Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

Szárított füge és almaecet diéta – Tökéletes recept a felesleges zsír eltávolítására

almaecet diéta

Almaecet diéta felturbózva! Ezért őrül meg a világ: ezrek fogytak és gyógyultak ezzel a szimpla, 2 összetevős recepttel!

szaritott fuge és almaecet fogyókúra

Itt az almaecet diéta egy továbbfejlesztett, hatékonyabb változata 2 hét alatt lefogysz!

Ez a szer nemcsak a hájjal, de a vérerekben lerakódott zsírral is elbánik, amely különben súlyos érrendszeri betegségeket okozhat. Ha a szemhéjadon, vagy egyéb helyeken kis zsírgöbök vannak, az azt jelzi, hogy elzsírosodott a véred. Tegyél ellene és előzd meg az elhízás okozta betegségeket!

Ha felesleges zsír van a testeden, ez a fogyókúrás megoldás 2 hét alatt megszabadít mindtől!  Csak 2 hozzávaló kell hozzá!
Mivel a gyors életmód, a helytelen táplálkozás és a fizikai aktivitás hiánya manapság nagyon elterjedt, egyre több a túlsúlyos ember. Számukra elengedhetetlen ez a házi zsírégető szer.

Fogyasztó tabletták

Ez a szer nagyon egyszerű és könnyen elkészíthető:

Hozzávalók:

Szárított füge és Almaecet diéta

A 95% vizet és kevés savat tartalmazó almaecetben olyan fontos és értékes tápanyagok találhatóak, mint a kalcium, a fluor, a magnézium, a nátrium, a foszfor, a szilícium és a kálium, emellett rengeteg aminosavat, enzimet, vitamint, komplex keményítőt és rostot tartalmaz, nem beszélve béta-karotin- és pektintartalmáról.

A füge értékes rostokat tartalmaz, ezért a testsúlycsökkentésben igen hatékony. Készítsük el a fogyókúrás gyógyszert este, és kezdjük el inni a következő reggel.

A fügés almaecet elkészítése:

Vegyünk három szárított fügét, Szúrjuk ki őket fogpiszkálóval az oldalán, majd helyezzük egy üvegedényben, amelybe két deci almaecetet öntünk rá.

Hagyjuk állni egy éjszakát és reggel együk meg a három fügét. Az ecetet ne öntsük ki, mert újra használjuk a következő fogyasztó adag elkészítéséhez, csak tegyük bele ismét a három fügét azonos módon.
A kúra 14 napig tartson.

Miben segíthet az almaecetes diéta?

Évezredek óta használták az ecetet tartalmazó vegyületeket feltételezett gyógyító tulajdonságaik miatt. Erőnövelésre, „méregtelenítésre”, antibiotikumként, sőt skorbut kezelésére is használták. Noha az almaecetet már senki sem használja antibiotikumként (legalábbis senkinek sem szabadna), napjainkban a fogyókúrázók körében népszerú.

Mi a bizonyítéka az almaecet diéta hatékonységának?

Elhízott patkányokon és egereken is végzett vizsgálatok azt sugallják, hogy az ecetsav megakadályozhatja a zsírlerakódást és javíthatja az anyagcserét. A ma már széles körben ismertett, embereken végzett tanulmány egy korai, 2009-es vizsgálat, amelyben 175 ember vett részt, akik naponta 0, 1 vagy 2 evőkanál almaecetet tartalmazó italt fogyasztottak. Három hónap elteltével azok, akik ecetet fogyasztottak, szerény súlycsökkenést (2-4 fontot) és alacsonyabb trigliceridszintet mutattak, mint azok, akik nem ittak almaecetet.

További kutatási eredmények az almaecet diéta hatékonyságáról

Egy másik kis tanulmány kimutatta, hogy az ecet fogyasztása elősegítette az evés utáni teltségérzetet, de ez azáltal, hogy hányingert okozott. E tanulmányok egyike sem (és egyiket sem találtam az orvosi szakirodalomban) nem vizsgálta kifejezetten az almaecetet. Egy újabb tanulmány véletlenszerűen 39 vizsgálati alanyt jelölt ki arra, hogy 12 hétig kövessenek egy korlátozott kalóriatartalmú almaecetet vagy egy korlátozott kalóriatartalmú diétát almaecet nélkül. Míg mindkét csoport fogyott, az almaecet csoport többet fogyott. Mint sok korábbi tanulmány, ez is meglehetősen kicsi és rövid távú volt.

Összességében nem meggyőzőek azok a tudományos bizonyítékok, amelyek szerint az ecet fogyasztása (akár almafajta, akár nem) megbízható, hosszú távú eszköz a túlsúly csökkentésére. (Másrészt számos tanulmány azt sugallja, hogy az ecet megakadályozhatja a vércukorszint kiugrását prediabéteszes és 2-es típusú cukorbetegeknél azáltal, hogy gátolja a keményítő felszívódását – ez talán még egy nap téma.) Még az almaecet támogatói között is fogyás vagy egyéb egészségügyi előnyök, nem világos, hogy mikor kell almaecetet inni (például, hogy van-e a napnak egy bizonyos időszaka, amely a legjobb lehet?), vagy hogy mennyi almaecet naponta az ideális.

Van-e hátránya az almaecetes diétának?

Sok természetes gyógymód esetében úgy tűnik, hogy kicsi a kockázat, ezért általános megközelítés a „miért ne próbálná ki?” A magas ecettartalmú diéták esetében azonban néhány figyelmeztetés szükséges:

Az almaecetet hígítani kell!

Magas savtartalma jobban károsíthatja a fogakat, ha „egyenesen” kortyolgatjuk – jobb, ha vinaigrette salátaöntet összetevőjeként fogyasztjuk.
Beszámoltak róla, hogy alacsony káliumszintet okozhat. Ez különösen fontos azok számára, akik olyan gyógyszereket szednek, amelyek csökkenthetik a káliumszintet (például a magas vérnyomás kezelésére használt szokásos vízhajtókat).
Az ecet megváltoztathatja az inzulinszintet. A cukorbetegeknek különösen óvatosaknak kell lenniük a magas ecettartalmú étrendben.

forrás

Facebook oldalunk
Ha tetszett a Szárított füge és almaecet diéta poszt, vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek

Exit mobile version