Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

Vércukormérő, vércukorszint-monitorozó szenzor, vérminta nélkül (2018)

Forradalmi vércukormérő, vércukorszint monitorozó szenzor, vérminta nélkül!

Forradalmi vércukormérő, vércukormonitorozó szenzor, vérminta nélkül

Új folyamatos vércukormonitorozó (glukózmonitorozó) készüléket engedélyeztek az ABBOTT cég forgalmazásában.

Vércukormérő, vércukor-monitorozó szenzor, vérminta nélkül 

 A „FreeStyle Libre Flash” vagyis Abbott Freestyle Libre Vércukor Monitorozó Kitt névre keresztelt vércukor-monitorozó készülék egy korong alakú szenzorból (érzékelő egység)  és egy scannerből áll. A vércukormérő korong 2 héten keresztül képes a vércukor ellenőrzésre, mindenféle külön beállítás vagy kalibrálás nélkül.

Egy 5 mm hosszú és 4 mm széles, a bőr alá juttatott szenzor percenként pontosan méri a szöveti vércukor-szintet. Ez az eredmény egy scannelő és kijelző készülék segítségével bármikor ellenőrizhető. Az aktuális vércukorszint mellett ellenőrizhetők előző 90 nap vércukor értékei, azok alakulásának tendenciái is. 

A vércukor érzékelő szenzor vízálló, felhelyezését a felkar hátsó részére javasolják. Mérete egy 2 eurós pénzérmével azonos.

A készülék lehetővé teszi a folyamatos vércukor monitorozást. Napközben bármikor ellenőrizhető, hogy milyen ételek mennyire befolyásolják a vércukor szintet.  A készülékhez mobil is csatlakoztatható egy LIBRELINK APP2 nevű applikációval.

LibreLink Mobil applikáció, melynek segítségével mobilon is monitorozható a vércukorszint.  

A GL segít a test általános működésének javításában. Napi szedése biztosítja a teljes vitamin és ásványi anyag bevitelt és méregteleníti a testet

A ganoderma gyógygomba segít hatékonyan csökkenteni a vércukorszintet mellékhatások nélkül

A vércukorszint szenzor ruhán keresztül is leolvasható. Az ár tekintetében érdemes összehasonlításokat végezni, mennyire kifizetődő a használata. Ha a vércukor értékek folyamatos monitorozását végzünk, akkor bizony a kellemetlen tűszúrások elkerülése mellett anyagiakban is jobban járunk.

Vércukormérő, vércukor-monitorozó szenzor, vérminta nélkül 

Vércukormonitirozó vérminta nélkül

A készüléket szeptember 15-én az Európai Diabetes Társaság Bécsi Kongresszusának keretében mutatták be. Egyelőre 7 országban, Németországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Svédországban, Hollandiában és Spanyolországban kerül forgalomba, de online is megrendelhető.
<A rel=”nofollow” HREF=”//ws-eu.amazon-adsystem.com/widgets/q?rt=tf_ssw&ServiceVersion=20070822&MarketPlace=GB&ID=V20070822%2FGB%2Ftestunkeg-21%2F8003%2Fb198c3d0-3280-4ca7-97eb-143def74c31e&Operation=NoScript”>Amazon.co.uk Widgets</A>

?Diabeteses üszkösödő lábat DXN ganoderma termékekkel kezeltek! Belsőleg az RG és a GL kapszulák fogyasztása, külsőleg RG por segített. Meggyógyult a seb, az amputáció elkerülhető volt! ‼️‼️‼️

Regisztrálj és szerezd be egyenesen a  DXN cégtől itt:

Mik a cukorbetegség tünetei? Lehet, hogy Te is cukorbeteg vagy?

Ismerkedj meg a cukorbetegség természetes gyógymódjaival, hogyan csökkenthető a vércukorszint természetes módszerekkel, táplálkozással?

Facebook oldalunk
Ha tetszett a vércukormérő poszt, vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Exit mobile version