Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

5 Természetes immunerősítő

öregedésgátló gyulladáscsökkentő fokhagyma citrom gyogyhatás

fokhagyma citrom gyogyhatás

Immunerősítő ganodermás kávé pecsétviaszgomba kivonattal

Immunerősítő ganodermás kávé

Természetes immunerősítők : A hűvös idő beköszöntével egyre többen betegszenek meg, vírusok,, baktériumok támadják meg szervezetünket.

Jogosan merül fel a kérdés, hogyan erősítsük immunrendszerünket?

Fokhagyma, joghurt, zöld tea

Megfázás vagy influenza esetén, először a természetes immunerősítőkhöz fordulunk. Miért?

A természetes immunerősítők mindíg kéznél vannak, gyors hatékony védelmet nyújtanak a légúti fertőzések kialakulása ellen. 

Legyünk ellenállók a betegségekkel szemben a természet segítségével.

Természetes immunerősítők

 

Természetes immunerősítők 1. : Fokhagyma

A fokhagyma természetes immunerősítő

A fokhagyma az egyik legismertebb természetes immunerősítő csodaszer, amely szinte minden háztartásban megtalálható. Vírus-, gomba- és baktériumölő hatása is kiemelkedő.

Rendszeres fogyasztása jó hatással van a szívre és az érrendszerre, és akár a daganatos betegségek kialakulása ellen is hatásos lehet. Számtalan módon fogyasztható, de leginkább nyersen éri el az egész szervezetre kiterjedő pozitív hatását!

 

Természetes immunerősítők 2 : Joghurt

Természetes immunerősítő : Joghurt

 A joghurt szintén jólismert természetes immunerősítő. Készítéséhez olyan baktériumokat használnak, melyek különféle kémiai anyagokat és antibiotikumokat termelnek.  A joghurt rendszeres fogyasztása mindenekelőtt segít fenntartani a bélrendszer baktériumflórájának egyensúlyát, így növeli a szervezet fertőzésekkel szembeni ellenálló képességét. A Candida albicans nevű gomba is sokak életét keseríti meg, nos, számukra is javasolt a joghurt fogyasztása, azonban hangsúlyozzuk, nem a kezelés helyett! Ha bármilyen fertőzés miatt antibiotikumkúra válik számunkra szükségessé, a kúrát követően az élőflórás joghurt fogyasztása segíthet a gyógyszerek által elpusztított, de az emésztéshez nélkülözhetetlen bélbaktérium-flóra helyreállításában is. 

Természetes immunerősítők 3 : Pecsétviasz gyógygomba

A szervezet teljes működésének támogatására. Az agyműködés támogatására és serkentésére.

A ganoderma (pecsétviaszgomba) egyik legnagyobb értéke immunrendszer-erősítő hatásában rejlik, amely közvetve, vagy közvetlenül egész szervezetre, annak egészségi állapotára hatással van. Ebből adódóan kiválóan felhasználható betegségek fellépésének megelőzésére, erőnléti állapot fenntartására.  A pecsétviaszgombából előállított készítmények rendszeres fogyasztása ezen felül  immun-modulátorként hat, azaz szabályozza és aktiválja immunrendszerünket. Elősegíti a szervezet alkalmazkodását a fokozott terhelések idején, fokozza a szervezet öngyógyító képességét.

A ganoderma pecsétviaszgombából előállított készítmények különleges stresszoldó és stresszvédő hatása hozzájárul az emlékezőképesség javításához, a feszültségek oldásához, illetve a koncentráló-képesség fokozásához.

Természetes immunerősítők 4 : Zöld tea

Természetes immunerősítő : Zöld tea

A zöld tea összetevői bizonyítottan hozzájárulnak a szervezet egészségéhez és vitalitásához. Fogyasztása számos kedvező élettani hatással bír, amelyek közül a legtöbb már tudományosan is bizonyított tény.

 Számos vitamin (C-, B2-, D- és K-vitamin), ásványi anyag (fluorid, alumínium és réz) és illóanyag található benne, a növényi eredetű polifenolok (antioxidáns hatású kémiai anyagok) pedig fontos szerepet játszanak a szervezet méregtelenítésében. 

A zöld tea segít a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, valamint a hosszú évek tapasztalatai a rákmegelőző hatását is megerősítik.

Természetes immunerősítők 5 : Kurkuma

Antioxidáns, gyulladás gátló és rákellenes tulajdonságai a kurkumának. Erősíti az immunrendszert, szabályozza az emésztést és a koleszterinszintet. Mindezen tulajdonságainak biohasznosulását a fekete bors 1000-szer fokozza.

A kurkuma aranyital, az “arany tej” erősíti az immunrendszert, szabályozza az emésztést és a koleszterinszintet. Az aranytej jó hatással van az anyagcserére, így optimalizálja a testsúlyt.

Életelixír recept >>

A gyümölcsök közül növényi tápanyag összetételben a legjobb antioxidáns az acai berry

Az Acai Berry-ről, Hollywood csodaszeréről olvass tovább az Acai Berry hivatalos oldalán >>

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Exit mobile version