Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

A sárgabarack megelőzi és gyógyítja a rákot? A sárgabarack 7+1 hatása amit eddig nem ismertél!

A sárgabarack megelőzi és gyógyítja a rákot?

A SARGABARACK 7+1 HATASA

A sárgabarack vagy kajszibarack nagyon erős antioxidáns hatású, ami meggátolja a rákos sejtek, rákos daganatok kialakulását.

A sárgabarack pozitív hatásai szervezetünkre:

  1. A kajszibarack növeli a sejtek energia tartalmát, és élettartalmát. Elősegíti a vérképzést és képes csökkenti az asztmás jellegű panaszokat.
  2. A kajszibarackban kiemelkedően magas az A-, C-, B1-, B2-, B17-vitamin. Emellett még béta-karotint, káliumot, kalciumot, foszfort és ként is tartalmaz.
  3. A barackkal megerősíthetjük immunrendszerünket, betegségeket előzhetünk meg és még bőrünket is széppé varázsolhatjuk.
  4. A kajszibarack fontos szerepet tölt be a szövetek és a csontok újjáépítésében.
  5. A kajszibarack összetevői nagy szerepet játszanak a különféle vírusok és baktériumok fertőzéseinek a leküzdésében, semlegesítésében.
  6. A sárgabarack aszalt formában segít a vérnyomás csökkentésében és a  tápanyagai meggátolják a  szív- és érrendszeri  betegségek kialakulását is.
  7. A kajszibarack kén tartalma jótékony hatással van a bőrünkre, simává és fiatalossá varázsolja.
  8. Nagyon erős antioxidáns hatása van, ami meggátolja a rákos sejtek, rákos daganatok kialakulását, illetve segít meggyógyítani, a már kialakult daganatos megbetegedést.

 „A tudomány mai ismeretei szerint csak egyetlenegy  embercsoport mentes a rákos megbetegedésektől.

Ez a teljes immunitást élvező kis közösség  a hunza törzs Kasmír északnyugati hegyvidékén, s tagjai híresen hosszú  életűek.”

A sárgabarack pozitív hatásai szervezetünkre

B17 vitamin (cián), méreg vagy gyógyszer?

A hunza törzs fő tápláléka az antioxidánsokkal teli sárgabarack!

Dr. Robert McCarrison, a világszerte nagyra becsült brit sebész és orvos ezt írta az amerikai orvosszövetség újságjának 1922. január 7-i számában: „A hunzáknál nincs ismert rákos eset. Ennél a népnél hatalmas sárgabarack-ligetek vannak. Az érett barackot a napon szárítják meg, és igen bőséges mennyiségben fogyasztják.”

 

Ennek a baracknak a magja, cián tartalmaz, mégis életmentő lehet a daganatos megbetegedések kezelésében.

Még több rákellenes természetes gyógymód itt >>>

Posted by Testünk on Thursday, 5 May 2019

Exit mobile version