Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

Szempillanövesztő, Szempillanövesztő módszerek, Szempillanövesztő házilag, Szempillanövesztő szérum

SZEMPILLANÖVESZTŐ SZÉRUM

SZEMPILLANÖVESZTŐ házilag

Szempillanövesztő, Szempillanövesztő módszerek, Szempillanövesztő házilag, Szempillanövesztő szérum

Ritka a szemöldököd, kevés, rövid szempilláid vannak? Házilag is készíthetünk szempilla növesztő és szemöldök növesztő szérumot.

A házi készítésű szempilla növesztő (és szemöldök növesztő) szérumot jánlott minden nap használni, mert csak folyamatos használat mellet érhető el dús és hosszú szempilla.

Milyen összetevőket használjunk a szemöldök és szempilla növesztő szérumhoz?

A szemöldök-, és szempillanövesztő szérumot előzőleg kifertőtlenített tárolóba adagoljuk, és ugyanígy fertőtlenítsünk ki egy használt szempillaspirált is a felvitelhez!

Szempillanövesztő szérum házilag:

A szükséges hozzávalókat egy tiszta edénybe helyezzük és alatt összekeverjük.

Felhasználás:

Lefekvés előtt a sminklemosóval letisztított szempillákra szempillaspirállal, vagy az ujjunkal vigyük fel a házi szempilla növesztő szérumot. A szérum egész éjjel hatni fog. Aki a szemöldökét is szeretné dúsítani, egy apró ecset segítségével kenje be a szemöldök vonalát.

Mindennapos használat után már egy hónap múlva, már mindenki számára látható lesz az eredmény! Megfigyelhetjük a szempillák és a szemöldök szőrzet növekedését. (Alkalmazható nappal is, de figyeljünk arra, hogy ne kenjük szét az arcon, ne dörzsöljük a szemünket!

A Miralash szempilla növelő meggyorsítja a szempillák növését és meghosszabbítja az élettartamukat. Stimulálja a szempillák természetes növekedését, és meghosszabbítja azok növekedési fázisát. Egyedülálló hatóanyag formula a hosszabb, erősebb és dúsabb szempillákért. 

A készítmény sok más értékes hatóanyagot is tartalmaz: természetes kivonat tartalma hidratálja, bársonyossá teszi a szempilla felületét, javítja a szálak szerkezetét, erősebbé, rugalmasabbá és ragyogóbbá téve őket. 

Facebook oldalunk
Ha tetszett a szempilla növesztő házilag poszt, vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Hatékony fogyókúra tabletták, zsírégető szerek

Exit mobile version