Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

Koronavírus hírek – Hogyan sikerült Kínának legyőzni a koronavírust 2020-ban?

Koronavírus hírek - Covid is over in China
Koronavírus hírek – hogyan sikerült Kínában?

Kína legyőzte a vírust hangzik a koronavírus hírekben. De mi segített ebben?

A 2-14 napos lappangás (átlagosan 5,1 nap) után a láz, hangzik el a koronavírus hírekben. Később köhögés, légzési nehézség, hidegrázás tünetek az enyhétől a súlyosig jelentkeznek.

A koronavírus (COVID-19) azért veszélyes, mert a tüdő szöveteiben lévő sejteket elpusztítja, a fertőződött beteg nehezen lélegzik, a csökken a szervezet oxigénellátása még a kritikusan fontos szervek esetében is.

Ha az olaszországi, a spanyolországi halálozási arányokat nézzük elsírjuk magunkat. Magyarország még szerencsés helyzetben van, de itt az ideje, hogy fellépjünk a halálozási arány csökkentésére.

Koronavírus hírek, Összefogás a vírussal szemben

Van mit tanulnunk más országoktól, különösen Kínától, hogy megússzuk ezt a fertőzést.

Kina az orvosi segítség mellett alkalmazta a hagyományos kínai orvoslás tapasztalatait. A hagyományos kinai orvoslás gyógynövényeit Vuhánban is felhasználták mind megelőzésre mind gyógyításra. Megfigyeléseket végeztek, ezek következtetéseit is rögzítették.

A Vuhani lakosság 90 %-a megfertőződött a betegséggel, februárban már csökkentek a fertőzések, márciusban pedig bejelentették a vírus terjedésének megakadályozását.

Mi volt Kínában a koronavírus ellenszere?

Vuhanban tesztelték és igazolták a gyógynövények hatását

A természetes gyógymódok hatására az enyhe tüneteket mutató fertőzések gyorsabban gyógyultak.

A hagyományos kínai orvoslás és a tudományos orvosi segítségnyújtás összefogásávál sikerült a vírust megfékezni.

A hagyományos kínai gyógyászat elemei csökkenthetik a magas lázat,segítik a tüdő oxigénellátását, a sejtszintű oxigénellátását. Csökkentik a tüdőfibrózist ami a Covid-19 okozta leggyakoribb halálozási ok.

A vírusoknak szükségük van egy gazdára, amiben megélhetnek, és szaporodhatnak. Avírusok nem élő sejtek, szért a vírusoknem gyógyíthatóak antibiotikumokkal. Annyira kicsik, a baktériumokhoz képest azoknál 1000x kisebbek.

Fontos megérteni hogyan terjed a vírus

Coronavirus koronavirus

A koronavírusnak (COvid-19) tüskéi vannak, amik proteineket bocsájtanak ki. A vírus behatól a gazdasejtbe és megpróbálja reprodukálni magát. Mivel cseppfertőzéssel terjed, ha a vírus bekerül a szervezetbe, az immunrendszer elindít egy reakciót a Citotoxikus (vagy killer) T-sejtek segítségével.

A koronavírus hírek gyakran megerősítik, ha erős az immunrendszered, az interferonok megvédenek a vírusok interferációitól. Ezek az interferonok jelző molekulákkent működnek, jelzik a sejteknek a vírus jelenlétét, amik ennek hatására összefognak a vírus legíőzéséhez.

Immunerősítés Koronavírus Covid-19 megelőzése / gyógyítása Jane Yau Ganoterapist

A Koronavírus nagyon fertőző, de a halálozási ráta mégis viszonylag alacsony a Koronavírus hírekben

Mi a legjobb megoldás? Kerüld a járványt, tápláld az immunrendszeredet a megfelelő tápanyagokkal.

Mivel tudjuk megerősíteni az immunrendszert?

A mozgás alapvetően fontos ahhoz, hogy az immunrendszerünk megfelelő állapotban legyen. Meg kell találni a módját, hogy otthon is mozogni tudjunk. TV nézés közben is lehet mozogni

Az alvás is alapvetően fontos. Napi 6-8 óra alvásra van szükségünk. De ez nem mindegy mikor történik.

A szerveink egy-egy meghatározott időben méregtelenítenek. A májnak is fontos, hogy megfelelő állapotban legyen.

Naponta 4x kellene lúgosító élelmiszereket fogyasztani, (Zöldség, Gyümölcs) A baj ott kezdődik, hogy a mai zöldségek és gyümölcsök vitamin-. és tápanyagtartalma töredéke a pár évtizeddel ezelőttinek. Ennek egyik oka a nagyüzemi gazdálkodás, a termőtalaj folyamatos kihasználása. A spirulina például egy olyan szuperélelmiszer, aminek tápanyagtartalma a NASA szakembereit is meggyőzte arról. hogy igen ez a fajta élelmiszer tökéletesen biztosítja az űrhajósok leterhelt szervezetének a tápanyagellátását.

