Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

Öregedés,- és betegségmegelőző szulforafán – Sulforaphane

Szulforafán – Sulforaphane

A szulforafán (Sulforaphane)  egy olyan vegyület, amely számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, beleértve az erős rákellenes hatást. A szulforafán a legerősebb  Nutrigenomikai (genetikai táplálék) aktivátorként működik.

A szulforafánt (Sulforaphane) a keresztes virágú zöldségek tartalmazzák.

A szulforafánt (Sulforaphane) a keresztes virágú zöldségek tartalmazzák. Ha a pajzsmirigy egészséges akkor bátran, akár nagy mennyiségben fogyasszunk keresztes virágú zöldségeket. Szemben a terjedelmes antioxidáns molekulákkal a szulforafán egy vékony molekula, ami könnyen képes keresztülhatolni a bélrendszerben, bejutva a véráramba, majd onnét a sejtfalon keresztül a sejtekbe.

A szulforafán hatásmechanizmusa:

Több mint 200 védelmező gént képes bekapcsolni, ezáltal beindítva a sejtek természetes védelmi rendszerét. Ezen 200 védelmező gén közül néhány tartalmazza azt a DNS kódot, ami erős antioxidánsok termelését indítja el. Ide tartozik a Glutation, ami jelentős szerepet játszik a sejtek védelmében.  A méregtelenítő enzimek termelését is aktiválja, amik a toxikus anyagokat közömbösítik, még mielőtt azok a sejtjeinkben kárt tennének. Úgy is gondolhatunk rá, mint egy felturbózott tisztító rendszer.

 

 

Heart Tonic©— már az első használatot követően normalizálja a vérnyomást és hosszan tartó hatást biztosít

A termék 
megelőzi az agyvérzés és az infarktus kialakulását!

Milyen élelmiszerek tartalmaznak szulforafánt? A Top 10 öregedésgátló étel >>

Brokkoli csíra, több szulforafánt tartalmaz, mint bármely más szulforafánban gazdag zöldség, beleértve a kifejlett brokkoli.

Brokkoli maga nem olyan magas szulforafán tartalmú mint a csíra, de ez még mindig az egyik legjobb a listán. Nyersen vagy enyhén párolva fogyasztandó. 

10 napos méregtelenítő, brokkoli diéta

Karfiolt, mint a brokkoli  fehér testvérét emlegethetjük. Ez is egy sokoldalú zöldség, amelyet gyakran használnak nyersen is. 

Próbáld ki a KARFIOL PIZZA receptet!

Kelbimbó egy nagyszerű forrása a szulforafánnak. Ahelyett, hogy a forró vízben főznénk, próbáljuk csak enyhén gőzölni.

 

Az Acai bogyó segít a fogyásban, véd az öregedés ellen

Az Acai bogyó antioxidáns, fiatalít, javítja a vérkeringést, a koncentrációt, csökkenti a koleszterint, segíti a fogyást, az elalvást, növeli a potenciát

100% pénzvisszafizetési garancia! Rendeld meg most!

 

Kelkáposzta nagy mennyiségben tartalmaz szulforafánt. Ahogy minden más zöldséget, úgy a kelkáposztát is minél kevesebbet főzzük, annál jobb.

A kelkáposzta magas flavonoid tartalma miatt segíti mell térfogatának növekedését.  

Mellnövelő gyógynövények >>

Vörös káposzta valamivel kevesebb szulforafánt tartalmaz mint kelkáposzta. Vörös káposzta ideális salátákba, de lehet enyhén főtt krumplit is vörös káposztával keverni

Karalábé,  is egy jó forrás.  A nyers karalábé kiváló növényi tálak  vagy mártogatós ételek kiegészítője.

A kelkáposzta az egyik legegészségesebb zöldség, aminek az egyik oka a sulforaphane tartalma. Próbáld ki a nyers káposzta zöld turmixokat >>

Leveles káposzta is jó  szulforafán forrás. Zöld turmixokhoz vagy szendvicsbe is finom.

A torma is a káposztafélék közé tartozik, és mint a fent felsorolt zöldségek, ugyanúgy tartalmazza  a szulforafánt. Rendszeresen adjunk hozzá egy kis tormát a receptekhez és máris növelhetjük az egészséges tápanyagok bevitelét.   Főzés során a zöldségek szulforafán tartalma csökken, így érdemes minél több nyers zöldséget fogyasztanunk.

Nyers étel diéta

Ha tetszett a Öregedés,- és betegségmegelőző méregtelenítésről szóló poszt, vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon! Facebook oldalunk

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek

Exit mobile version