentes diéta – Fehér ételek kizárva

Fehér étel mentes diéta – Fehér ételek kizárva

Feher étel mentes diéta

Fehér ételek kizárva – Itt a Fehér Étel Mentes Diéta

Jennifer Aniston fehér étel mentes diétája akkor vált ismerté és lett népszerű, amikor kiderült, hogy ez a diéta ami igazán bevált neki.

Jennifer Aniston sok diétát kipróbált már, hallottunk a bébi-étel diétájáról, amit később leváltott a zóna-diétára. A fehér étel menres diétát is már több Hollywood-i sztár kipróbálta.

Fogyasztó tabletták

Ez a diéta nagyon egyszerűen betartható így mindenki jó eredményeket ért el vele. A diéta lényege, hogy ki kell zárni a fehér ételeket. Azaz a fehér lisz(kenyér, a tészta félék és a péksütemények is), a kristálycukor, a bab, valamint a rizs tiltólistások.

Fehér CukorFehér étel mentes diéta

A túl sok cukor fogyasztása a legtöbb diétán tiltólistás. A túl nagy mennyiségű cukor túlstimulálja a hasnyálmirigy működését, s így ugrásszerűen megnő az inzulin termelése. A túlzott inzulintermelésen kívül (ami elhízáshoz vezet) gátolja a fehérjék, a kalcium és sok más ásványi anyag felszívódását, valamint visszafogja jó néhány létfontosságú emésztő baktérium szaporodását is. A cukor károsító hatása így minden szervre kihat.

A cukor az egyik legkárosabb anyag, amit fogyasztunk – és rengeteg élelmiszerről nem is tudjuk, hogy tele van vele. A gyerekek is kivannak téve ennek a veszélynek, ami hatalmas károkat okoz a szervezetben.

 

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek

Eredetileg a májban glukóz (glycogen) formájában halmozódik fel és a máj megduzzad. Ha a máj elérte a növekedésének felső határát, akkor a feles glycogen visszakerül a vérbe zsírsavak formájában. Ezek a test minden kevésbé aktív helyein (has, ülep, csípő, combok stb) rakódnak le, majd az aktív szerveken (szív, vese).

A sok cukor fogyasztása az egész testet igénybe veszi, a vérnyomás is megváltozik.

A vörös vértestek minősége romlik, a fehér sejtek száma túlságosan is megnő, ami lassabb szövetnövekedéshez vezet. A test ellenálló képessége leromlik, mikróbák terjedését idézve elõ. A B vitamin készlet is leapad, mert a cukor-fogyasztás a B vitamint termelő hasznos bél-baktériumok pusztulását váltja ki.

A cukorból az emésztés során erjesztő hatású, amikoris ecetsav, szénsav és alkohol keletkezik.

Fehér Liszt: Fehér étel mentes diéta

A fehér lisztből, mire lebomlik, végül ugyanúgy cukor lesz, ezért nem célszerű fogyasztani. Egy zsömlében nincs semmilyen tápanyag (hacsak nem otthon sütötted teljes gabonákból), mégis képes a belőle keletkezett felesleges cukor zsírpárnaként elraktározódni a szervezetedben.

Dr. William Davis megdöbbentő felfedezést tett: A búzatermékeknek az étrendben való előretörésével párhuzamosan nő derékbőségünk.

A fogyás hamar érzékelhetővé válik, ha a fehér lisztből készült ételeket elhagyjuk. Ha ezeket mellőzük pár nap alatt leadhatunk néhány plusz kilót. Ha a fehér kenyeret kizárjuk az étrendünkből, valamilyen egészségesebb alternatívát kell választanunk mint például a teljes kiőrlésű kenyér. A másik leghizlalóbb dolog amit minden nap fogyasztunk a kristálycukor. Ezt is ki kell zárnunk az étrendünkből, így kénytelenek vagyunk lemondani az édességekről és még a kávénkat, teánkat is természetes cukorpótlóval kell édesítenünk, mint például a stevia.

A glutén okozhatja a 2-es típusú cukorbetegség kialakulását, valamint a lisztérzékeny emberek szervezetében allergiás reakció alakulhat ki a glutén hatására.

A legmegdöbbentőbb azomban, hogy az emberek 29 %-a nem tudja, hogy gluténérzékeny.

Ismerjük fel, hogy a FEHÉR ÉTEL MENTES  diétában nincs semmi ördöngösség, csak oda kell rá figyelnünk mi az amit fogyasztunk.

A pékárukról, a tésztákról és az édességről való lemondás gyakorlatilag rákényszeríti a módszer mellett döntőket, hogy kezdjenek el egészségesen étkezni. A megszokottnál több zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztani, hiszen valamivel ki kell váltani a letiltott élelmiszereket. Így ennek köszönhetően hamar beindul a fogyás.

A fehér kenyér a hazai étrend alapjait jelenti. Talán a legnehezebb és legmegerőltetőbb dolog, lemondani róla. A fentiek tudatában lehetséges, hogy könnyebben megteszed.

Még mindig egy férfiak számára könnyen tartható diéta, a Paleo és a sportolók által használt fehérjediéta. Te is a gluténérzékenyek táborát erősíted?

A káros fehér ételekről való lemondásnak köszönhetően jobb lesz az emésztés és a szervezet könnyebben megszabadul a felgyülemlett méreganyagoktól is. Ezen felül még a bőr is rugalmasabbá válik, hiszen ahelyett, hogy kalóriabombákkal mérgeznénk magunkat egészségesen táplálkozunk.

Fokozza-az-energiád-valamint-a-koncentráló-képességedet-is

 

forrás:

http://testunkegeszsegunk.blog.hu/2013/01/16/a_buza_has_es_a_cukorbetegseg

Facebook oldalunk
Ha tetszett a Fehér étel mentes diéta poszt, vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek

Exit mobile version