Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

Hagyma talpra tapasztva

Hagyma talpra tapasztva

Hihetetlen! Ezért tegyél hagymát minden este a talpadra!

Hagyma talpra

Méregtelenítés nagyon olcsón és egyszerűen! HAGYMA TALPRA

Hihetetlen! Ezért tegyél hagymát minden este a talpadra!

A hagyma antibakteriális tulajdonsága a talpadon keresztül is hatásos! 

Ma, a természetes gyógyulás lehetőségeinek újrafelfedezése korában ismét a reneszánszát éli a talpon keresztül ható gyógymódok alkalmazása.

Hagyma a talpon

Hogyan kerül a hagyma talpra? 

A kínai orvoslás már évszázadok óta ismeri, és alkalmazza ezt a módszert. A talpra helyezett hagyma erősíti az immunrendszert, enyhíti a megfázás és az influenza tüneteit. Az éjszaka folyamán a hagymában található illóolajoknak és foszforsavnak lehetőségük nyílik a talpunkon keresztül felszívódni és semlegesíteni a kórokozókat, baktériumokat, vírusokat és kórokozókat. Ez a szuper zöldség a benne lévő kénvegyületeknek köszönhetően még hajunk és körmünk egészségéről is gondoskodik, és még az izmaink is hálásak ezért a különleges módszerért.Hagyma talpra

A módszer lényege, hogy éjszakára  hagyma karikát helyeznek a zokniba. Felismerték ugyanis ennek a módszernek azt a hihetetlen hatását, amire senki nem gondolt volna!

Hogyan képzeljük el ezt a furcsa „hagyma a talpra” módszert?

Teljesen mindegy, hogy milyen, fehér, vörös vagy lilahagymát választunk, a lényeg, hogy karikákra vágjuk, és a hagymakarikát, vagy hagymakarikákat szép sorban a talpunkra helyezzük. Ha több karikát használunk ügyeljünk, hogy mindenhová elérjenek, így a lábujjak alatti puha részekre is. Ahogy haladunk a karikák felhelyezésével, felhúzzuk a zoknikat és rögzítjük velük a szeleteket, amiket egy egész éjszakára a talpunkon hagyunk. Hagymas zokniban alvás után akár sokkal energikusabban is ébredhetsz, és jobban indulhatsz a napodnak.

A kínai orvosok rájöttek, hogy a láb és a szervek között közvetlen kapcsolat működik, a talpban található az összes idegvégződés. A talpakon körülbelül 7000 neurális végződés található, amelyek közvetlen kapcsolatban állnak a belső szervekkel.

(Ezt az összefüggést használják a talpmasszőrök. A talp zónáinak masszírozásával hatással tudunk lenni a velük kapcsolatban álló szervekre, és fordítva)

Kiváló egészségügyi előnyei miatt a vöröshagymát rendszeresen fogyasszuk!

Tudtad, hogy a hagymát gyógyításra is különböző módokon lehet használni?

Ha hagymát erősítünk a talpra, az segít felszívni a baktériumokat, amelyek így nem tudnak a testben és a szervekben maradni.

Ez a módszer a méregtelenítés egy ősi, olcsó és nagyon egyszerű módszere.

?????? ?????, ???? ???̈???́??? ??? ??́?????????́??́????

Mindenkinek szüksége van megújulásra külsőleg és belsőleg. Változtass életviteleden, ha az alábbiak közül valamelyik érvényes rád:
* Fáradtság, fáradékonyság?
* Gyakori fejfájás?
* Túlsúly / elhízás?
* Kiegyensúlyozatlan étrend?
* Túlzott izzadás?
* Emésztési problémák?
* Allergia?
* Bőrproblémák?
* Káros szenvedélyek (dohányzás, alkohol, drog)?

Mivel ez a talpon alkalmazott kezelés minden este alkalmazható, így nagyon sok betegség megelőzhető és a szervezet folyamatos védelem alatt áll. A furcsának hangzó hagyíma a talpra módszer mellékhatásaként a lábszag is eltűnik a gombaölő, fertőtlenítő és szagsemlegesítő vegyületek hatására. Persze nehéz elképzelni, hogy a hagyma sajátos, orrfacsaró illata ne maradna meg a lábunkon, de talán egy reggeli zuhanyozással, fürdéssel megszabadulhatunk tőle. 🙂

A kínai orvosok szerint ez a módszer közvetlenül kapcsolatot létesít az immunrendszerrel is. 

A Hagyma-csíra  is antibiotikus és méregtelenítő hatású, gyógyírt jelent a gyulladásokra, fekélyekre. Daganatgátló, csökkenti a koleszterinszintet, növeli a szervezet ellenálló képességét.

A természetes szuperélelmiszer, a SPIRULINA zöldalga ma már nemcsak az űrhajósok eledele. Lúgosít, energizál tele antioxidánsokkal, vitaminokkal

Spirulinát keresd a http://ganodermashop.hu/termekek oldalon

A hagyma természetes gyógyerejének változatos használata | 5 Trükk, amire használhatod a hagymát

Facebook oldalunk
Ha tetszett a hagyma talpra poszt, vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Exit mobile version