Site icon TESTÜNK – Betegségek, Tünetek, Fogyás

Graviola 10000-szer erősebb mint a kemo

A graviola 10000-szer erősebb ellenszere a daganatos megbetegedéseknek, mint a kemo

Miután elolvastad ezt a cikket oszd meg az információt, hogy mások is meggyógyulhassanak!

„A Graviola 10000-szer erősebb ellenszere a daganatos megbetegedéseknek, mint a kemo”

Sok életet menthetünk meg, ha mindenki ismerni fogja a Graviolát! A Graviolafa Brazíliában honos. A gyümölcse nagyon nagy, belseje fehér és édes, a gyümölcsöt nyersen vagy gyümölcsitalnak fogyasztják.

Graviola 10000 x erősebb mint a kemo

“A Graviola 10000-szer erősebb ellenszere a daganatos megbetegedéseknek, mint a kemo”

PLATINUM SOURSOP Graviola rendelés

10000-szer erősebb ellenszere a daganatos megbetegedéseknek, mint a kemo

Mint ismert a graviola fa több más betegség ellen is hatékony, de a rákellenes hatása miatt a tumor ellenes terápiákban a legnépszerűbb.

Graviola és a mellrák

2011-es (Virginia Tech) tanulmány alapján a tudósok kimutatták, hogy a Graviola gyümölcs kivonat csökkentheti a rákos sejtek kialakulását a mellrákos betegek esetében anélkül, hogy közben károsítaná az egészséges mellszöveteket.

A graviola-fa termésének kivonata a rák minden típusa ellen hatékony!

A Graviola-fa széles spektrumú antimikrobiális anyagot is tartalmaz, így mind a bakteriális, mind a gombás fertőzések és a belső élősködők és férgek ellen is hatásos. Csökkenti a magas vérnyomást, használják a depresszió-, stressz-, és idegrendszeri rendellenességek ellen.

A kutatások azt mutatják, hogy a csodálatos graviola fa kivonata

* Elpusztítja a rákos sejteket

* Lelassítja tumor növekedését

* Elpusztítja a baktériumokat

* Elpusztítja a parazitákat

* Csökkenti a vérnyomást

* Tágítja a vérereket

* Nyugtat

* Enyhíti a depressziót

* Csökkenti a görcsöket

* Elpusztítja a vírusokat

* Csökkenti a lázat

* Kiszorítja férgek

* Serkenti az emésztést

* Enyhíti a görcsöket

* A rák biztonságos és hatékony alternatív gyógymódja, nem okoz extrém hányingert, fogyást vagy hajhullást

* Védi az immunrendszert, megelőzi a halálos fertőzéseket

* Erősebbnek és egészségesebbnek érezzük magunkat a kezelés folyamán

* Fokozza az energiát-és javítja az életszemlélet Az információ forrása legalább ennyire lenyűgöző:

Kimutatták, hogy a graviolafa levelekben és a szárakban lévő aktív összetevők hatékonyak daganat ellen:

* Hatékonyan megcélozza és megöli 12 féle rák sejtjeit, beleértve a vastagbélrák, mellrák, prosztatarák, tüdőrák , és a hasnyálmirigy rák.

Hazánkban a leggyakoribb rákos daganatok közé tartozik a bőrrák, a mellrák, a tüdőrák, vastagbélrák és a prosztatarák.

0 x eredményesebb mint a kemo Graviola

PLATINUM SOURSOP  rendelés:

 10000-szer erősebb ellenszere a daganatos megbetegedéseknek, mint a kemo

* A graviola fa vegyületei akár 10.000-szer erősebbnek bizonyultak mint az Adriamycin , ami egy általánosan használt kemoterápiás gyógyszer!

* Mi több, ellentétben a kemoterápiával, a Graviola-fából kivont vegyület megkülönbözteti az rákos sejteket az egészségesektől, és csak a daganatos sejteket pusztítja el, és nem károsítja az egészséges sejteket!

A Graviola-Soursop fa csodálatos rákellenes tulajdonságait már széles körben kutatják, miért nem hallottunk eddig róla semmit?

Amerika egyik legnagyobb milliárd dolláros üzlete a gyógyszeripar döntéshozói is folytatták a keresést a rák gyógyítására, a kutatási középpontjába került a Graviolafa is, az Amazonas legendás gyógyító fája. Már évszázadok óta használják a gyógyszerként Dél-Amerikában szívbetegségek, asztma, májbetegség és az ízületi gyulladás kezelésére.
Egyenlőre kevés a dokumentált, tudományos bizonyíték, a rákellenes hatásról, de az eddigi tesztelési eredmények alapján a fa tumor ellenes tulajdonságai megdöbbentették a közvéleményt.

A Graviolafa kivonata kirobbanó rákellenes hatású szernek bizonyult.

De itt a Graviola története véget ért. A gyártó cégnek volt egy óriási problémája.

A Graviolafa egy teljesen természetes alapanyag, és így a szövetségi törvény szerint, nem szabadalmaztatható. Nincs mód, hogy komoly nyereséget szerezzenek belőle…..

A National Cancer Institute 1976-ban végezte az első tudományos kutatást. Az eredmények azt mutatták, hogy Graviola a „levelekben és a szárakban lévő összetevők hatékony támadják éspusztítják a rosszindulatú sejteket.

”…1976 óta Graviola bebizonyította, hogy egy rendkívül hatékony rák ellenes szer. … A Purdue University egy tanulmánya a közelmúltban megállapította, hogy a Graviola elpusztította e a rákos sejteket, különösen hatásos a prosztata-, hasnyálmirigy-és tüdőrák ellen.

„Hét évnyi csend megtört, végre itt! „

Graviola, és amit még tudnod kell róla

PLATINUM SOURSOP Graviola rendelés:

0 x eredményesebb mint a kemo Graviola

A Graviola 10000-szer erősebb ellenszere a daganatos megbetegedéseknek, mint a kemo

Can graviola cure cancer? Complementary therapies, herbs, and other OTC agents. Graviola (Annona muricata) Five novel mono-tetrahydrofuran ring acetogenins from the seeds of Annona muricata. Graviola — the cure that worked too well Is Lemon A Cancer Killer That is 10,000 Times Stronger Than Chemotherapy? Selective growth inhibition of human breast cancer cells by graviola fruit extract in vitro and in vivo involving downregulation of EGFR expression.

Az ANTSZ oldalán egy 2008-as bejegyzés szerint bizonyos Graviola termékek hazánkban nem forgalmazhatóak, de Európában több helyen is beszerezhető. 2008. november 29-én a Csillagszóró II. hadműveletben az ÁNTSZ két Graviola terméket betiltott: * Graviola – graviolát tartalmazó kapszula (3230/2008 sz. határozat) * Graviola – graviolát tartalmazó növényi kivonat (3231/2008 sz. határozat)

PLATINUM SOURSOP Graviola rendelés

0 x eredményesebb mint a kemo Graviola

A Graviola 10000-szer erősebb ellenszere a daganatos megbetegedéseknek, mint a kemo

Tisztelt Látogatónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást. Facebook oldalunk Ha tetszett a graviola poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Exit mobile version