Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

A MÁLNA HATÁSA – POZITÍV ÜZENETEK – HA EZEKET MEGISMERED MÉG TÖBBET ESZED :)

A málna hatása, a málna élettani hatása

A málna élettani hatása

A diéta mellé ajánlott a Spirulina. Ez a szuperfood pótolja a diéta esetén fellépő vitamin-, és ásványianyaghiányt.

A málna jótékony hatásai: málna hatása

MÁLNA – felnőttek és gyerekek igazi kedvence. Az apró piros gyümölcsök csoportja ideális desszert, lekvár vagy szörp alapanyag most megtudod miért érdemes minden nap fogyasztanod.

A málna a népgyógyászatban is széleskörben ismert. Használják fogtisztításra, izzasztóként, cukorbetegség és szívbetegség esetén, menstruációs zavaroknál, valamint magas vérnyomás kezelésére.

A málna C- vitamin tartalma igen magas – 10 dkg gyümölcs fedezi a napi szükséglet 75 %-át.

A málna tápanyagainak köszönhetően ideális a megfázásból vagy influenzából lábadozók számára.

Mire jó a málna?

Gyerekkorom óta mindig is szerettem málnát, de nem ismertem jótékony hatásait, amíg utána nem jártam. Mindnyájan elcsodálkoztam a málnafogyasztással járó egészségügyi előnyökkel kapcsolatban, és remélem, hogy ösztönözni fogja Önt arra, hogy hozzáadja ezt a mindennapi élethez!

Tehát mik a málna egészségi előnyei? A málna élettani hatása

Ismerd meg a málna 10 csodálatos hatását:

  1. A málna fogyasztása megakadályozhatja a rákot azáltal, hogy gátolja a sejtek rendellenes elváltozását és elősegíti az egészséges sejtek normális halálát. Egy új kutatás során, amelyet a South Carolina Medical University-i Hollings Cancer Centerben végeztek, kiderült, hogy az emberi test könnyen felszívja a vörös málnákon található ellaginsavat. Ez a specifikus sav klinikailag kimutatták, hogy sejtes halálozást okoz bizonyos Ráksejtekben.

  1. A málna evés segít fenntartani a szem egészségét, vagyis a málna fogyasztása elősegíti a látás javulását, és segít a szem és a retina védekezésében a fertőzésekkel és más szemészeti problémákkal szemben.

  1. A málna fogyasztása segíthet a termékenység javításában. A Medical Daily cikke szerint a málnában lévő magnézium és a C-vitamin elősegítheti a termékenység javítását mind a férfiaknál, mind a nőknél. Egy elmélet szerint azok az antioxidánsok, amelyek a málnákban találhatók, segítenek a vetélés kockázatának csökkentésében, a fogamzás kialakulásában és a spermiumok egészségének megőrzésében.

Megtalálták a fiatalság forrását! A sperma az!

A Vigrax hosszan tartó és erős erekciókat biztosít. A hosszan tartó és erős erekció a fokozott érzékenység és a jobb általános kondíciónak köszönhető. A Vigrax lehetővé teszi, hogy 2 órán át élvezd a szexet a partnereddel, folyamatos teljesítményt és örömöt nyújtva ezzel.

  1. A málna segíti fenntartani a szív-érrendszeri egészségét. A málnában található kálium segít a szívverés és a vérnyomás szabályozásában. A málna ásványi anyagokban, például mangánban, rézben és vasban is gazdag, ami segíti a vörösvérsejtek termelését és szívünk erősödését.

  1. A málna segít megelőzni az elhízást és segít a fogyásban. A nagyon magas rosttartalmú vörös bogyóknak alacsony a glikémiás indexe, ami segít fenntartani az evés utáni teltségérzetet. „A málna ketonok a természetben előforduló növényi polifenolok, amelyek a málna jellegzetes ízét és illatát adják. A tudósok felfedezték, hogy a ketonok hatékonyan gyorsítják fel a zsírégetést a hőtermelési folyamatuknak köszönhetően.”Málna diéta

  1. A diéta mellé ajánlott a Spirulina. Ez a szuperfood pótolja a diéta esetén fellépő vitamin-, és ásványianyaghiányt.

    A málna fogyasztása segít megelőzni a memória hanyatlását. A málna fogyasztása segít megelőzni az időskori agykárosodást és a memóriavesztést. Egy tanulmány szerint a málna magasabb bevitele segít megelőzni és csökkenteni a kognitív hanyatlásokat. málna, málna hatása, a málna élettani hatása

  1. A málna fogyasztás erősíti az immunrendszert. A málna tele van erős antioxidánsokkal, például C-vitaminnal, kvercetinnel és gallusz savval, melyek mindegyike elősegíti az immunrendszer megerősödését.

  1. A málna fogyasztása segíthet csökkenteni a gyulladásos tünetekett és fájdalmat. A málnáról kimutatták, hogy gátolja a COX-I és COX-II enzimek termelését. Az ismert gyulladáscsökkentő termékek, mint például az asprin és az ibuprofén, is gátolják a COX-I-et és a COX-II-t, ami az arthritishez és egyéb gyulladásos állapotokhoz kapcsolódó fájdalomcsökkentést eredményezi.

  1. A málna fogyasztása segít az egészséges erek és kötőszövetek felépítésében. A C-vitamin szükséges összetevő a sejtek növekedéséhez és javításához. A málna fogyasztása segít a szervezetnek egészséges erek és kötőszövetek megőrzésében.

  1. A málna segít a nőknek a menstruációs görcsök csökkentésében. A vörös bogyó (és különösen a málna levéle) hatékonyan segít csökkenteni a menstruációs és szülési görcsöket, csökkenti a hányingert. A málnalevél segít csökkenteni a fájdalmat azáltal, hogy lazítja és erősíti azokat a medenceizmokat, amelyek a nő menstruációs ciklusa során görcsösek.

Kutatások alapján a málna segítséget nyújthat a méhnyakrák kezelésében a rákos megbetegedések megelőzésében.

A diéta mellé ajánlott a Spirulina. Ez a szuperfood pótolja a diéta esetén fellépő vitamin-, és ásványianyaghiányt.

Facebook oldalunk
Ha tetszett a málna hatása poszt, vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek

Exit mobile version