A Spirulina erősíti a testet javfítja az agyfunkciót Spirulina supports body and brain

A savasító elelmiszerekből (hús, hal, tejtermékek, cukor) kevesebbet fogyasszunk. Emelett a csökkenteni kell az ételek mennyiségét

Európában rengeteg DXN termék megtalálható, mindenki megtalálhatja a saját kedvencét.

Turmixoljuk a gyümölcsleveket a gyógygomba termékekkel, így böjt alatt is megfelelő állapotba kerülhet az immunrendszer.

Az időszakos böjt fel tudja „tuningolni” a szervezetünket.

Stressz okozta állapotok

Csökkentsük a stressz okozta negatívhatásokat. A Sunya terápia ezt számlálással végzi. Visszaszámlálni és figyelni a szervezetre.

A GANOTERÁPIA A MEGELŐZÉS MAGA

GANODERMA GYÓGYGOMBA TERMÉKEK – A SZERVEZET ÖNGYÓGYÍTÁSÁHOZ! GANODERMA GOMBA SPIRULINA

A DXN 27 éves tapasztalatával a világ több mint 180 országában jelen van. Dr Lim ganoterapeuta kifejlesztette és oktatja a pecsétviaszgomba és a többi gyógynövény alkalmazását.

A pecsétviaszgomba kétféle kivonata az RG és GL a ganoterápia alapja. Ez a pecsétviaszgomba tulajdonképpen élelmiszer, amit bárki életkortól függetlenül fogyaszthat. Dr Lim megerősítette, hogy a pecsétviaszgomba RG és GL nagyon fontos az immunrendszerünk számára, a vírusfertőzések leküzdésére is.

Arra bíztat minket Dr Lim, hogy ezekből a termékekből mega dózist fogyasszunk a koronavírus fertőzés esetén. A szúnyogok által terjesztett denque láz a kanyaróhoz hasonló. Kezelésében a kritikus állapotban lévő betegeknek is segített a pecsétviaszgomba (ganoderma). Az egyik beteg 10 kapszulát szedett óránként, 3 nap alatt meggyógyult.

Szintén egy 3 éves fertőzött esetén 5 db ganoderma GL kapszulát adtunk minden órában, ő is 3 nap alatt gyógyult meg.

ENZIMEK ÉS A GANOTERÁPIA

Sajnos a legtöbb ember szervezetéből hiányoznak a megfelelő enzimek. A cordypine a legjobb enzimet adja a DXN termékek közül. Javítja a tüdő működését.

A spirulina is fontos része a ganoterápiának. A spirulina nagyon gazdag mikrotápanyagokbean, főleg krolofillban. Ez segíti a máj, a lép működését, a vérképzést.

A ganoterápia sokéves tapasztalatában a Cordyceps nagyon fontos szerepet kapott a Covid-19 járvány idején. Segíti a tüdő oxigénellétsát, az immunitást, és segít megelőzni a tüdőfibrózis kialakulását.

Az oroszlánsörény fontos a végbelek szempontjából, ami elengedhetetlen a jó immunrendszer múködésében. Elősegíti a véredényekben a véráramlását.

Az oroszlánysörény gomba és a cordyceps együttes alkalmazása megfelelő segítséget adhat a koronaviruls elleni küzdelemben

Morinzhi

Kiváló termék a testi és a mentális egészség fejlesztésére. Kocsó László több mint 1 éve megiszik naponta egy egész üveg morinzhit, így biztos vagyok benne az ő immunrendszere biztonságban van.

ANDRO-G

Indiában a madárinfluenza nagyon kevés áldozatot követelt. Ez azért van mert sokan naponta fogyasztották az ANDRO-G-t. A terméket a DXN hivatalos forgalmazótól lehet beszerezni.

A méreganyagok és a szervezet

A méreganyagok felgyülemlése a szervezetben az emésztésből, vagy a levegőszennyezésből is eredhet. A pecsétviaszgomba (ganoderma gyógygomba) támogatja a szervezetet, a test képes lesz magát meggyógyítani. Az immunrendszerünk fog minketmegvédeni.

A pecsétviazgomba adagolása egyéni, de mivel ez egy élelmiszer, nem kell az adagolását minimalizálni. 

A pecsétviaszgomba gyógyhatású élelmiszer

KÉZMOSÁS ÉS ALAPSZABÁLYOK

Zuhanyozzunk le

Forrás: Jane Jau ganoterapeuta webinár 2020.03.30

Tags: koronavírus hírek, koronavírus magyarországon

Exit mobile version