Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

A droghasználat jelei, a drog tünetei, drog jelei

A drogfogyasztás jelei. a drog tünetei

Kokain drog tünetei, drog jelei

Hogyan lehet megállapítani valakiről, hogy drogozik?

 

Vérvizsgálat vagy vizeletvizsgálat? Tegyünk fel pár kérdést, amit csak józan ember tud megválaszolni? Ismert tünet a teljes testre kiható viszketés, a vérbőség, és a vérnyomás megemelkedése (hőhullám)

Mi van, ha azt mondjuk, a szemek elárulják a droghasználót?

Emlékszel, a szem a lélek tükre! A valóságban a szem, valóban árulkodik a drogfogyasztásról.

Egy berlini szórakozóhelyen készült vizsgálatból kiderül, hogy egy személy a drogfogyasztás észrevehető a szemen.

Régóta ismert, hogy a szeme is felfedi az ember józanságát. Ez az oka annak, hogy rendőrség a rutin ellenőrzések során gyakran a szembe világítanak.

A jelentés alapján a kokain, marihuána és amfetaminfogyasztás után a pupilla kitágul. Az Opiátok (ópium) hatására a szemek gyakran a kancsalítás érzetét keltik, a pulilla pedig beszűkül.

Ez a megfigyelés természetesen nem bizonyító erejű a szem pupillájának változása, a pupilla mérete egy csomó más dolgot is jelenthet, a kábítószer-használat csak az egy lehetőség.

 Vannak még esetek, amikor a drogok egyáltalán nem hatnak a pupilla méretére.

A Drogfogyasztás, a drog tünetei az árulkodó pupillák

 

A Drogfogyasztás, nem egértelműen azonosítható, ezek a drog jeleiről készült képek csak tájékoztatást jelenthetnek, de azért érdekesek.

„A diagnózis felállítása mindig a szakemberrel – nem csak orvossal, hanem például addiktológiai konzulenssel – történő találkozással, esetleg drogtesztekkel történhet. A kezelést viszont csak akkor van értelme elkezdeni, ha a beteg motiválttá tehető. Kivétel, ha olyan állapotba kerül, hogy sürgősségi ellátásra szorul.”

Drogfogyasztás? Látszik, nem látszik?

drog tünetei, drog jelei

A drog jelei – Drogfogyasztás

„A kokain kristályos fehér por, orron át, vagy injekcióban, vénásan juttatják a szervezetbe. Fogyasztóján erőteljes élénkség, izgatottság és álmatlanság lesz úrrá. Hatása rövid ideig tart, ezért függőség könnyen kialakulhat. Erősen károsítja az orr nyálkahártyáit. A port tükörről szívószál vagy összetekert papírpénz segítségével szippantják fel.”

„Az LSD kiszámíthatatlan hatású hallucinogén kábítószer, a vele való „rosszul sikerült utazások” szorongáshoz, depresszióhoz és paranoiához vezethetnek. Általában kis tabletták, vagy impregnált papírból kivágott, színes képpel díszített kis négyzetek, „bélyegek” formájában fogyasztják.”

A drog jelei

A drog jelei

A Drogfogyasztás,a drog jelei

A Marihuána fogyasztásra gyanakodhat az a szülő, aki kézzel sodort cigaretták csikkjeit, cigarettapapírt, pipát, vízipipát talál gyermekénél, vagy erőteljes növényi eredetű szagot érez.

A drog jelei – „

Az amfetaminok (speed) erős stimuláló szerek, fogyasztójuk kirobbanó energiát, élénkséget érez, de később az alváshiány és a táplálkozás elmaradása miatt súlyos kimerültség léphet fel. Árulkodó jelei szorongás, depresszió, paranoia, fecskendő és szúrásnyomok.”

A drog jelei

A drog jelei

A drog jelei

Elvonási tünetek nélkül, az elhízás veszélye nélkül. Tamasnak sikerult. Egyszer s mindenkorra szabaduljon meg a nikotinfüggőségtől!

Nem tudom elhinni! Két nap alatt leszoktam a cigiről!

forrás

A klinikai tesztek során, a METADROLT használó sportolók ereje fokozódott, javult a testtömeg-mutatójuk, miközben 2,5-szer gyorsabb zsírégetést produkáltak, mint a METADROL-t nem használó társaik.

Exit mobile version