Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

Mi az az 5:2 diéta? Hetente csak két napot kell böjtölnöd, a többi napon jöhetnek a finom falatok!

5 2 DIÉTA
Hetente csak két napot kell böjtölni, a többi napon jöhetnek a finom falatok?

Szeretnél végre egy olyan módszert kipróbálni, ami mellet nem kell lemondania a finom falatokról? Nos, az 5:2 diétát éppen neked találták ki! Könnyen követhető és koplalni egyáltalán nem kell. Az 5:2 diéta egy életre szól, és könnyedén tartható!

Hogy mi az 5:2 diéta alapja?

 Hetente csak két napot kell böjtölni, a többi napon jöhetnek a finom falatok!

Michael Mosely és Mimi Spencer kidolgozott egy úgynevezett „szakaszos böjt” diétát, aminek a sikere abban rejlik, hogy 5 napig minimális kontrollal bármit és bármennyit megehetsz.

Nem kell sem szétválasztani, sem kalóriát számlálni, sem pedig lemondanod valamelyik ételcsoportról. Ráadásul a böjtnapokat, -amikor a nőknél 500, a férfiaknál 600 kalóriára kell csökkenteni a napi energiabevitelt- te választod ki!

 Így nem kell feszengve koplalni az ünnepi asztalnál vagy a baráti összejöveteleken sem.

 

Professzor Andrew Jotischky állítja divatos diéták – mint például a 5: 2 diéta amiért Beyoncé is rajong- nagyon hasonlóak a középkorban szokások szerzetesek az étkezési módjaihoz.

Az 1 hetes diéta mellé ajánlott a Rasberry ketone. Elégeti az összes nem kívánatos zsírt, így veszítve el a felesleges kilókat. A termék málna, keserű narancs, zöld tea levél, guarana mag és acai bogyó gyümölcskivonatot tartalmaz.

Így nem kell feszengve koplalni az ünnepi asztalnál vagy a baráti összejöveteleken sem.

Hogy mi az 5:2 diéta alapja?

Michael Mosely és Mimi Spencer kidolgozott egy úgynevezett „szakaszos böjt” diétát, aminek a sikere abban rejlik, hogy 5 napig minimális kontrollal bármit és bármennyit megehetsz.

GONDOLTAD VOLNA, HOGY A CSOKOLÁDÉVAL FOGYNI LEHET?

Ez mind az 5:2 diéta előnye

A KALÓRIA KALKULÁTOR MEGMONDJA MENNYI KALÓRIÁRA VAN SZÜKSÉGED!

Ez heti 2 napon át érvényes, a hét többi napján, a maradék 5 napban viszont szabadon válogathatunk kedvenc ételeink között, bármit ehetünk.

Heti két böjtnappal nemcsak tartós fogyást érhetünk el, de egészségesebbek és kiegyensúlyozottabbak is leszünk.

Íme pár alacsony kalóriatartalmú nassolnivaló az 5:2 diétához

harapnivalók 100kalóriáig

Kalóriatáblázat
Hogyan csökkentsük a kalóriabevitelt?

Gyors és ugyanakkor finom módszer a túlsúly leküzdésére

Fogyasztó tabletták

„Az 5:2 diéta forradalmian új étkezési módszer, a lakmározó és a böjtölő napok váltakozására épülő étrend, amely már sokak életét gyökeresen átalakította. Ez a létező legegyszerűbb, legrugalmasabb fogyókúrás program amely egyúttal hozzájárul az egészségi állapotunk javításához.”

„Ha Az 5:2 diéta elveit követjük, nem kell lemondanunk egyetlen kedvelt ételünkről sem, mégis kiaknázzuk a helyes táplálkozás jótékony hatásait: az időszakos kalóriacsökkentés segít megelőzni olyan rettegett betegségek kialakulását, mint a rák, a szív- és érrendszeri problémák, az Alzheimer-kór, a 2-es típusú cukorbetegség.”

„Amennyiben heti egy-két napon át a megszokottnál kevesebb táplálékot veszünk magunkhoz, olyan helyreállító üzemmódba vált a szervezetünk, amely gyógyítóan hat a testünkre és ugyanakkor élesíti a gondolkodásunkat. Már jelenleg is több tízezernyi férfi és nő követi.”

„Kate Harrison ismert újságíró, aki saját tapasztalatai alapján jól ismeri a túlsúllyal küszködő emberek problémáit. Számtalan diétát kipróbált, szembesült az elkeserítő jo-jo effektussal, de végül megnyerte a csatát. Az 5:2 diétában megírja személyes élményeit, bemutatja a módszer tudományos hátterét, és a számtalan remek ötlet, valamint a receptek minden segítséget megadnak ahhoz, hogy mi is sikeresen elsajátíthassuk az időszakos böjtölés forradalmi változásokhoz vezető életformáját.”

A GREEN COFFEE Plus egy olyan forradalmi formula, ami csak úgy falja a kilókat. Azoknak lett kitalálva, és megalkotva, akik fogyni akarnak – könnyű használni, gyors, és hatékony.

 

A Zöld kávébab kivonat ismert a fogyni vágyók körében, nemcsak biztonságos, de hatásos, és megbízható módszer a fogyáshoz. A zöld kávé támogatja az emésztő, és a keringési rendszert, így megtisztítja a testet a toxinoktól.”

Biztos siker: 5:2 diéta kiegészítve green coffee kivonattal  >>

Biztos siker: 5:2 diéta kiegészítve green coffee kivonattal

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Facebook oldalunk

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek

Exit mobile version