Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

A jégcsapretek, a retek természetes szexuális teljesítményfokozó, vágyfokozó

Szexuális teljesítményfokozó retek

A jégcsapretek, a retek természetes szexuális teljesítményfokozó, vágyfokozó!  

A jégcsapretek, A jégcsapretek szexualis teljesitmenyfokozo

A jégcsapretek, a retek természetes szexuális teljesítményfokozó.

Az ókori orvosok a retekről úgy emlékeztek, mint a Mars növényére, amely serkentőleg hat a nemi vágyra is. A szerelmi vágy felkeltésére az egyiptomiak is retket ettek. A retek a potencia novelő ételek közé tartozik, egy igazi ősi afrodiziákum.

Retek Szexuális teljesítményfokozó

Mi is az afrodiziákum?  Az afrodiziákum Afroditéről, a görög istennőről kapta a nevét.  Az afrodiziákum egy olyan anyag, amely a hagyományok szerint élénkíti a nemi vágyat és a nemi aktivitást. Ilyen hatással bírhatnak a különböző gyökerek(ginzeng), ételek, állatok bizonyos testrészei illetve a tesztoszteron hormon is.

A nemi vágykeltő hatást a retekben is kimutatták, főként a magjaiban. 

Olvass tovább a retekcsíráról.. Az egyiptomiak, a rómaiak, az indiaiak és a japánok is afrodiziákumnak tekintették a retket.  A férfiasság megőrzése és a lehetőségekhez képest állandó csúcson tartása fontos és kényes kérdés. Ajánlott potencia növelő ételeket és retket fogyasztani, de ha a biztos eredmény a benned rejlő tesztoszteron hormonok szintjét teszed rendbe.

TUDTAD, HOGY A MACA-VITA KÁVÉVAL IS FOKOZHATOD A SZEXUÁLIS TELJESÍTMÉNYEDET?

A tesztoszteron hatására jön létre a nemi vágy. A reteknek nagyon jó gyógyhatása van, de nem szabad túlzásba vinni a fogyasztását. Ha túlságosan tömören fogyasztjuk a retek-lét, károsíthatjuk az emésztési szerveket. Azok, akik gyomor-, vagy bélgyulladásban szenvednek, nem fogyaszthatnak nagyobb mennyiségben reteklét.

Érdekel más  TERMÉSZETES AFRODIZIÁKUM is?

A csípős gyömbér kedvezően hat a vérkeringésre és a vérellátásra – a nemi szervek környékén is. Ezáltal növeli azok érzékenységét, így még intenzívebb élményt garantál.

MINDEN NAP VALENTIN NAP – 2 SZUPER VÁGYFOKOZÓVAL

A természetes gyógymódok kedvelőinek figyelmébe ajánljuk a Cordyceps gyógygombát, mint a tökéletes teljesítményfokozó életerőt.

A

A Vigrax a merevedési zavarok kezelésének tudományosan bizonyított, biztonságos és hatékony módja.

A tesztoszteron számtalan dologért felelős a libidó növeléséért, a szőrnövekedés, kialakulásáért. A tesztoszteron segíti az izomtömeg növelését és megtartását és a férfiasság szinten tartását is.

 

Természetes szexuális teljesítményfokozó szer

A Vigrax, a többi merevedési zavarok elleni termékkel szemben, egy olyan gyógyhatású készítmény, melyet a kiegyensúlyozott napi étrend részeként célszerű szedni. Az egyes összetevők arányát, a pontos receptet és a gyártási műveleteket minden illetékes hivatal jóváhagyta. Szabadalmazott receptünket védjük a látszatsikereket hajszoló vetélytársak hamis termékeivel szemben. Csak a Vigrax az IGAZI recept, melyben a férfiak mindenhol megbíznak. A nemi vágy serkentő, vágyfokozó retek nemcsak serkenti a vágyat, de a jégcsapretek enzimjei és kéntartalmú vegyületei segítik az emésztést is. Magas a rost- és alacsony kalóriatartalma ezért fogyókúrázóknak, diétázóknak kimondottan javasolt.

Természetes potencianövelő tabletta

Méregtelenítő jégcsapretek diéta

Tisztelt Látogatónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást. Ha tetszett a szexuális teljesítményfokozó, vágyfokozó poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Facebook oldalunk

Exit mobile version