Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

Természetes segítség a ráncok ellen

Bőrfiatalítás, ránctalanítás, ráncok, fiatal bőr, feszes bőr, puha bőr

Házi receptek ráncosodás ellen

Természetes segítség a ráncok ellen

Hogyan szabaduljunk meg a ráncoktól?   Természetesen!

1. Ráncosodás ellen méz

Méz képes eltávolítani a ráncokat. Hogyan? Ez nagyon egyszerű, mossuk meg az arcot először meleg vízzel majd dörzsöljünk egy kis mézet  az arcra, és hagyja hatni 20-30 percig. Ezután öblítsük le arcot ismét meleg vízzel újra és frissítsük fel jégkockával.

2. Ráncosodás ellen olívaolaj és citrom

Olívaolaj segíthet a bőrt nedvességtartalmának pótlásában. Gazdag C, D, és E-vitaminokban, antioxidánsokban és a vasban, ami mind hasznos a bőr regenerálására. Emellett a citrom világosabbá és ragyogóvá teszi a bőrt. A citromos olívaolaj és segít csökkenteni a ráncokat a bőrön.

Az olívaolaj fogyasztása csökkenteni az agyvérzés kockázatát

Gempyuri termékcsalád kiemelt tagja a Gempyuri arcmegemelő hatású ampullaolaj 9 különleges összetevővel.

A Gempyuri arcmegemelő hatású ampullaolaj olyan mértékben tünteti el az öregedés jeleit, a ráncokat, a fakó bőrt, ami mindenképpen érezhető és látható lesz. Vásárold meg a termelőtől

3. Ráncosodás ellen tejpor

Tápláló tejpor képes helyreállítani a bőr nedvesség tartalmát. Keverjünk össze 4 evőkanál tejport, 2 evőkanál mézzel és 2 evőkanál meleg vízzel, majd vigyük fel egyenletesen az arcra kerülve a szem és a száj környékét. Takarjuk le az arcod egy kis nedves meleg vizes törölközővel, és hagyjuk rajta 10 percig. Tisztítsuk le a maszkot a bőrről és törülközővel töröljük szárazra.

4. Ráncosodás ellen banán

A banán az egyik leghatékonyabb ránctalanító természetes összetevőket tartalmazza, és könnyen készíthető belőle ránctalanító arckrém. Nyomjunk és passzírozzunk szét egy banánt, amíg krémszerű állagot nem kap. Kenjük fel az arcra és hagyjuk rajta körülbelül 30 percig. Ezután mossuk le meleg vízzel, paskoljuk át a bőrt, de dörzsölni nem szabad.

Uborka arc pakolas

5. Ráncosodás ellen uborka

Uborka is megtisztítja az arcot. Vágjuk vékony szeletekre, majd helyezzük az uborkaszeleteket a tiszta arcra. Puhítja, frissíti és ránctalanítja a bőrt.

6. Ráncosodás ellen kókuszolaj

Szűz kókuszolaj képes a ráncokat eltüntetni.  Tegyünk meleg kókuszolajat az arc minden részére bármikor amikor csak szükséges.  Megtartja az arcbőr feszességét.

7. Paradicsom

Bőrfiatalítás házilag? Próbáld ki a paradicsomot, EGY CSODASZER!!! 

Paradicsom jól táplálja a bőrt. Lehet darabokra vágva, mézzel az arcra pakolni, vagy alkalmazhatunk cukros radírozást is, mint az alábbi videón.

8. Ráncosodás ellen görögdinnye héj

A görögdinnye héjával dörzsöljük be arcot, majd mossuk meg tiszta vízzel. Felfrissíti, és simítja a bőrt.

A vizelethajtó görögdinnye, védi a szívet és jót tesz a férfiasságnak is

9. Ráncok ellen ananász

Ananász sok C-vitamint tartalmaz, ami már magában is nagyon hatékony, ráncosodás ellen. Tegyünk ananász karikákat az arcra, a szem és a száj körül is. Hagyjuk száradni 20 percig, majd öblítsük le meleg vagy hideg vízzel.

10. Ráncok ellen Tea

Tealevél kémiai elemekben gazdag, a legfontosabb közülük katekin. Illóolajos vegyületek, összetett szénhidrátok, fehérjék, különböző aminosavak, vitaminok és ásványi anyagok, pektin stb. A tea egy természetesen egészséges ital. A tea amellett, hogy egészséges, is megőrizni a bőr tisztaságát és ragyogását, késlelteti és csökkenti a szarkalábakat és más ráncokat az arcon, és segít megakadályozni a különböző bőrbetegségeket is.

DXN Gempyuri prémium kozmetikumok

Facebook oldalunk

Ha tetszett a ráncosodás elleni poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Exit mobile version