Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

Cellulitisz? – Nincs több narancsbőr

narancsbőr

Cellinea narancsbőr elleni készítmény rendelés

A narancsbőr szinte népbetegség.
Mit tehetünk a cellulitisz ellen, a narancsbőr eltüntetése:

A narancsbőr (celulitis) elleni stratégiánk 4 pontból állhat:

– Mozgás
– Méregtelenítés, nyirok aktiválás
– Bőrfeszesítés
– Anyagcserefokozás
Celinea a forradalmi sikerű csodaszer

Hogyan alakul ki a cellulitisz?
A narancsbőr úgy alakul ki, ahogyan nő a köröm, a haj, tehát szépen, lassan, észrevétlenül, majd egyszer csak szembetűnővé válik.

A közhiedelemmel ellentétben nem csak a nők betegsége a cellulitisz, hanem a férfiaké is, bár mivel a kötőszövet gyengesége a narancsbőr alapvető oka, inkább fordul elő a hölgyeknél, mint az uraknál. A nők a nagyobb vízvisszatartó képességük révén, a kötőszöveti rugalmasságuk révén veszélyeztetettebbek a cellulitiszre, mint a másik nem. A zsírsejtek a bőr alá vannak lekötve a bőr felszíni rétegében végződő kötőszöveti „zsinórokkal”. A zsírsejtek, ha megduzzadnak az eredeti méretükhöz képest, akkor meghúzzák ezeket a kis „zsinórokat”, s azok bőrfelszínén lévő része behúzódik- feszes a „zsinór”- a többi rész pedig a szép hízott zsírsejtek miatt kiemelkedik. Így lesz olyan a bőr, mint a narancs, vagy a paplan.

Fogyasztó tabletták

Cellinea narancsbőr elleni készítmény rendelés

A Cellulitisz keringési betegség?

A legújabb kutatások szerint a cellulitisz nem csupán esztétikai probléma, hanem a vénás keringési betegség 0. fokú stádiuma!

Ezért, ha valakinek évekig, évtizedekig a vénás keringésének a megnagyobbodott zsírsejteken, szöveteken kell átpréselődnie, előbb-utóbb eljut a vénás megbetegedés következő stádiumába a nehéz láb érzésig, a seprűvénákig.

Később már egyértelműen látható vénás keringési betegség, majd a visszértágulat. Tehát minél előbb próbálunk meg kibújni a narancsbőrünkből, s próbáljuk meg enyhíteni a cellulitisz meglétét, annál egészségesebbek maradhatunk!

A cellulitisznek is vannak fokozati, megjelenésében szintén 4 stádiumot különböztetünk meg.

Miért van, hogy a már tizenéves korban is megjelenik a celulitis?

A zsírsejtjeink, amelyek a cellulitiszben mint egy szivacs megduzzadnak, a szervezetünk depóniái. Minden olyan mérgező anyag, amellyel nem tud a szervezetünk megküzdeni, mind-mind a zsírszövetünkben raktározódik. Ide transzportáljuk a környezeti vegyszereket, a kozmetikai-ipar különböző anyagait, az E-számos adalékanyagokat.

Hasonló méreganyagokat tartalmaz a kávé, az alkoholos italok, a kóla, a mesterséges anyagokat tartalmazó üdítők, és a legtöbb tartósítószeres étel. Ezért fordul elő, hogy sokszor vékony testalkatú embereken, fiatal lányokon, akár gyerekeken is megjelenik.

Tehát a cellulitisz egyik oka az élelmiszeripar. A növénytermesztés áldozata lesz a nők combja, karja, a bőre. Sokkal több cukrot, zsírt és szennyező anyagot viszünk be a szervezetünkbe, amelytől az a nyirokkeringéssel, a vesén, a májon, a tüdőn, a bőrön, a bélrendszeren keresztül meg tud szabadulni.

Hogy mégis „egészséges” maradjon a szervezetünk, marad a zsírsejteken belüli elraktározás.

Természetesen a zsírsejtek kiürülését és a méregtelenítést lehet fokozni különböző dolgokkal:

Ezek mind-mind a kiválasztás fokozásán és a közömbösítésen keresztül hatnak! A mozgásszegény életmód természetesen nem használ a cellulitisznek, bár vannak nagyon vékony, sportoló nők is, akik narancsbőrrel küszködnek, hiszen a kötőszövetek lazasága a nőiességből fakad.

A Cellinea – azáltal, hogy ellensúlyozza zsírsejtekben levő káros hatásokat, és fokozza a kötőszövetek zsírsejtek körüli „hajlékony pontjainak” rugalmasságát – már a sejtek szintjén megszűnteti a narancsbőrt.

Akciók most! Klikk a képre >>

Cellinea narancsbőr elleni készítmény rendelés

Ha tetszett a narancsbőr poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek

Exit mobile version